Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat kevään -21 laukut!

Muistatko kun sunnuntain postauksessa mainitsin, että kun takki, laukku ja kengät ovat toimivat, niin asukriisit ovat historiaa. Kokosimme videolle liikkeemme kivat laukut tulevaksi kesäksi. Laukkuihin mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja kaikissa on säädettävät hihnat. Korikassi toimittaa isomman kesäkassin virkaa, johon mahtuu takki, läppäri jne…

Katso videolta, miten vaihdettava olkahihna toimii. Uusi hihna tuo laukkuun uutta ulkonäköä ja rentoa fiilistä. Kaikki laukut löytyvät täältä.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Kiitos ihanista videoista ja blogista. Näistä tulee hyvälle mielelle ja huomaa, kuinka oma garderobi tarvitsee päivitystä.
  Aurinkoista kevättä koko Doppin porukalle.

 2. Napakka video laukuista. Oikeita tilaihmeitä löytyi, vaikka pikkusilta ja sirpakoilta näyttivät.

  Tykkäsin erityisesti vaihdettavasta hihnasta millä lookki vaihtuu. Korikassi on ihan huippu. Ehdoton kesäkassi ja antaa rennon lookin.

  Camera-laukun ruudut viehätti, Trio-laukun näppäryys ihastutti, mutta Day Softy Saharan väri sekä laukun tilavuus osoitti laukun olevan oikea helmi.

  Itselläni pitkään ollut mustia laukkuja käytössä. Miksiköhän? Korona aikako saanut sen aikaan? Kenties, mutta nyt siihen on tultava muutos. Tulkoon kesä ja vaaleat sävyt, joten nyt katsastettava korikassin kunto sekä laukkujen tilanne. Vaaleata rentoa laukkua ei taida löytyäkään…

  Vince mekko beigenä sopii Katalle täydellisesti. Näytit nuorekkaalta, rennolta sekä tyylikkäältä, vaikka mekkohan löytyy sarjasta kotoilu. Frilla helmassa on kyllä pop. Kata ja Dopp sen tietää mitkä asiat on nyt in.

  Olipa napakka sekä pirtsakka video. Aina ei Katan tarvitse kirjoittaa blogia, kun voi kertoa asiat videollakin. Vaihtelua, asia tulee silti selväksi ja hymy tarttuu näinkin ruudun takaa. Tykkään, joten näitä lisää. Jokos kesähatut ovat tulleet? ”Mansikkani” siirtymässä eläkkeelle, joten joku kesähatti tarvitaan tilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *