Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Diana setti

Ristin tämän vaaleapohjaisen mekon Diana mekoksi ja saman sarjan paidan Diana paidaksi. Itselläni tulee vaatteista usein mielleyhtymiä eli jokin vaate muistuttaa jostain henkilöstä ja tämä mekko muistutti minua prinsessa Dianasta. Näen sieluni silmillä, että hänellä olisi voinut olla juuri tämän tyylinen mekko ja juuri tällä pituudella päällä. Minä ihailin häntä ja muistan vieläkin elävästi heidän häät, kun teini-ikäisenä niitä televisiosta katsoin. Muistan myös onnettomuuspäivän ja vieläkin se saa ihoni kananlihalle.

 

Diana mekko

Diana mekossa on kaunis väritys ja ihana malli. Mekossa on valekietaisu yläosa ja kaulusta kiertää pienen pieni fyrrykantti. Vyötäröllä on leveä kuminauhakaistale, joka korostaa kauniisti vyötärön. Hihat ovat puolipitkät ja niissä on pieni fyrrykantti. Mekossa on vuori ja midimittainen helma. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Oletko katsonut The Crown sarjan? Me olemme ja minusta se oli huippusarja. Sarja kertoo Englannin kuningashuoneesta ja Kuningatar Elisabethistä. Sarja oli mielenkiintoinen ja minut se tempaisi mukaansa. Sanotaan, että sarja ei ole aivan todellisuuteen perustuva, mutta ihan varmasti sieltä löytyi osia ja tapahtumia, paljonkin  jotka ovat oikeasti tapahtuneet. Sarja on pitkä, jaksoja on neljäkymmentä. Suosittelen sarjan katsomista, se toi erilaista perspektiiviä kuningashuoneeseen, niin hyvässä kuin pahassakin.

 

Yhdistin asuun beiget asusteet, mutta tummatkin käyvät.

 

Puin jalkaani keskisiniset Beck housut. Diana paitaan voi yhdistää myös luonnonvalkoisen ja tummansinisen alaosan sekä myös mustan. Itse en ole varma, onko tumma väri paidassa tummansininen vai musta, mutta se ei haittaa. Itseasiassa se on vain hyvä asia, näin se ei rajoita tumman alaosan käyttöä.

 

Diana paita

Diana paidassa on kaunis väritys ja ihana malli. Paidassa on V-kaula-aukko ja malliltaan se on suora ja loppuu juuri haarasauman alapuolelle. Hihat ovat vajaamittaiset ja niissä on leveä kuminauhakuja jonka jälkeen hihan ranneke hieman levenee. Paidassa on vuori, joten se ei ole läpikuultava. Hihat ovat vuorettomat. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Tästä kuvasta näkee paisley kuvion värityksen eli siitä löytyy limen vihreätä, vaaleansinistä ja tummansinistä tai mustaa.

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei Kata , jäihän sanomatta et kuin paljon ihailin myös Dianaa ja kyyneleet tuli , kun hän oli pois mennyt tässä elämästä . Täytyy ajatella et Meillä on vain tämä hetki muista elää❤️Uskon et vihdoinkin hetken aikaa myös Hän Diana eli hetkessä ja oli onnellinen ❤️

  • Hei taas Seija! Sama täällä, Diana oli niin ihana!!! Poismeno on niin traagista, että en koskaan sitä unohda. Terkuin Kata

 2. Heipä hei ja myöhäistä perjantaita Kainuusta. Ihana mekko ja jo nimikin kertoo kuinka kaunis voi ollakin. Voisin ajatella , et kuljen kaupungin ranta Bulevardia pitkin ja Rakkaus odottaa siellä ❤️Mekon värityksessä vihreä niin inspiroi , minulla on jokin ihme hullaantuminen maanläheisiin väreihin . Kuljen paljon luonnossa ja meillähän niitä polkuja tääl riittää 😁Olen katsonut TheCrow sarjan ja ihan hullaantunut . Seuraan paljon eri maiden kuninkaallisia . Ja Downton Appey sarja oli niin ihana että .. vaik ei kuninkaallisiin liittynytkään ja elokuva piti köydä katsoo elokuva teatterissa. Kaunista perjantaita kaikille ja SUURET KIITOKSET Kata & doppin väelle . Halauksin ❤️

  • Hei Seija! Ihanaa kun tykkäsit Diana mekosta. Ihanaa kun sinäkin tykkäsit sarjasta 🙂 olemme katsoneet myös kaikki Downton Abbeyt ja sekin on ihana! Molemmat ovat täyden kympin sarjoja. Voi mitähän katsoisi seuraavaksi? Jään ihan koukkuun sarjoihin ja nukkumaan meno viivästyy iltaisin…se on huono juttu 🙂 Ihanaa viikkoa ja toivottavasti teilläkin on jo ihan kesä! Kata

 3. Onpa osuva nimi mekolle ja paidalle: Diana; hienostunut ja hillityn elegatti. Diana, kaunis, englannin ruusu, joka lähti aivan liian varhain.

  Mekon väritys, pienet jipot ja midimitta; voisiko enempää mekolta vaatia. Kaunis, hillitty ja juhlava asu. Paitanakin upea ja Beck-housujen väri saa paidan värit korostumaan.

  Täytyy kurkata The Crow sarjaa. Kiinnostavalta kuullosti ja antaa taatusti uusia näkökulmia. Kuningashuoneen elämät kiehtovat ja onpahan mistä taas keskustella anopin kanssa. Hän on ihan hurahtanut kuninkaallisten elämän seuraamisen ruotsalaisten naistenlehtien kautta. Huvinsa kullakin.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Diana oli ihana ja lähti tosiaan aivan liian aikaisin. Surullista. Suosittelen ehdottomasti katsomaan sarjan! Se on pitkä, mutta loistava sarja, johon jäin ihan koukkuun. Voi olisipa vastaavanlaisia sarjoja enemmänkin! Kata

  • Kiitos Anna-Maija! Mukavaa viikonloppua, kata