Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Aurora mekot sinisen sävyissä

Aurora mekko

Mekkoviikon neljäs mekko on oman mallistomme Doppwomanin Aurora mekko. Halusimme suunnitella ja toteuttaa klassisen mekon, joita ei olla hetkeen nähty. Mekko on kaikessa ihanuudessaan tyylikäs ja miten ihanalta tuntuikaan pukea se päälle erilaisten fyrrymekkojen jälkeen. Mutta yhtään en sano, etteivät fyrrymekotkaan olisi ihania, mutta tämä Aurora on vain niin selkeä ja yksinkertainen paksulla vyöllä. Välillä sitä kertakaikkiaan kaipaa perusasioiden äärelle ihan kuten muissakin asioissa.

 

Aurora mekko

Aurora mekko

Aurora mekko on on paksuhkoa jerseytä. Se venyy, mutta ei holtittomasti vaan on suht napakka. Mekossa on O-kaula-aukko ja hieman pidemmät klassiset hihat. Malliltaan mekko on aavistuksen sisäänotettu vyötärön kohdalta. Selästä mekko on suora. Mekon helmaosa on suora ja kapea. Mekossa on täydellinen pituus. Mekkoon kuuluu leveä vyö, joka kietaistaan ympäri ja solmitaan toisen lonkkaluun päälle. Yksi solmu riittää, koska matsku on tosiaan hieman paksumpaa.

 

Aurora mekko

Aurora mekko

Suoravartaloinen nainen voi pitää mekkoa myös ilman vyötä, mutta X- tai A-vartaloinen nainen tarvitsee mekkoon vyön.

 

Aurora mekko

Aurora mekkoa löytyy tummansinisen lisäksi myös vaaleansininen. Materiaaliltaan mekot ovat samoja, mutta tummansininen on aavistuksen pehmoisempaa matskua kuin vaaleansininen ja se johtuu värjäyksestä. Tämä on itseasiassa hyvä juttu, koska vaaleansininen vaaleana värinä on armottomampi vartalolle, niin hieman jäykempi materiaali antaa enemmän anteeksi.

Klassiseen Aurora mekkoon ei kyllästy koskaan!

 

Aurora mekko

Me asustimme Aurora mekon juhlaan klassisesti helmillä, beigen värisillä korkkareilla ja laukulla. Minusta tällaisen klassiseen mekkoon ei lähdetä virittelemään mitään erikoista vaan ideana on, että ”keep it simple”.

Aurora mekko soveltuu myös arkeen, koska sen päälle voi pukea eripituisia neuletakkeja tai jakkuja. Varsinkin tummansinistä Aurora mekkoa voi käyttää ympäri vuoden paksuilla sukkahousuilla ja nilkkureilla tai saappailla. Ja kesällä mekon päälle voi pukea vaikkapa Lucy rotsin, farkkutakin yms ja jalkaan sporttiset kengät.

 

Aurora mekko

Koko S on valmistettu Doppwoman mekoista aina minun kokoiselle naiselle. Rinnan ympärillä ja lantion ympärillä mekossa on muutama sentti ylimääräistä, jotta mekko ei nappaa kiinni varsinkaan lantiosta, koska silloin se ei näytä tyylikkäältä. Aurora mekon mitat löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme.

Muistathan katsoa, että sinulta löytyy sukkahousut mekkojen kanssa. Minulla on kaikissa kuvissa natural Glow 6 den sukkahousut, joita en voi tarpeeksi kehua. Sukkahousut löytyvät täältä.

 

Aurora mekko

Onko tummansininen vai vaaleansininen Aurora mekko sinun suosikkisi?

Katso alla oleva esittelyvideo!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Hei Kata,
  Onko Aurora mekot vielä tulossa pienkokosena? Kun mietin kumpi väri haluan ne ovat jo loppuneet 🙂

  • Hei Alla! Kyllä, ne loppuivat jo. Syksylle teemme niitä lisää 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Hei,
  Mitä on Aurora-mekon materiaali? Puuvilla, sekoite…?

  • Hei Tiina! Aurora mekko on 70% viskoosi 27% polyesteri 3% elastani. Verkkokaupassa, hinnan alla lukee aina materiaalitiedot 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 3. Todella kaunis ja ajaton mekko, joka ei mene koskaan pois muodista. Toivottavasti mekkoa saisi syksymmällä myös klassisen mustan värisenä.

  • Hei Essi! Kiitos paljon 🙂 Kyllä, mustana tulee syksyyn! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 4. Vacker klänning, är intresserad att beställa den men hur är den i strl då jag är 32/34?

  • Hej Sussi! tack 🙂 Kolla webshoppen, där finns måtten, så är det lätt att beställa 🙂 Kata

 5. Perusasioiden pariin on joskus hyvä palata. Nämä mekot ovat osoitus siitä, että yksinkertainen on kaunista. Nämä mekot eivät mene muodista pois vaan ne ovat klassikoita pienellä twistillä maustettuna: vyö vyötärölle mielalan ja oman maun mukaan.

  Tummansininen on niin klassinen väri, mutta tässä vaaleansinisessä on sitä jotain. Itselleni tuli mieleen Ruotsin kuninkaalliset vaaleansinisestä väristä. Itse kallistun silti klassiseen tummansiniseen mekkoon. Tuttua ja turvallista.

  Helmet ja pikkulaukku mekon kanssa, niin tepastella voi mihin vain. Korikassi ja sandaalit saavat mekosta tosi rennon, mutta silti niin stylen.

  Ei voi muuta kuin ihailla mekon suunnittelijoita. Lopputulokset ovat tosi onnistuneita. Tehokaksikko Kata ja Gabi ovat kyllä moniosaajia.

  Videolla Kata hehkuu söteilevän kauniina. Hiukset kehystävät kasvoja kauniisti ja elinvoimaisina. Nyt toivoisi normaalin ajan palaavan, niin voisi juhlamekoille olla käyttöä. Itse sipsuttelen mielenvirkistykseksi kotosalla ollessani kyllä mekoissa ettei tule vierotusoireita.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Kyllä, yksinkertainen on kaunista. Kiitos, olemme tehneet erityylisiä mekkoja tälle keväälle ja on mahtava kuulla niistä palautetta. Hiuksista tuli ihmeen hyvät, juurikasvu vain pitäisi saada piiloon taas:) Kata

 6. Ihania molemmat. Etenkin tuo vaaleansininen osui ja upposi. Siinä on sitä jotakin… tuollaista ei tule vastaan joka päivä.

  • Hei Eilamari ja kiitos viestistäsi 🙂 Jep, näitä ei ole ollut hetkeen. Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata