Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Suklaanruskea on ihan uusi väri!

Nyt saapui InWeariltä ihan uusi väri eli suklaanruskea. Ruskea väri antaa esimakua jo uusista tulevista mallistoista. Tämän postauksen tuotteet ovat loistavia tuotteita, jotka sopivat moniin menoihin ja niitä yhdistelemällä saa useita helppokäyttöisiä asukokonaisuuksia.

Postauksen tuotteista löytyy myös asuvideo postauksen lopusta!

 

Yeanna mekko

Yeanna mekko on kevyt ja ilmava mekko, joka sopii moneen menoon. 

Yeanna mekossa on ympyrä kaula-aukko ja niskassa on pieni nappi. Hihat ovat lyhkäiset ja malliltaan mekko on ihan suora. Mekossa on vuori, hihat ovat vuorittomat. Mekon yläosa on pienen pientä pliserauskangasta, mutta se loppuu noin vyötärön kohtaan ja alosan kangas on tasainen.

Yeanna mekon malli on joillekin entuudesta jo tuttu. Meillä on InWearillä ollut tämän mallista mekkoa ennenkin, mutta puolipitkillä hihoilla ja ainakin muistaakseni sinikuvioisena

 

Yeanna mekko toimii loistavasti myös ilman vyötä. Se laskeutuu upeasti ja vaikka siinä on kangasta, niin se on kapeahko mekko. Sanoisin näin, että suoranmallinen vartalo pukee mekon ilman vyötä ja kurvikas vartalo pukee vyötärölle vyön.

 

Saimme vielä muutamia Doppwoman Ponchoja kesäksi. Luonnonvalkoinen Poncho on helppo väriltään, kun se sopii kaikkeen. Tähänkin asuun se on täys kymppi!

 

Ben kietaisupaita

Ben paita on kaunis arkipaita, mutta  tyylikkäiden housujen tai hameen kanssa se soveltuu myös pikkumenoihin. Paidassa on V-kaula-aukko ja paita on vale kietaisupaita. Rypytys, joka laskeutuu toiselle lonkalle on vartaloa imarteleva, koska massukka jää ryppyjen sisälle. Paita ylettyy hyvin lantiolle. Minulla ei ole paidan alla toppia, koska paita pysyy todella hyvin kiinni edestä. Paidan edessä on paljon kangasta, joten etuosaa on helppo itse justeerata kuinka sen haluaa.

Tällä asulla osallistuu jo ”pikkukyläilyyn” ja kun korkkarit vaihtaa reippaampiin kenkiin/sandaaleihin on työasu valmis

 

Terveiset Rukalta! Ajoimme tänne Rukalle keskiviikkona ja tänään sunnuntaina ajamme takaisin kotiin. Tulimme katsomaan uutta Rukan mökki hankintaamme. Minä en ollut mökillä käynytkään, mies ja vanhempi poikamme olivat käyneet katsastamassa kohteen. Nyt meillä on sitten tulossa sisustusprojekti, mutta onneksemme ainoastaan olohuone ja ruokatilaa tulee kalustaa. Ostimme edustushuvilan, joka on ollut ison yrityksen käytössä, joten huvilasta löytyy ihan kaikki mitä tarvitsee kahden tusinan astiastosta lähtien. Mutta oman kädenjälkemme se tarvitsee juuri sisustuksen suhteen. Julkaisin eilen kiertokäynti videon mökistä eli se löytyy Instagramin storystä sekä Facebookin storystä eli jos kiinnostaa, niin käy katsomassa.

Jos et vielä seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa niin nyt kannattaa ruveta seuraamaan, koska kesä-heinäkuun aikana tulemme postaamaan enemmän edellisiin medioihin eli teemme ”blogijulkaisuja” Instaan ja FB. Elokuussa jatkamme taas normaalilla postaustahdilla myös täällä blogissa.

Instagram dopphelsinki
Facebook DOPP

 

Ben kietaisupaidasta löytyy myös suklaanruskea versio, joka on ihanan raikas vaaleiden Beck housujen kanssa.

 

Ben kietaisumekko

Ben kietaisumekko on loistava arkimekko, koska se ei kaipaa kuin pesua ja silitystä, mutta sen voi asustaa myös pieneen menoon. Mekossa on valekietaisu yläosa ja vyötäröllä on poikkileikkaus. Hihat ovat loistavan mittaiset, ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Mekon  alaosa on aavistuksen alaspäin levenevä ja kietaisumallinen. Vyötäröllä on nauhat, jotka solmitaan vasemmalle puolelle vartaloa. Mekko ylettyy polven alle. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko joustaa, joten mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti, mutta jos on isompi rintainen niin koko kannattaa olla oma koko, koska silloin mekko ei jää avonaiseksi edestä, topin voi toki mekon alle pukea.

Ben kietaisumekon etuosaa ei voi ihan samalla tavalla justeerata, koska mekon kaula-aukossa on sauma eli Ben kietaisupaidan ja Ben kietaisumekon yläosaa ei ole valmistettu samalla tavalla

 

Tämän postauksen tuotteilla on yhteistä suklaan ruskean värin lisäksi niiden helppohoitoisuus. Kaikki postauksen tuotteet, myös Beck housut eivät kaipaa silitystä, vaan ne pestään ja vedetään päälle. Ne eivät myöskään rypisty eli ovat kiitollisia vaatteita. Muistatahan aina kuositella yleensäkin vaatteet kun otat ne pesukoneesta. Suosittelen yleensä henkarikuivausta kaikille yläosille ja mekoille, lukuunottamatta neuletuotteita. Kun vaatteet kuosittelee ja kuivaa henkarilla, on niiden silityskin paljon vaivattomampaa, jos ne silitystä vaativat.

 

Tässä postauksessa oli ihania käyttöasuja, mikä asuista on sinun suosikkisi?

Katso alla oleva video mekoista!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Hei!
  Minä niin ihastuin suklaanruskeaan Yeanna mekkoon, mutta se oli loppu 30.5. Olisi ihana kuulla, milloin saatte niitä taas, kokoni on 38. Kannattaisiko minun tilata koko 38 vai 40. Olen joskus todennut, että polyesterimateriaali kutistuu jonkin verran pesussa.
  T. Lea

  • Hei Lea! Mekko tosiaan loppui ja emme saa valitettavasti mekkoa lisää. Mutta suosittelen seuraamaan verkkokauppaamme, sinne voi tulla kokoja. Polyesteri ei niinkään kutistu, mutta viskoosi voi kutistua max. 3-5 % ja tämäkin riippuu hieman polyesteristä. Tämä mekko ei kutistu pesussa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata.

 2. Nyt on värit, mallit sekä helppohoitoisuus kohdillaan päivän postauksen asuissa. Wau, suklaanruskeaa, kietaisumallia ja rypistämätöntä materiaalia, tykkään.

  Molemmat mekot ihania. Yeanna-mekko vyöllä tai ilman on aivan super. Mekko joka sopii monelle, helppo asustaa ja menee arkeen sekä juhlaan. Ben-kietaisumekko on niin naisellinen. Poncholla tai ilman, niin aina style näky.

  Ben-kietaisupaita arkeen tai pieneen juhlaan on todella kaunis. Molemmat värit stylejä ja Beck-housut on vaan niin täyden kympin housut, että oksat pois. Parhaat housut ja pelastavat aina.

  Wau, että Rukalla ja mökin katsastuksessa. Ig-ja facebook- storyissä jo esiteltykin. Iik, tämä tieto lisää paineita liittyä, jotta pysyn käryillä ja Doppin menossa mukana. Rukan paikka kokee taatusti pienen taikatempun, kun Kata pääsee vauhtiin ja sisustamaan Gabin kanssa. Pois alta ja halki, poikki pinoon ja se on pian tehty, kun tehoduo käärii hihansa uskoisin.

  Kunhan itse pääseen kaupunkiin täältä merimaisemista, niin läppäri laulaa tilauksia Doppiin kysymyksien kera. Onneksi Kata vastaa aina, korjaa koot kohdilleen ja posti tuo tilaukset lennossa. Kaikki hoituu Doppissa aina.

  • Hei Jaana! Ihanaa, kun tykkäsit suklaanruskeasta 🙂 Beck housut ovat loistavat, mitä elämä olisikaan ilman niitä! Jep, laitamme Rukalla tuulemaan vaikkakin se jo hyvä onkin, mutta olohuone tosiaan kaipaa pyörremyrskyn 🙂 Kävimme ostamassa jo uudet sohvat ja muutaman pöydän, ne tekevät jo ihmeitä kun saamme sinisen sieltä pois 🙂 Mukavaa viikkoa, tänään alkoikin kesä! Kata

  • Hei Anna-Maija! Kiva kun tykkäät, se on loistava mekko! Aurinkoista viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.