Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Doppwoman Cameron mekot

Mekkoviikko on pian taputeltu. Onpas ollutkin kiva viikko ja ihanasti olette tykänneet mekoistamme. Mutta vielä mekkoviikko ei ole ohi vaan jatketaan sitä vielä tämä postaus. Mekkoviikko alkoi oman mallistomme Doppwomanin Alissa mekolla ja se on myös hyvä lopettaa oman mallistomme mekkomalliin nimeltä Cameron.

Doppwoman Alissa mekkoa löytyy kolme eri väriä ja kuosia ja niin löytyy myös Cameron mekosta kolme eri väritystä ja kolme eri kuosia

 

Valkopohjaisessa Cameron mekossa on tyylikäs väritys, johon voi yhdistää niin vaaleita kuin tummiakin asusteita ja kenkiä. Vaikka pohjaväri on valkoinen, on kuviossa suht voimakkaat värit ja kontrastia. Mekosta löytyy mustan lisäksi luumua, vaalean keltaisen ja persikan eri sävyjä.

 

Yhdistimme luumun väriseen Cameron mekkoon rosan sävyisen huivin ja mustat korkkarit, mutta myös beiget korkkarit sopivat mekkoon.

 

Cameron mekon jippona toimivat vekit vyötärön keskikohdalla. Muutaman vekin tarkoitus on antaa tilaa massukan kohdalle. Kun massukan kohdalla on tilaa, jää se vekkien piiloon. Jos mekko olisi ihan suora ilman vekkejä tuosta samasta kohtaa, tulisi massukka enemmän esille. Massukka on meillä aikuisilla naisilla se, jota haluamme häivyttää jos mahdollista. Sanon päivässä useita kertoja pukukopissa sovitteleville naisille, että ei massukasta kannata ottaa stressiä, on vain löydettävä oikeanlaiset vaatteet jotka ovat pukevia. Ja alusvaatteilla on pukeutumisessa aina suuri merkitys, tästä mainitsen myös.

Korkeavyötäröisillä alushousuilla saa vatsaan tukea ja ne tuntuvat mukavalta päällä, varsinkin kun on mekko päällä. Jos haluaa vielä hieman lisätukea, kannattaa valita sukkahousut, joissa on vatsatuki eli Shape 20 den, joka löytyy täältä.

 

Beige pohjaisen Cameron mekon päälle voi pukea sekä vitivalkoisen että luonnonvalkoisen yläosan.

Kaikkiin Cameron mekkoihin, kuten Alissa mekoihinkin voi pukea Doppwoman ponchon, Ciara kietaisuneuleen, Vivi neuletakin ja Betty neuletakin päälle. Värit luonnonvalkoinen, beige ja musta ovat kaikkiin mekkoihin sopivia värejä. Löydät tuotteet täältä.

 

Cameron beige pohjaisessa kukkamekossa on vaalean beige pohjaväri. Kukista löytyy keltaisen ja vihreän eri sävyjä ja ripaus hailakkaa mustaa.

 

Stailasimme Cameron mekon myös astetta rennommaksi. Kun mekon päälle pukee Betty neuletakin niin asusta tulee jopa työlookki. Kengillä on aina iso merkitys asussa. Korkkarit vaihtuivat tolppakorkoisiin Heidi korkkareihin ja lookista tuli arkisempi. Myös beige Ciara ja Vivi sopivat tähän Cameron mekkoon loistavasti.

 

Cameron mekko

Cameron mekossa on samanlainen yläosa, kuin mallistomme Alissa mekossa eli valekietaisumalli. Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus ja mekon helmaosa on hieman kaarrettu lantion kohdalta jonka jälkeen helma kapenee alaspäin ja loppuu polveen. Mekossa on pienet holkkihihat, jotka laskeutuvat olkapäiden päälle. Mekko on erittäin kaunis vartalolle.

Cameron ja Alissa mekot ovat samaa helppohoitoista materiaalia eli pese ja pidä, älä silitä!

 

Tämän Cameron mekon pohjaväri on vaalea army green. Uskon, että joidenkin tietokoneella, kännykällä väri voi näyttää vaalean harmaalta, mutta se on vihreä. Mekosta löytyy mustaa, valkoista, vihreää  ja rosan eri sävyjä.

Rosa kedolla huivi sopii myös tämän army kukkamekon päälle kauniisti.

 

Yhdistimme vihreään cameron mekkoon sekä beiget että mustat asusteet.

 

Katso alla oleva videomme cameron mekon esittelystä!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Ihania mekkoja viikon täydeltä😍. Suosikkini löytyy DW-mallistosta, siis ne kaikki vähän käyttötarkoituksesta riippuen. Tämä malli myös niin kaunis ja yllättäen valinta olisi Army. Vihreää olen käyttänyt tosi paljon, kunnes tuli totaalikyllästyminen muutama vuosi sitten. Tössä väri on kyllä niin houkutteleva🌞

  • Hei Marianne! Ihanaa, että tykkäsit 🙂 Ihana army, kaunis rosan kanssa yhdistettynä ja tässä tämä värisävy on todellakin tyylikäs ja hienostunut. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Näistä kolmesta mekosta tuo vihreä on ”minun” 😄. Kerrassaan kaunis. Ja ne Aurora-mekot… niin kauniita, koska ovat pelkistettyjä. PItsit, fyrrykantit ja röyhelöt ovat kauniita – toisten päällä. Itse tykkään eniten mahdollisimman pelkistetystä tyylistä.
  Kiitos ihanasta mekkoviikosta ja näistä kaikista postauksista. Jokaiselle löytyi sitä jotakin.

  • Hei Eilamari! Ihanaa kun tykkäsit Mekkoviikosta:) Army kukka on kaunis ja olikin tänään todella suosittu! Rosa ja army green ovat ihanat värit yhdessä. Olen samaa mieltä, jokaiselle varmasti löytyi jotain. Ihanaa viikkoa, Kata

 3. Aivan loistava ehdotus Teijalta! Pohje- ja midimittaisia Doppwoman mekkoja varmasti myös kaivataan. Ja nehän olisi helppo lyhentää itselleen sopivaan pituuteen. Kuosit ja värit ovat niin upeita.

  • Hei Leena! Kirjoitin juuri Teijalle vastauksen mekon helmoista 🙂 Ideana hyvä, mutta helman lyhennys ei aina ole yksinkertaista. Muutama sentin voi aina lyhentää, mutta kun puhutaan yli 5 cm lyhennyksistä, on oltava tarkkana, koska mekon malli kärsii hyvin äkkiä. Olethan huomannut Doppwomanin Pernilla ja Donata mekot, jotka ovat midimittaisia 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Voi hitsipilli, onpa kauniita mekkoja! Malli toimisi valtavan hienosti myös pohjemittaisena, tulisi sellaista klassista 40-50-luvun fiilistä. Sellaisia mekkoja kaipaisin itse. Farkkujakin saa ”lyhennä lahkeet itse sopivan mittaisiksi” muodossa, oletteko harkinneet, että Doppwoman mekoissakin asiakas voisi itse päättää pituuden juuri itselle sopivaksi? 🙂

  • Hei Teija! Kiitos ja kiitos ideasta 🙂 Cameron malli toimisi myös pidempänä, pohjemittaisena, mutta helman on säilyttävä kapenevana alaspäin ja silloin on tehtavä halkio taakse tai sivuun, jotta kävely onnistuu. Tässä mallissa lyhennys ei onnistu kuin muutaman sentin, muuten malli kärsii. Jos tällaista alaspäin kapenevaa helmaa lyhentää jopa 10-15 cm (pohkeesta polveen) se ei olekaan enään kapea alhaalta vaan jo leveämpi ja koko mekon idea menee. Ihan suoraa mallia voi taas lyhentää, mutta silloin helman on tosiaankin oltava ihan suora ja kun mekon helma on suora, ei se olekaan enään niin naisellinen (alaspäin kapeneva) vaan ihan erilainen mekko. Ideana hyvä, mutta silloin tulee mekon alaosa tulee suunnitella eri malliseksi että lyhennys toimii eri mittaiseksi mekoksi 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 5. Kiitokset mekkoviikosta! Ihania mekkoja paljon! Oma suosikkini on klassinen Aurora, tummansininen.

  • Hei AnniM! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Aurora on ihana, myös oma suosikkini 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 6. Mekkoviikkolla aika riensi ja saimme nauttia erilaisista mekoista. Uskon, että jokainen lukija on ollut yhtä innoissaan kuin minä lukiessaan postauksia. Olen lukenut jopa aikasempia mekkoviikkojen postauksia.

  Tämän Doppwoman mekkomalli on ehdottomasti suosikkini. Mekon malli kaikkine pienine yksityiskohtineen on suunniteltu täydellisesti. Kolme eri väriä ja kolme eri kuosia vielä valittavana. Wau!

  Luumu kukka-mekon värit ja niiden kontrastit ovat säpäkät. Eri asusteilla sitä voi vielä korostaa. Tykkäsin.

  Beige kukka on hempeä. Mekko taipuu myös rennommaksi neuletakin ja kenkien vaihdolla. Olisipa ihanan raikas työlookki! Minulle kelpaisi.

  Army kukka on suosikkini, vaikka se mimun kännykälläni harmaalta näyttää. Tämä mekko vaatii ehdottamasti paikan päällä Doppissa käynnin ja tietty hyvät alusvaatteet sekä napakat sukkahousut seurakseen.

  Huokaus miten ihania mekkoja olette suunnitelleet. Mahtavaa on myös tuo ajattelu: mix and match eli myös ajatelleet mallistoa suunnitellessa yhdisteltävyyttä. Sopivat neuletakit ja ponchot löytyy mekkoihin. Näin mekot ei jää vain mekoiksi. Vaihtelua saa, jos haluaa.

  Tätä postausta pitää mutustella, videota katsella ja tämän postauksen kunniaksi laitan Doppwoman mekon päälle. Etäpäivän iloksi ja Doppin helmukorvakorut korviin. Piristää ja etäkokouksetkin tuntuu juhlalta. Itselle tulee itsevarmempi olo ja aikakin rientää. Olipa huikea mekkoviikko! Iso kiitos Kata ja Gabi.

  • Hei Jaana! Ihanaa kuulla, että pidit mekkoviikosta. Meidänkin mielestä se oli erittäin onnistunut! Pystyimme esittelemään teille lukijoille useita mekkoja kuvien ja videon kera. Uskon, että jokaiselle oli Mekkoviikolla jotain tarjottavaa. Juuri näin, yhdistele ja käytä erikseen, se on meillä se juttu 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata