Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upeat midimekot tuleviin juhliin!

Nyt esittelemme neljä todella upeata midimekkoa jotka soveltuvat juhlaviinkin juhliin. Mekkoja yhdistää niiden pituus ja kahta ensimmäistä yhdistää silkki materiaalina ja kahta viimeistä viskoosi materiaalina. Kaikki mekot ovat ihania päällä, ne istuvat hyvin ja niissä on helppo olla.

Näillä midimekoilla korkkareineen juhlii kesän niin ylioppilasjuhlat kuin häätkin! Yhdistimme kaikkiin asuihin beiget korkkarit ja beigen laukun

 

Yen midimekko

Yen midimekossa on vartaloa imarteleva malli. Mekossa on kapea ja terävä V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen. Hihat ovat alaspäin levenevät ja ne loppuvat juuri kyynerpäiden alapuolelle. Mekko istuu todella kauniisti kainaloiden kohdalta ja on aavistuksen slimmattu juuri ylhäältä vyötäröön saakka, jonka jälkeen se levenee keveysti alaspäin. Mekko on valmistettu neljästä eri palasta, siksi edessä ja takana on myös saumat. Tämä leikkaus takaa sen, että se imartelee vartaloa juuri oikeista paikoista. Mekko ylettyy lähes nilkkoihin. Minulla on päällä mekosta koko 34.

 

Mekon pohjaväri on vaalea kerma ja kuviosta löytyy beigen eri sävyjä ja mustaa. Mekkoon voi yhdistää myös mustat korkkarit ja laukun.

 

Warrior paisley midimekko

Warrior mekko on aivan ihanaa materiaalia, onhan se silkkiä ja stretchiä. Mekossa on edessä napit ylhäältä alas saakka eli mekon saa kokonaan auki edestä. Mekossa on V-kaula-aukko ja pitkät hihat, jonka hihansuissa on kauniit leveähköt rannekkeet. Olkapäillä on muutama vekki. Mekko on malliltaan suorahko, mutta suht kapea. Mekon sivuissa on taskut. Mekossa on vyö, jonka ylemmässä kuvassa puin napakasti kiinni vyötärölleni ja toisessa kuvassa puin sen taakse rusetille. Mekkoon kuuluu vuorimekko. Mekon pohjaväri on tyylikäs sininen ja paisley kuviosta löytyy valkoista ja mustaa. Minulla on Warrior  mekosta päällä koko 34.

Warrior midimekkoon voi pukea myös  mustat korkkarit ja mustan laukun. Mekon alle voi pukea myös housut ja silloin avataan napit alhaalta päin auki

 

Doppwoman Poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma, jonka voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

 

Filuka paitamekko

Filuka paitamekossa on loisteliaat värit. Takkimekosta löytyy toffeen lisäksi mustaa, valkoista ja vaaleansinistä. Takkimekko on edestä suoran mallinen ja takana, selän kohdalla on rypytys, joka tekee takakaosasta kauniisti istuvan ja linjakkaan. Mekossa on hieman pussimaiset hihat. Takkimekossa on kaulukset, edessä on kullanväriset pienet napit ja hihansuissa rannekkeet. Mekko ylettyy reippaasti pohkeiden alapuolelle. Minulla on takkimekosta päällä koko S.

Filuka paitamekkoon sopii myös mustat korkkarit ja musta laukku. Paitamekon alle voi pukea myös housut.

 

Burmese midimekko

Burmese mekko on todellinen kaunotar! Mekko soveltuu tärkeimpiinkin juhlatilaisuuksiin. Mekossa on valekietaisu malli ja mekon sivuissa on taskut. Mekon alaosa aukeaa kietaisumallisesti, mutta kankaat menevät paljon toistensa päälle. Mekon takana on kuminauhakuja, joka antaa joustoa vyötärölle. Vuorimekossa on säädettävät olkaimet ja myös vuorimekko tulee polven alle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Mikä midimekoista sinusta on kaunein? Minusta jokaisessa on oma viehätys!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

 1. Jokaisessa mekossa on kyllä oma viehätyksensä ja riippuen juhlatilaisuudesta mitä laittaisin päälleni näistä. Kaikki mekot ovat kyllä juhliin sopivia ja jokaisessa on sitä jotakin.

  Yen-mekon värimaailma ja kuviointi on style. Voi olla, että jos näkisin mekon kaupassa roikkumassa rekissä, niin en ehkä kiinnittäisi siihen huomiota. Nyt Katan päällä mekko näyttä parhaat puolensa. Mekon kaula-aukko, hihat ja pituus ovat todella osuvat. Kaunis ja harmoninen mekko kesän juhliin.

  Warrior paisley mekko tuo minulle mieleen tuhat ja yksi yötä tarinat. Mekossa on jotain itämaista; värimaailmako vai kuviointiko sen saa aikaan, mutta jotain idän eksotiikkaa mekkossa on. Ponchon kanssa mekon kuviointi tulee tyynemmäksi ja kuviot eivät vilise silmissä. Ihana kokonaisuus.

  Filuka paitamekon värit ovat loistavat. Selän rypytys ja pituus ovat ihanat. Tätä mekkoa voisi käyttää juhlien jälkeen vaikka housujen kanssa töissä. Moneen menoon mekko ja kenkien väriä vaihtamalla ilmekin muuttuu.

  Viimeinen mekko on vaan niin ehdoton suosikkini. Katan päällä mekko näyttää todella hyvältä ja sopii taatusti monelle muullekin kesä juhliin mekoksi. Aivan ihana värimaailma ja valekietaisumalli tekee mekosta niin täydellisen kauniin. Pitäisikö keksiä pukujuhlat, että voisi tämän karamellin kotiuttaa juhlamekoksi? Niin kaunis mekko, että sydämeni ihan pakahtuu.

  Hyvä postaus juhlamekoista ja kun vielä muistaa kunnon alusvaatteet sekä hyvät sukkahousut että oikeat asusteet, niin juhlista tulee täydelliset. Toki unohtamatta hyvää kampausta sekä juhlameikkiä. Itse käytän vain kevyen suihkauksen juhlatuoksua ettei juhlat mene hajuherkiltä pilalle. Nyt niitä juhlia saisi alkaa tulemaan…

  • Hei Jaana! Jep, jokaisessa mekossa on oma viehätys. Vaikea olisi päättää mikä on se oma juhlamekko näistä 🙂 Kyllä, kampaus ja meikki todellakin viimeistelevät juhlalookin ja ne kengät. Ihanaa viikonloppua, Kata