Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Iselin mekko ja housuasu

Ollaan jo yli puoliväen mekkoviikkoa. Olen ihan ”viikkovillityksessä” koska viime torstaina eli helatorstaina oli liike kiinni. Torstaina luulin, että oli sunnuntai ja perjantaina elin maanantaita ja höpisin aamulla Gabille viikkopalaverista ja muista asioista mitä käymme läpi aina maanantai aamuisin. Ihanaa, kun olette olleet niin mukana koko mekkoviikon ja innostuneet meidän postauksista. Loppuviikko oli myös liikkeessä ihan huippu, kun saimme paljon uusia asiakkaita ja ihanaa oli nähdä myös teitä vakkareita 🙂

 

Iselin kukkamekko

Iselin kukkamekko on hieman paksumpaa viskoosia. Tällaiset viskoosi mekot eivät valitettavasti näytä kovin houkuttelevilta henkareissa, koska ne roikkuvat niissä ihan luruna, mutta kun viskoosi mekon pukee päällensä, tulee sen laskeutuva materiaali oikeuksiinsa. Eli jos viskoosi mekon väritys ja kuosi miellyttää, niin niitä kannattaa aina sovittaa.

Iselin mekko on malliltaan suht suora. Mekko on aavistuksen, muutamia senttejä kapeampi rinnan kohdalta kuin lantiosta. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä eikä paljastava, koska V-aukko levenee hieman myös sivuille päin. Mekossa on hauskat hihat. Hihat ovat pussimaiset ja ne ovat takaa pidemmät kuin edestä ja hihansuissa on kuminauha. Tämä jippo saa aikaiseksi sen, että hihat ovat väljähköt ja niiden malli sopii loistavasti muuten yksinkertaiseen mekkomalliin. Mekko ylettyy itselläni reippaasti pohkeiden alle.

 

Tästä kuvasta näet uudet kukat, jotka istutin Äitienpäivänä. Minulla oli muutama iso ruukku jemmassa Vaasasta. Neliskulmaiset ruukut olivat Vaasan liikkeen edessä ja niissä oli aina upeat kukat, kiitos Kukkatädin 🙂 Vein ruukut Helsingin liikkeen eteen, mutta muutaman kerran kun kukat oli napattu yöllä pois, kyllästyin istuttamaan jatkuvasti uusia kukkia ja vein ruukut varastoon. Vaasassa jaksoimme raahata ruukut yöksi sisälle, mutta täällä liikkeemme edessä on muutama rappunen, niin emme jaksa nostaa ruukkuja sisälle. Ne painavat mullan ja hiekan takia todella paljon. Olen kyllä ihmetellyt, että naapuriliikkeillä on upeita kukkia ruukuissa yötä päivää ja ne pysyvät koskemattomina, mutta meillä ei ole pysynyt. Muuten, onhan meidän ulkomainoskyltistäkin viety kuviani keskellä päivää…Kun jaksan nyppiä ja mies kastella Marketoita, niin meillä on elokuussa taas maailman hienoimmat kukat, ne kerrassaan pursuavat ruukuista eli niillä voisi kerrassaan ottaa osaa kukkakisoihin vai onko Suomessa sellaisia?

 

Mekkoa voi käyttää myös niin, että vyön sitoo taakse. katso alla oleva esittelyvideo miltä mekko näyttää kun vyö on takana.

 

Koska mekon kukkakuosista on valmistettu myös paita, niin kuvasimme sen tähän samaan postaukseen.

 

Irtha kukkapaita ja Beck housut

Irtha kukkapaidassa on samanlainen v-kaula-aukko kuin ylläolevassa mekossa. Hihat ylettyvät lähes kyynerpäiden kohdalle ja olkapäillä on muutama vekki. Malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Yhdistimme Irtha kukkapaitaan luonnonvalkoiset Beck housut.

 

Tässä postuksessa on asu mekkonaiselle ja housunaiselle tuleviin kesän juhliin. Kummanko asukokonaisuuden sinä valitsisit?

Katso alla oleva esittelyvideo!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Helatorstain takia taitaa olla kaikilla viikonpäivät hakusessa. Ihana kuulla, että uusia asiakkaita on Doppiin löytynyt ja vanhatkin rynnineet ostoksille. Hyvät ilmat jatkukoon ja mahtavat blogin postaukset, jotka varmaan vauhdittavat kauppaa.

  Onpa ilkeitä ihmisiä, kun ovat jaksaneet napata kukat mukaan Doppin edestä. Ilkiöitä! No nyt sinulla on kotona ainakin ihanat kukat ja syksyn tullen varmaan löytyy joku kisa minne kukkaloistosi voit ilmoittaa.

  Mekko on todella kaunis. Itse kallistun tällä kertaa puseroon ja housuihin mitkä ovat tosi stylet. Raikkaita ja kesäisiä ovat molemnat asut. Onnistuneet asut ja ihana postaus.

  • Hei Jaana! Anteeksi, oli jäänyt vastaamatta vahingossa viestiisi! Jep, tosi tylsää kun kukat eivät pysy liikkeen edessä. Iselin on loistava mekkona ja paitana myös:) Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

 2. Todella kaunis mekko, niin malliltaan kuin kuosiltaan. Ja pituus todella kiva!

  • Hei Kirsi! Ihanaa kun tykkäät, mekko on kiva 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Anna-Maija! Totta, mekko on viloisempi kun on kuuma 🙂 Mukavaa päivää, Kata