Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat hiuspannat!

Hiuspannat ovat kuin koru. Ne tuovat paljon lisää puketumiseen ja yleisilmeeseen. Meiltä löytyy kuusi uutta hiuspantamallia, jotka esittelemme kuvina ja videolla postauksen lopussa.

Myös lyhythiuksiset naiset voivat käyttää hiuspantoja. Hiuspanta valitaan omaan asuun sopivaksi. Meiltä löytyy juhlavampia pantoja sekä arkisempia pantoja. 

 

Ryppypanta € 34,00

Mustaa satiinia. Näyttävä, naisellinen ja sopii sekä juhlaan että arkeen. Minun lempipanta.

 

Lettipanta € 39,00

Mustaa samettia. Näyttävä, romanttinen ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Gabin lempipanta.

 

Samettipanta € 29,00

Mustaa samettia. Klassinen, hienostunut, eleetön. Sopii arkeen ja juhlaan.

 

Pellavapanta vaalea € 34,00

Pelaavaa. Tyylikäs, leveä panta, kevyt kesäpanta.

 

Pellavapanta musta € 34,00

Pellavaa. Kapea keskeltä, leveä sivuista, huivimainen fiilis juuri leveyden vuoksi.

 

Hiuspannat ja silmä/aurinkolasit

Nyt kun minulla ei ole enään silmälaseja niin olen erityisen tykästynyt hiuspantoihin. Käytin niitä myös silmälasien kanssa, mutta silloin pannan takaosaa pitää hieman työntää pois korvan takaa, jotta silmalasien aisan pää mahtuu korvan taakse. Saman tempun joutuu tekemään aurinkolaseilla. Tämä temppu ei häiritse minua, pidänkin mielummin pantaa hieman taaempana kuin juuri korvien takana, jotta ei tarvitse pelätä että panta painaisi.

Olemme testailleet näitä hiuspantoja useita päiviä Gabin kanssa ja meitä nämä pannat eivät paina korvan takaa. On tärkeää että ”pannan päät” ovat pehmoisia. Kaikki hiuspannat ovat käsin tehtyjä.

Hiuspantojen kanssa voi pukea myös näyttävät korvakorut, varsinkin silloin , jos hiukset ovat lyhkäiset tai hiukset laittaa taakse ponihännälle tai nutturalle

 

Lettipanta vaalea pellava € 39,00

Pellavaa. Tyylikäs, ajaton kesäpanta.

 

Katso alla oleva video hiuspannoista! Meillä on päällä Vince mekot, jotka löytyvät täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Moi, Kata sanoit ettei sinulla ole enää silmälaseja… kerro lisää. Oletko ollut leikkauksessa? Silti voisitte tehdä postauksen silmä ja aurinkolasimuodista ja niiden sopimisesta erilaisille kasvoille. Lisäksi kaipaisin postauksia joissa stailaatte meitä , ihan perus asiakkaitamme. Kuukauden nainen juttuja oli kiva lukea.

  • Hei Elina! Kyllä, kävin silmäleikkauksessa kesäkuussa ja silmälasit ovat historiaa. Minulle tehtiin linssileikkaus kumpaankin silmään. Eipä siinä sen kummempaa, kuin että olen super tyytyväinen, näkö on ihan kymppi sekä lähelle että kauas eli minun leikkaus onnistui hyvin 🙂 Olen aurinkolasien suurkuluttaja eli teemme postauksen aurinkolaseista, kun vähän päästää kevääseen päin 🙂 Kuukauden nainen postaukset ovat mahdollisia tämän ”tilanteen” jälkeen. Kuten yhdessä postauksessa kerroin, ne ovat kolmen henkilön plus stailattavan täyspäiväisiä työrupeamia, mutta teemme parhaamme jotta saamme nipistettyä ajan niihin, kunhan nykyinen vallitseva ”tilanne” rauhoittuu 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Vihdoin ja viimein esitellään nämä pannat valokuvin ja videoin. Jihuu!
  Luulin jo yhdessä vaiheessa lettipantojen olevan Katan ja Gabin ikiomia hiuskoruja, mitä ei tulisi Doppiin edes myyntiin.

  Kysyinkin lettipannasta Katalta saaden vastauksen, että kyllä lettipantoja löytyy ja ne esitellään piakkoin. Iik ja nyt tulikin koko pantojen kavalkadi. Upeita ovat kaikki.

  Kenties pannat voisi olla meidän suvun naisten korona ajan piristeruiske? Täytyy ensin lämmitellä äitini sekä anoppini näille hiuskoruille videolla. He ovat lyhythiuksisia. Uskon heidän tykästyvän pellavapantoihin, koska käyttävät monesti kapeaa silkkihuivia pantana. Huivi liukuu, mutta panta ei.

  Tästä panta-videosta tuli meille ladyille sunnuntaisen turvallisen teams-brunssimme makea jälkiruoka näin korona aikana. Taatusti kaloriton jälkkäri, virkistää kielenkannat ja rupattelusta ei tule loppua.

  Toisena piristyksenä esittelen mammoille hattarapaitani, minkä kipaisen postista tänään. Tulipa Doppin tilaus nopeasti. Itseasiassa oli postissa jo eilen noudettavissa.

  Kiitos Kata, Gabi ja Dopp! Olette ihania. Näin korona aikana kaipaa piristystä, silmän iloa ja valoa, mutta Doppi blogin välityksellä sitä löytyy.

  Ihanaa on huomata, että iloisuutenne on aitoa. Videolla äänen sävystä sen kuulee. Hymyilemään voi opetella iloisesti, mutta ääni pettäisi. Teidän äänenne soi iloisen heleästi. Silmänne loistavat aitoa iloa. Aito ilo sekä ystävällisyys kumpuaa sisältänne sydämestänne asti. Olette kauniita niin ulkoa kuin sisältä. Olette oikeita enkeleitä. Halaus ja voimia teille.

  • Hei Jaana! Kiitos, ihana kuulla, että tykkäsit pannoista. Se on totta, huivit liukuvat myös minun hiuksissa. Pannat anatavat paljon ”lisää” kasvoille ja sopivat loistavasti myös lyhythiuksisille 🙂 Niin totta, joskus meitä naurattaa kun olemme niin sydän mukana näissä videoissa, mutta kun asia on lähellä sydäntä ja rakastaa sitä mitä saa tehdä, niin onhan se ihana kuulla että se paistaa läpi 🙂 Kiitos tästä! Mukavaa päivää! terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *