Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Culottes farkut ja tulevan kesän hittipaidat

Nyt haluamme esitellä teille aivan ihanat culottes farkut ja sellaisen paidan, jonka uskon olevan monen ensi kesän hittipaita. Paita on niin kaikinpuolin helppo, viehättävä, naisellinen ja sopii niin monen kanssa, että se ei tule pettämään omistajaansa.

 

Ingeborg paita

Ingeborg paita on ihan varmasti monen suosikkipaita kesäksi! Paita on kepeä ja henkäyksen kevyt. Paidan kaula-aukossa on kuminauha kuja eli jos haluaa, voi kaula-aukon vetäistä myös olkapäiden tai vain toisen, alapuolelle. Paidassa on puolipitkät hihat ja malliltaan se on suora, mutta laskeutuu kauniisti. Kuminauha rypytys kaula-aukossa rypyttää kangasta hieman kapeammaksi ja näin ollen vartalo saa linjaa. Paita on kauniin mallinen, ihan kuin se olisi aavistuksen slimmattu kainaloiden alta. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Paidoissa on ohuen ohuet valkoiset raidat!

 

Sohasen myyttiä…

Sanotaan, että leveähkö alaosa vaatii timmin yläosan ja toisin päin. Jep, tämä on osittain totta, mutta katso Ingeborg yläosaa. Se on löysähkö, vartalon linjat eivät tule esille. Katso Culottes farkkuja, ne eivät ole skinnyt vaan ennen polvea jo suorat. Kummatkin osat, yläosa ja alaosa, sopivat keskenään. Syynä on se, että culottes farkut ovat timmit reisistä. Jos ne olisivat koko matkan löysät, reisistä lahkeisiin saakka, en olisi pukenut Ingeborgia farkkujen yläosaksi. Jos olisin sen tehnyt, vartaloni näyttäisi lyhkäiseltä ja suorakulmaiselta laatikolta. Siinä asussa en viihtyisi.

Liian suuret kontrastit eivät ole pukevia. Vartalon mallissa on tärkeää ottaa huomioon tasapaino niin malleissa kuin väreissä. Ei vaaleita löysiä ja leveitä housuja sekä pientä ja tiukkaa mustaa yläosaa A-vartalolle. Ei vaaleaa isoa ja löysää paitaa ja mustia skinnyjä O-vartalolle.

 

Culottes farkut

Culottes farkuissa on raikas sininen pesu! Farkut ovat istuvat ylhäältä ja myös reidestä, polven kohtaan, minkä jälkeen ne ovat suorat. Lahkeet ovat vajaamittaiset ja itselläni, olen 163 cm pitkä, ne loppuvat nilkkaluun yläpuolelle. Vyötärö ylettyy juuri napaan, takaa farkut ovat korkeammat. Katalla on päällä farkuista koko 34.

Kesällä aion pukea nämä culottes farkut paksumpi pohjaisten sandaalien kanssa. Ekat saapuivatkin liikkeeseemme eilen…ne olivat ihan täydelliset! Niistä lisää, kun ilmat lämpenevät

 

Ingebord paitaa löytyy myös beigenä.

 

 

Yleisesti culottes housuista

Culottes housut eivät ole helpoimmat housut, enkä tarkoita nyt niiden mallia vaan yleisesti ottaen. Ne koetaan usein liian leveiksi ja varsinkin kun ne ovat vajaamittaiset, niin tuntuu siltä että ne lyhentävät kantajaansa. Olen tästä samaa mieltä. Mutta kerron teille, että culottes housuja on erilaisia ja vartalon malli vaikuttaa siihen, millaiset culottes housut sopivat kullenkin. Minä olen lyhyehkö, 163 cm pitkä eli minä tarvitsen kapeat culottes housut. Minulle culottes housut eivät saa olla liian leveät reisistä vaan niin tulee olla kapeat/kapeahkot. Pidempi nainen voi valita taas leveämpi reisiset ja malliltaan löysemmät culottes housut. Hänellä on pidemmät jalat, minulla lyhkäisemmät eli me valitsemme erilaiset culottes housut. Tai sanotaan näin, että pidempi nainen valitsee culottes housut jotka hän haluaa, mutta me lyhkäisemmät naiset valitsemme ainoastaan kapeammat culottes housut.

Rich culottes farkut ovat kapeat reisistä, joten siksi minä kelpuutan ja ilomielin kelpuutankin, nämä culottes farkut vaatekaappiini!

 

Onko beige, vaaleansininen vai kummatkin sinun kesän hittipaita?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Poutapilven raikkaus ja meritulen lämmin tuulahdus tuli mieleen tätä postausta lukiessa. Kesäinen fiilis ja hyvin sohaistu myyttiä, koska valaistuin.

    Paita on höyhenen kevyt. Kangas laskeutuu kauniisti, kaula-aukon kuminauhakuja tekee ihanat rypytykset ja hihat leijailevat. Materiaali näyttää upealta ja todellakin ne kankaan vaaleat raidat raikastaa. Mitenköhän on kaipaileeko silitystä? Entäs beigen sävy? Näyttää niin erilaiselta kuin aikaisemmat beiget, että mietin sen sopivuutta itselleni…

    Culottes-farkut, wau, että näyttääkin hyvältä. Hiukka tulee merimies ja pojan koltiainen look, mutta naisellinen ja style. Uusi ja raikas. En ole ennen ollut culottes-housujen tykkääjä, mutta nyt ihastuin.

    Sandaalit on kesän varma merkki joten nyt perjantai-iltana hoidan omat sorkkani kuntoon. Jalkakylpy, rasvaus, kynsien leikkaus ja lakkaus, niin tervetuloa kesä, kuumat kesäkadut ja sandaalit. Tietty kesään kuuluu paljon muutakin…

    • Hei Jaana! kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että tykkäsit postauksesta 🙂 Hmm…kuosittelua ja hieman rautaa sanoisin Ingeborg paidan kaipaavan. Beige on lämmin sävy raidassa, oikein kaunis, hieman vehnän värinen. farkut ovaat kivat, koska tosiaan eivät ole hurjan leveät. Jep, nyt varpulit kuntoon! Tsekkaa tämän päivän sandaalit, OMG! ne ovat ihanat! Mukavaa sunnuntaita! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *