Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yksivärisiä tuotteita, poikkeuksen tekee Doppwomanin raidat

Teimme videon, meidän tyylikkäistä yksivärisistä puuvilla tuotteista. Mutta jotta saadaan hieman sekoitettua yksivärisyyttä, otimme mukaan myös Doppwoman malliston Isla tuotteet, sekä kietaisupaidat että ihan uudet kietaisumekot kahdessa värissä.

Postauksen lopusta löytyy video kyseisistä tuotteista ja tarkemmat tiedot tuotteista  löytyy mittoineen DOPPshop verkkokaupastamme. Pääset aina tuotteen kohdalle, kun klikkaat beigen väristä tekstiä

 

Asu nro 1.

Minulla on päälläni Ellie paita. Elliessä on aivan ihanat hihat, kaunis V-kaula-aukko ja malliltaan paita on suora, joka loppuu lantiolle. Kainaloiden alla on myös kangasta, joten vaikka hiha-aukko näyttää isolta, ei sieltä liivejä näy. Toiseen Ellie paitaan yhdistin Dream Chic nilkkafarkut valkoisina ja toiseen farkkuhameen. Päässäni minulla on Riviera hattu ja jaloissa Gaborin super pehmeät Wedget.

Ellie paidan voi yhdistää myös siistimpiin housuihin ja asusta tulee juhlavampi. Mm. Beck housut sopivat paitojen kanssa loistavasti.

 

Doppwoman Isla kietaisupaidat

Asu n. 2

Gabilla on päällä Doppwoman mallistomme Isla kietaisupaita. Isla kietaisupaitaa löytyy valko/punaraitainen ja musta. Paita istuu kauniisti edestä, eikä Gabi tarvitse toppia alle. Gabilla on paidoista päällä koko S. Mustan Isla paidan kanssa Gabilla on jalassa Vilma farkut ja toisen paidan kanssa hänellä on jalassa valkoiset viskoosi/pellava housut. Iso musta lierihattu on niin upea! Jalkaan hän valitsimukavat ja tyylikkäät mustat Sarah sandaalit ja vihreät Suzie sandaalit.

Myös Isla kietaisupaita sopii pieneen menoon juhlavamman alaosan kanssa.

 

Asu nro. 3

Oih, mikä Harper paita! Harper paidassa on V-kaula-aukko ja edessä on fyrrykantti ja samoin hiha-aukoissa. Hiha-aukot eivät ole näin laajat kuin fyrrykantit antavat ymmärtää vaan kyljissä on kangasta ja liivejä ei näy. Vyötäröllä on poikkileikkaus, se on nostettu suht ylös. Helmassa on pientä ”lainetta” jotta se ei nappaa lantioon kiinni. Sivuissa on nauhat, jotka sidotaan taakse söpölle rusetille. Meillä on Gabin kanssa kummallakin paidasta päällä koko S. Gabi yhdisti Harper paitaan valkoiset helen housut ja minä yhdistin Beck housut. Gabin asu on rennompi Riviera hellehatulla ja espadrilloilla, minun on juhlavampi korkkareilla.

Harper paita taipuu arkeen ja juhlaan ja se kaipaa kaverikseen yksinkertaisen alaosan.

 

Doppwoman Isla kietaisumekot

Asu nro. 4

Meillä on päällämme Gabin kanssa oman mallistomme Doppwomanin Isla kietaisumekko, jonka olemme pyrkineet suunnittelemaan niin, että se ei vaadi toppia alleen. Se on istuva ylhäältä, siinä on olkapäiden alapuolelle lasketut holkkihihat. Helmaosa levenee maltillisesti alaspäin ja mekon sivuissa on taskut. Meillä on molemmilla Isla kietaisumekosta päällä koko S.

Varsinkin musta Isla kietaisumekko taipuu helposti pieneen menoon. Raitainen Isla on loistava käyttömekko, joka sopii niin töihin kuin vapaa-aikaan.

Asu nro. 5

Olivia takkimekko toimii mekkona kuten minulla on tai sen alle voi pukea housut, kuten Gabi teki. Mekossa on napit edessä ja siinä on paitapusero kaulus. Hihat ovat puolipitkät ja jos haluaa, ne voi myös kääriä. Edessä on huomaamattomat rintataskut. Vyötäröllä on valmiiksi rypytetty nauhakuja ja nauhat, jotka sidotaan eteen rusetille. Mekko loppuu polven päälle.

Katso alla oleva stailausvideo!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Nyt on kyllä päivän asut kuin taideteokset. Elegantteja, kauniita ja yhdisteltäviä.

  Hihat ovat tönä keväänä paidoissa se juttu. Ellie paita on ihana. Yhdistitpä siihen housut tai hameen, niin kaikki käy.

  Isla kietaisupaita molemmissa väreissä vaan iskee silmään. Paidan leikkaus just eikä melkeen täydellinen. Islalla mennään melkein minne vain. Niin tyylikäs ja ajaton.

  Harper paita on kuin karamelli. Paidassa on ihanat yksityiskohdat. Väreinä punainen on katseet kääntävä, mutta vaaleansinen on hillityn tyylikäs ja kesäinen.

  Isla kietaisumekot vaan ovat ehdottomat suosikkini. Kata ja Gabi ovat kyllä suunnittelleet tyylitaikureina niin ajattoman kauniit mekot, että oksat pois.

  Olivia takkimekko housuilla tai ilman on vaan style näky. Takkimekot vaan rulettaa vuodesta toiseen.

  Postauksen asusteet : aurinkolasit, hatut, laukut, kengät ja pannat pitää katsastaa tarkemmin. Josko näistä hatuista löytyisi se kutrieni suojelija?

  Videon säästän jälkkäriksi. Se katsotaan moneen kertaan ja suvun naisten kanssa. Yhteinen kalorivapaa herkkuhetki. Olipa taas ihana viikon viimeinen postaus.

  • Hei Jaana! Eikö olekin ihania asuja 🙂 Jotenkin yksivärisyys ja nämä piuvilla pohjaiset tuotteet iskivät minuun myös. Niissä on ajatonta tyylikkyyttä, johon ei kyllästy. Olisiko punainen hattu uusi tulokas sinulle? Tai hattu valkoisena? Mukavaa viikonloppua, Kata