Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tällaisia hihoja ei olla nähtykään!

Täytyy sanoa, että meille saapui taas niiiiin ihania tuotteita, että iski ihan hätä että millä ilveellä ehdimme ne kaikki kuvaamaan tänne blogiin ja DOPPshop verkkokauppaan. Me kun emme käytä merkkien kuvapankkeja vaan haluamme kuvata kaikki tuotteet itse, elävän ihmisen päällä. Saahan tuotteista ihan erilaisen fiiliksen kun ne näkee ihmisen päällä, eikö vain? Ja kun me pyrimme tekemään nykyään tuotteesta vielä lyhkäisen videon, ainakin verkkokauppaamme, niin sekin auttaa tuotteiden hahmottamista.

Tämän postauksen tuotteista haluaisin kaikki omaan vaatekaappiini! 

 

Yoko paitamekko

Yoko paitamekko on malliltaan yksinkertainen, mutta nämä hihat tekevät siitä niin hauskan. Yokossa on paitakaulus ja napit edessä. Malliltaan paitamekko on suora ja selässä on vekki, joka tuo lisää tilaa sekä vekki tekee selästä mielenkiintoisen. Paitamekon helma on pyöristetty, mikä tekee siitä taas siron ja pyöristetty helma niin paidoissa kuin mekoissakin, kaventaa vyötärön.

 

Jätin Yoko paitamekosta pois vyön ja hyvinhän se toimii ilman vyötäkin. Se lasketuu kapeasti alaspäin eikä itselläni tullut yhtään sellainen iso fiilis paitamekosta. Itseasiassa pidin asusta kovastikin ilman vyötä.

 

Tämän päivän postauksen tuotteissa on ihan uusi hihan malli. Kuten kuvista näkee, ei pussihiha lähdekään olkapään päältä vaan se lähtee vasta olkapään alapuolelta. Aluksi mietin, miten hihat tulevat toimimaan eli miltä olkalinja näyttää, mutta sehän näyttää vallan mainiolta. Itse tykkään ihan hurjasti eivätkä hihat tuntuneet liian massiivisilta.

 

Cedar nahkahousut

Cedar nahkahousut ovat upeat! Housuissa on korkea vyötärö ja vyötäröllä on leveä kuminauha. Nahkahousuissa ei ole taskuja eikä vetoketjua eli ne vain vedetään jalkaan. Housut istuvat loistavasti ja niissä on hieman lyhkäisempi lahje, joka ylettyy noin nilkkaluun kohdalle (olen 163 cm pitkä ja päälläni on 36 kokoiset housut). Lahkeet ovat aavistuksen levenevät.

Cedar nahkahousuissa on upea väri, joka on loistava eri beigen sävyjen, valkoisen ja mustan kaverina. Jos Ryan farkut istuvat sinulle hyvin, niin Cedar nahkahousut istuvat myös!

 

Kuten huomaat, paitamekkoa voi käyttää mekkona eli se ylettyy noin polveen. Minulla on päällä koko 34 ja olen 163 cm pitkä. Puin paitamekon alle myös nahkahousut, jotka ovat asuun sanoisinko t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t. Mutta paitamekon alle voi pukea myös vaikkapa valkoiset farkut tai siniset farkut, jolloin asusta tulee huomattavasti arkisempi. Eli Yola paitamekko asustetaan omien menojen mukaan.

 

Yoko paita

Yokosta on valmistettu myös paita. Paita on ihan saman mallinen ja saman kokoinen, kuin paitamekko, mutta lyhkäisempi. Paidankin mitta on kiva, se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Yhdistin Yoko paitaan Zella kickflare housut. Nämä housut ovat ihanat pitää, ne nousevat tarpeeksi korkealle vyötäröstä ja istuvat loistavasti. Myös näissä housuissa, kuten nahkahousuissakin, on hieman levenevä lahje. Zella housuja saa pitää ja pestä, silitystä ne eivät kaipaa ja ovat ne käyneet minulla kuivausrummussakin ja tulleet ulos ilman kutistumista. Zella housut ovat loistavat arkihousut, mutta juhlaankin ne käyvät kun ne asustaa juhlavasti.

Napattiin varasto tyhjäksi Zella nyörihousuista juuri tästä samaisesta beigestä eli DOPPshop verkkokaupassamme löytyy niitä nyt muutamia. Löydät ne täältä.

 

Yoko paitamekon ja paidan pohjaväritys on valkoinen, mutta se ei ole kuitenkaan vitivalkoinen ja raidat ovat konjakin sävyisiä.

 

Iskivätkö nämä tuotteet sinuun kuten minuun? Kummastako pidät enemmän, paitamekosta vai paidasta?

Katso alla oleva stailausvideo!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Nahkahousut & paitamekko, aivan ihanat🥰

  • Hei Kaarina! Jep, niin stylet ja värit oih! Ihanaa sunnuntaita, Kata

 2. Voi vietävä miten viehkeät hihat! Olen myyty. Paitamekko on todella style. Kun mekkoon yhdistää vielä nahkahousut, niin onpa säpäkkä asu.

  Yoko-paita yhdistettynä Zellan housuihin on aivan ihana kesäasu. Zellan housut, joko nyörohousut tai kickflaret sopivat molemmat paidan kanssa. Itse mietin mitenköhän tämän paidan voisi yhdistää hameeseen tai peräti shortseihin? Mitä sanoo tyylitaituri Kata?

  Parasta blogissa ja verkkokaupassa on, etteivät Kata ja Gabi oikaise ja köytä merkkejen kuvapankkeja vaan kuvaavat itse kuvat ja videot. Aikavievää ja työläämpää, mutta meille Doppilaisille ihan ykkös juttu. Nyt on pakko sulatella lukemaansa ja katsottava vielä video uudelleen. Ihana postaus.

  • Hei Jaana! Eikö olekin näpsäkkä asu, menee yhdessä ja erikseen 🙂 Shortseihin paidan voi yhdistää, hameen tulee olla mielellään kapea ja ehkäpä hameen sisälle paita tai sitten vyö vyötärölle, täytyy sovittaa. Jep, näin näkee mieltä asut näyttävät päällä ja myös niiden mittasuhteita ja ovathan ne kuvat persoonallisempia kuin valmiit kuvapankkien kuvat 🙂 Mukavaa sunnuntaita, nyt odotellaan aurinkoa! Kata

  • Hei Marianne! No jep, jep :)) Aivan ihana! Aurinkoista sunnuntaita, Kata