Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Musta salmiakki ja punainen ketsuppi Elaina midimekko

Mekkoviikko jatkuu midimaittaisella ja super hauskalla sekä käyttökelpoisella Elaina mekolla. Elaina mekkoa on valmistettu kaksi väriä, punainen ketsuppi ja musta salmiakki. Kerron lisää mekon käyttökelpoisuudesta myös videollamme, joka löytyy postauksen lopusta.

 

Elaina mekko

Elaina mekko on minusta hauska ja hyväntuulinen mekko 🙂 Mekko on malliltaan ihan suora ja hyvin leveähkö. Rinnan alla on nauhakuja ja ideana on vetää nauhakuja napakasti rusetille rinnan alle. Hihat ovat leveähköt, hieman kimonomaiset ja ne loppuvat kyynerpäiden alapuolelle. Kaula-aukko on V-mallinen. Mekon helmassa on noin 20 cm leveä salsakantti.

 

Mikä ihana sää olikaan tiistaista torstaihin! Veneilimme perheen kesken torstaina ja kävimme NJK:n terassilla syömässä. Olimme tämän vuoden ensimmäiset ruokailijat terassilla, olimme paikalla kun he avasivat klo. 14.00. Suosittelen heidän terassia ja ruokaa, miljöö on kiva ja ruoka on aina ollut hyvää. Valkosaarelle pääsee myös yhteysveneellä, joka lähtee Valkosaaren laiturista, joka sijaitsee Kaivopuistossa.

 

Jalassani minulla on Heidi korkkarit rusetilla. Nämä kengät ovat ihanat jalkaan ja kun korko on tolppamainen, jaksaa niillä olla vaikka koko päivän.

 

Elaina mekkoa löytyy myös musta/beigenä. Tämä mekko on sellainen, jonka voi pukea vaikkapa uikkareiden päälle kun menee etelässä rannalle tai illalla syömään. Tämä on sellainen mekko, joka voi olla aina kaapissa ja sitä ei koskaan laiteta kirpparille. Itsekin haluan tämän mekon juuri sellaiseksi ”joka paikan” mekoksi, mutta en ole vielä päättänyt kummanko värin. Tiedän, että mustassa viihtyisin 100% varmasti, mutta punainen ketsuppi kiehtoo myös.

 

Kumpiko Eleina mekoista iskee sinuun, punainen ketsuppi tai musta salmiakki?

Katso alla oleva video Elaina mekosta!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Wau mikä ketsuppi! Ihastuin aivan täysin Katan päällä olevaan punaiseen mekkoon. Mekko on täydellinen ja Kata näyttää tyrmäävän kauniilta mekossa.

  Jos olisin Kata ja miettisin kumman mekon nappaan, niin ehdottamasti ketsuppi. Musta on toki tyylikäs, mutta näen jo silmissäni näyn: Katan kövelevän ketsuppi-mekko päällään Espanjan rantabulevardia lempeän merituulen puhaltaessa hiuksia.

  Molemmat mekot ovat aivan täydellisiä ja vielä taskutkin niissä. Myyty olen ja mieleeni tulee niin Espanjan muistoja.

  Nuorena tyttönä ostin aikoinani vastaavanlaisen mekon Espanjasta minkä rakas isäni kutisti pesukoneessa puseroksi. Miehet kun eivät lue yleensä pesuohjeita.

  Mekko-viikko on ollut aivan ihana ja niitä Doppwomanin omia mekkoja odotan innolla. Nyt olen fiilistellyt Leana mekon kanssa ja se on ihan täydellinen valinta itselleni. Kyllä tuo ketsuppi-mekkokin veti mietteliääksi, että pitäisikö se kotiuttaa?

  • Hei Jaana! Oi, oi mikä ihana kuvaus 🙂 Itseasiassa minäkin näet itseni sielä kävelemässä, mutta en ketsuppi mekko päällä, koska ne loppuivat jo! Mutta varmasti löytyy toinen mekko iltakävelyille. Voih, välillä pesukone kutistaa, meidänkin pesukone tekee sitä välillä. Varsinkin mieheni sanoo että paidat kutistuvat, mutta välillä kyllä mietin että se ei ehkä olekaan pesukone vaan se on jääkaappi 🙂 terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *