Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Fyrrykauluksinen Lottie mekko

Viikon päästä moni nuori saa painaa valkolakin päähänsä. Koska nyt haetaan paljon juhlamekkoja ja mekkoja, joita voi käyttää muutenkin, niin esittelemme teille vielä lisää mekkoja nämä muutamat seuraavat päivät.

 

Lottie mekko

Lottie mekossa sen erikoisuus on kauluksessa. Lottie mekko on vartalonmyötäinen ylhäältä ja vyötärön jälkeen helma levenee alaspäin. Mekossa on paitis kaulus ja kauluksen reunassa on fyrrykantti. Edessä on myös napit vyötärölle saakkaa. Mekossa on lyhkäiset hihat ja vyötäröllä on vyö. Mekko ylettyy polven alle. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Mekkoon kuuluu vyö ja se on beige/musta kuvioinen ja siinä on musta solki. Vyö joustaa ja kiepautin vyön pään vyön alta, jotta se pysyy napakasti vyötäröllä. Vyötä voi hyödyntää myös muihin kotona oleviin asuihin. Mekkoon voi myös vaihtaa toisenlaisen vyön. Yksivärinen on juhlavampi vyönä kuin kuviovyö, mutta kuviovyö antaa kivasti kontrastia beigeen mekkoon.

Lottie mekko taipuu työmekoksi, arkimekoksi yleensäkin sekä pieneen menoon!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tuli mieleen naisellisen moderni safari-mekko Lottiesta. Tykkäsin ja mekossa on jotain aivan uutta. Väri on hillitty, malli naisellinen, kaulukset, fyrrykantit kauluksen reunassa ja ihanan keinuva helma. Vyö tuo jännää kontrastia, mutta on vaihdettavissa. Tämä mekko on taatusti monen mieleen.

    Viskoosia mekossa on, mutta modaalia enemmän, joten tuskin rypistyy? Huh, olin jo tehnyt päässäni kesän hankintapäätökset, mutta tämä mekko pisti kaiken uusiksi. On se vaan niin erilainen, mutta style. Tätä mekkoa tuskin tulee muissa väreissä? Voi kun tulisi.

    • Hei Jaana! Totta, Lottie mekossa oli safari henkeä ja oikeassa olet, mekko oli monen mieleen, sekin loppui jo 🙂 Ei muuten rypistynyt ja tiedän, on nyt niin paljon ihanaa, että pää menee pyörälle ja tulee valinnanvaikuksia. Muita värejä mekosta ei olla valmistettu. Terkuin Kata