Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Rosat Scarlett ja Molly mekot

Mekkoviikon kuudentena mekkopäivänä esittelemme kaksi mekkoa. Toinen on unelman kevyt ja supernaisellinen mekko ja toinen on söpö, hieman tyttömäinen mekko. Kummatkin ovat juhlavia mekkoja, Scarlett mekko on astetta juhlavampi kuin rosan värinen Molly mekko.

Postauksen lopusta löytyy kaksi videota, toinen video on Scarlett mekosta ja toinen on Molly mekosta

 

Scarlett mekko

Scarlett  mekko on todella kaunis ja naisellinen mekko. Mekko sopii A- ja X-vartalotyypille eli naiselle, jolla on vyötärö. Ja tämä siitä syystä, että muuten mekko näyttää tasapaksulta päällä, koska mekossa on kangasta vyötäröllä ja lantiolla. Mekko istuu kauniisti yläosasta. Mekon vyötäröä on hieman nostettu eli se alkaa suht ylhäältä, melkein rinnan alta. Vyötäröllä on joustava kuminauha sekä vyö. Helma laskeutuu kauniisti ja polven alle. Mekossa on rosan värinen vuori. Päällikangas on kaunis, puuterinen kukkakuosi.

Minulla on Scarlet  mekosta päällä koko M. Mekko on aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti, koska se on italialaisen Rinaschimenton mallistosta.

 

Puin Scarlet mekon päälle laadukkaan 100% villahuivin. Mekko, jossa on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla ja helma on hieman runsaampi, asettaa haasteita mitä pukea mekon päälle. Mekko on itsessään niin kaunis, että mekkoa ei halua pilata vääränlaisella yläosalla, joten huivi on paras ratkaisu harteille. Toinen vaihtoehto on pieni ja sievä jakku, jota ei pueta päälle, jos se ei sovi siihen täydellisesti, vaan se puetaan harteille. Tämä tapa on kevyempi ja mekko tulee jakun alta esille, samoin käsivarret kyynärpäistä alaspäin, mikä pelastaa sen, ettei kokonaisuudesta tule liian raskas.

 

Millaiset korut juhlaan

Itse pidän seuraavaa sääntöä itselläni koskien juhlakoruja. Jos jätän kaulan auki eli en laita kaulaan korua, laitan isommat korvakorut. Jos laitan helmet kaulaan tai vastaavan kaulakorun, valitsen korvakoruiksi ihan pienet napit/helmet. Itse en suosi isoja korvakoruja ja näyttävää kaulakorua yhdessä. Sanotaan, että jos juhlatilaisuus olisi esim. Itsenäisyysjuhla Presidentinlinnassa, niin voisin tehdä poikkeuksen eli pukisin näyttävän korusetin, mutta muuten en. Omassa juhlapukeutumisessa suosin yleensä isompia korvakoruja, koska pidän siitä, että kaula on auki. Muistathan aina myös meikata kaulan ja decolte alueen, jos asu on sellainen, että ne näkyvät. Sienellä voi tupsutella meikkivoidetta kevyesti juuri kaulaan ja decolte alueeseen ja sipaista siihen vielä aurinkopuuteria. Itse suosin myös itsestäänruskettavaa ennen juhlia, myös talvisin, koska silloin kasvoilla ja kaulalla on jo valmiiksi hieman väriä ja meikkaaminen on helpompaa.

 

Molly mekko

Molly mekko on mekko, jossa on helppo olla. Kun sen on pukenut päällensä, niin se on siinä. Molly mekossa on kapea ja terävä V-kaula-aukko. Hihat ovat hieman pussimaiset ja pussimaisuus alkaa jo olkapäiden päältä. Hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se lähtee levenemään A-linjaisesti kohti polvia. Mekon sivuissa on taskut ja mekossa on vuori.

Molly mekon kangas on hieman kiiltävää viskoosia, jossa on rosan värisiä palloja.

 

Katso alla olevat kaksi videota!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Upeita mekkoja! Ensimmäinen mekko tuo mieleen Sinkkuelämää sarjan Carrien. Toinen mekko on ihana baby doll mekko, joka tuo mieleen Birgitte Bardotin. Upeita juhlamekkoja kevään sekä kesän juhliin. Säilyvät muodissa ja otat käyttöön kuin juhlat kutsuu.

    Huivi harteilla on eleettömän kaunis. Monesti sirot mekot kaipaavat vain juuri huivin harteille. Jakku on yleensä liikaa.

    Molly mekon hihat ja taskut ovat juuri ne jipot tässä mekossa. Mekko on kauniin pehmeä väriltään ja pilkut kaunistavat väriä sointuen kauniisti kankaaseen. Scarlett-mekko on kaunis, italialaista käsialaa ja koot huomattavasti pienempiä kuin normaalisti. Ihanuus ja yläosan valekietaisu on vaan niin parasta.

    Mustat asusteet tuovat särmää mekkoihin, mutta beigetkin sopivat todella hyvin. Koruja vain korviin laittaisin itsekin ja dekolteen vapaaksi. Näillä mekoilla kelpaa juhlia ja tanssia. Mitäköhän vielä on jäljelllä mekkoviikossa? Nyt ollaan saatu nauttia jo niin ihanista mekoista.

    • Hei Jaana! Se on juuri näin 🙂 Vikana vielä jotain ihanaa! terkuin Kata