Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tuulenhenkäyksen kevyet mekot

Nämä mekot ovat kevyitä kuin tuulenhenkäys. Ne liehuvat ihanasti kantajansa yllä ja hurmaavat keveydellä ja sillä, että niissä on helppo olla. Jälleen kerran totean, että mekot ovat helppohoitoisia eli pese ja pidä ja silittää ei tarvitse, nämä eivät rypisty.

Katso alla olevat esittelyvideot mekoista ja super loistavista sukkahousuista, jotka toimivat juuri sandaalien kanssa!

 

Hadria mekko

Hadria mekko on henkäyksen kevyt mekko! Mekossa on kauniit pussimaiset hihat, jotka ylettyvät kyynerpään kohdalle. Mekossa on juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Mekossa on laskettu vyötärö ja helmassa on yksi fyrrykantti.  Mekko ylettyy polveen.

 

Bethel valkoiset sandaalit

Bethel sandaalit ovat laadukkaat sandaalit, jotka soveltuvat arkeen ja juhlaan! Sandaalit ovat pehmoiset ja ihanat jalkaan. Korko on noin 6 cm korkea, tukeva korko. Sandaalit vastaavat normaalia kokoa.

Valkoiset sandaalit sopivat mihin asuun tahansa, ihan kuten valkoiset tennaritkin

 

Hadria mekossa on laskettu vyötärö. Monessa muussakin mekossa on samanlainen vyötärö eli tällaiset mekot lasketulla vyötäröllä ovat ihanan kevyitä ja niissä on helppo olla. Laskettu vyötärö sopii loistavasti suoralle eli H-vartalotyypille. Laskettu vyötärö ei korosta vartalon keskikohtaa vaan häivyttää sitä. Laskettu vyötärö ei ole paras mekkomalli A-vartalolle, koska se tekee vartalosta suoranmallisen ja lantio korostuu.

 

Bellamy sandaalit

Bellamy sandaalit ovat juuri sellaiset sandaalit, jotka nyt pitää olla! Sandaalit ovat punottua nahkaa ja niissä on 6 cm tukeva tolppakorko. Sandaalit pysyvät hyvin jalassa, koska päälliosa on leveä ja tulee juuri oikealle kohtaa jalkapöytää. Sandaalit vastaavat normaalia kokoa. Itse käytän aina kokoa 5, niin myös näistä sandaaleista.

Olen käyttänyt Bellamy sandaaleita töissä useita päiviä ja ne pysyvät loistavasti jalassa. Bellamy sandaaleiden väri on hailakka rosa eli ne sopivat kaikkeen, ne ovat hieman kuin iho

 

Athene mekko

Athena mekko on loistava mekko niin arkeen ja jopa rannalle, mutta myös juhlaan. Mekossa on napit edessä ylhäältä alas saakka. Mekossa on pitkät hihat ja mekon edessä sekä takana on vuori, paitsi hihoissa ja mekon selkäosassa vyötäröön saakka ei ole vuorta. Mekossa on V-kaula-aukko. Mekko ylettyy melkein nilkkoihin saakka. Minulla on mekosta päällä koko S.

Mekon vyötäröllä on leveä kantti, joka on noin 15 cm leveä. Kantti katkaisee mekon kauniisti ja tekee siihen aavistuksen linjakkuutta, vaikka mekko ei nappaa vyötäröön kiinni vaan siinä kuuluu olla hieman tilaa

 

Athene mekon yhdistää myös arkikäyttöön tai vaikkapa rannalle uikkareiden päälle. Vaaleansiniset Suzie sandaalit on mekon kanssa ihan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t!

Esittelemme alla olevalla videolla Falken toeless sukkahousut, joissa ei ole varvasosaa eli sukkahousut, joita voi käyttää sandaalien kanssa! Katso alla oleva video ja ihastu sukkikseen, ne ovat kerrassaan loistavat! Minulla on toeless sukkahousut jalassani näissä kaikissa kuvissa.

 

Katso alla olevat videot!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei! Onko mahdollista saada tilattua eilen esitettyä Yeanna-mekkoa?

  • Hei Satu! valitettavasti mekko tosiaan loppui ja emme saa mekkoa lisää, mutta suosittelen verkkokaupasn seurailua, sinne voi palautua kokoja. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Huikean höyhenen kepeät mekot! Sininen mekko on säpäkkä, hailakka rosa kauniin eteerinen ja Athene mekko on veistoksellisen kaunis. Näistä mekoista on vaikea valinta number one-mekkoa koska kaikki ovat huikeita.

  Sandaalit vielä hakusessa, mutta ensin on hoidettava omat “kaviot” kesäkuntoon. Ei muuten kehtaa lähteä sandaaleja hankkimaan.

  Falken toeless sukkahousut ovat testattava. Kaikissa juhlissa ei voi olla paljain säärin ja kanakinttuni kaipaavat hiukan väriäkin vielä. Itse köytän juhlisssa kyllä aina sukkahousuja; ohuita sellaisia ja ovat kuin turvavaate.

  Doppiin putkahtelee tämän tästä kaikkea ihanaa. Tilasin itselleni suklaanruskeaa ja shortsit, mutta nyt mietintämyssyyn jäi muhimaan yhtä sun toista. Apua, tätä valinnan vaikeutta, mutta Doppin henkilökunta auttaa aina.
  Olette kultaisia ja oikeita enkeleitä, kun pelastatte meitä Doppilaisia pulasta.

  .

  • Hei Jaana! Totta, ovat ihan höyhenen kevyitä mekkoja 🙂 Sama vähän täällä, jalkahoitoon pitäisi marssia…pakko nipistää siihen aika jostain. Eikö olekin jännää, kun jalkahoitolassa he lakkaavat varpaankynnet, niin ne pysyvät loistavina viikkoja? Voi kuinka käsienkin kynnet pysyisivät kauan lakattuina, mutta ne menevät hetkessä kamalan näköisiksi. Jep, sukkikset juhlaan ovat melkein must. Ihanat tuotteet tilasit 🙂 Aurinkoista viikkoa, Kata

  • Hei Anna-Maija! Eikö olekin, se on kevyt ja ilmava 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata