Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Perus t-paidan valloittavat hattarahihat

Nyt on päälläni hauska t-paita, joka on ihan tavallinen t-paita, mutta sen erikoisuutena ovat sen hattaramaiset puhvihihat. T-paita tuo hauskan lisän vaatekaappiin, koska tämän t-paidan kanssa voi pukea millaisen alaosan tahansa, hameesta housuihin. Yhdistimme t-paitaan kolme erityylistä farkkua.

 

Rich Slim farkut

Rich slim farkut ovat kapeamman malliset farkut kuin suosittu Rich malli. Rich Slim on istuva ja kapean mallinen, lahkeet ovat käännetty ja ne ovat myös hieman ohkaisempaa ja pehmoisempaa materiaalia kuin normaalit farkut. Kuten kuvasta huomaat, lahkeissa on muutama sentti tilaa ja ne eivät nappaa nilkkaan kiinni. Farkuissa on loistava pesu, joten se sopii monien yläosien kanssa.

Jos vartalo tuntuu liian suoralta, kun suoranmallisen t-paidan jättää housujen päälle, niin paidan helmaa voi laittaa aavistuksen sisälle toisesta reunasta, näin saadaan lantion kaari esille

 

 

Ota yksi asia huomioon…

Slimmejä ja timmejä farkkuja sovittaessa kuulen välillä seuraavan lauseen: ”Mun reidet näyttää niin paksuilta kapeissa farkuissa”. Kerron sinulle salaisuuden. Kun sinulla on farkut päälläsi ja katsot suoraan alaspäin, niin reidet näyttävät ylhäältä päin pyöreiltä ja siltä että ne pomppaavat farkuista. Mutta kun katsot itseäsi peilistä, niin tilanne on ihan toinen. On aivan eri katsoa reisiä ylhäältä, kuin edestä päin. Muistathan, että kukaan muu kuin sinä ei katso itseäsi suoraan ylhäältä alas, muut katsovat suoraan edestä.

 

Ume t-paita

Ume t-paita on trikoota ja kangasta. Joustavaa trikoota on t-paidan etu- ja takaosat. Hihat ovat ulkopuolelta kangasta, mutta sisäpuolelta ne ovat joustavaa puuvillaa. T-paita on malliltaan suora ja se loppuu lantiolle. Katalla on t-paidasta päällä koko S.

Ume t-paita on loistava hihoista! Kun sisäosa on joustavaa trikoota, niin hihat eivät kiristä käsivarsista! 

 

Dream Chic

Mietin juuri, että nyt kerron teille mitä värejä meiltä löytyy näistä loistavaista Dream Chic nilkkafarkuista. Eli niitä löytyy yhdeksän väriä:

Klikkaa ylläolevaa tekstiä, niin pääset suoraan tuotteen kohdalle DOPPshop verkkokauppaamme. Sieltä voit lukea enemmän loistavista nilkkafarkuista.

T-paita näyttää ihanan rennolta, kun sen jättää farkkujen päälle. Varsinkin kapeiden farkkujen päälle, hieman reilumpi yläosa on kivannäköinen!

 

 

Mina farkut

Minä olen ihastunut Mina farkkuihin. Nämä ovat hieman erilaiset farkut, kuin ylläolevat Rich Slim ja Dream Chic farkut. Näissä on korkeampi vyötärö kuin edellisissä ja näissä on koko jalan mitan hieman tilaa eli ne eivät nappaa jalkaan kiinni. Niihin kuuluu ohut samasta farkkukankaasta valmistettu solmittava vyö.

Mina farkkujen kanssa yläosa puetaan farkkujen sisälle. Jos paidan haluaa pukea farkkujen päälle, niin farkkujen vyö on otettava pois. Sen voi vaihtaa kapeaan nahkavyöhön, jos haluaa

 

Minkä värin Ume t-paidoista sinä valitsisit omaan vaatekaappiisi?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

2 kommenttia

 1. Hattarahihat osui ja upposi tälle hattaralle. Magea kaloriton herkkupala käyttöön ja edukas t-paita.

  Vaaleansininen t-paita on kuin siro sinikello, musta magic madam ja valkoinen kuin enkelin siivet. Super söpöt t-paidat ja hihat keräävät katseet.

  Dopp on pullollaan erilaisia farkkuja sekä housuja. Todellakin itse koen housujen ja erityisesti farkkujen ostamisen helpoksi juuri Doppin ja Katan takia.

  Ennen tuskailin, mutta kun Doppista aikoinaan ostin housut, niin ihmettelin miten vaivatonta se oli. Kata heitteli ilmaan eri vaihtoehtoja mistä valita ja kertoi kaikkien pöksyjen jipot sekä jujut.

  Nykyään uskallan tilata reteästi Doppin verkkokaupan kautta jopa uuden farkkumallin ja nekin meni nappiin. Kyllä Doppissa osataan palvella ja tiedetään mitä asiakas haluaa ja toivoo.

  Tänään oli vissiin lähestyvän pääsiäisen takia Milla Magia fiilis ja mustan Ume t-paidan kotiutin. Mukaan tilasin yhden vyön. Taidan pääsiäisenä pistää mustaa magiaa päälle eli tilaamani Umen sekä jo paljon käytössä olleen lemppari hameeni: Ryanna-hameen.

  Unta olen nähnyt jo Doppwomanin uusista mekoista. Onkohan siellä keväisen hempeää, enegisen keltaista vai vehreää vihreää? Vielä pitää tovi malttaa ennen kuin ne putkahtavat puotiin.

  • Huomenta Jaana! Ihanasti sanottu, hattarapaita on kaloriton herkku 🙂 Meillä on hyvät housut, se on hieman niinkuin ”kunnia-asia” minulle, että liikkeestä ei löydy yhtäkään ”epäsopivaa” mallia. Otin tämän asiakseni muistaaksen noin vuonna 2003 kun kyllästyin huonosti istuviin housuihin.Oih, mikä setti sinulla on Pääsiäisenä! I-h-a-n-a! Ihan myös ”minunnäköinen”:) Oi, oi mitä sieltä tuleekaan. Kuosit ovat niin kauniita, että ne haluaa kyllä kaikki 🙂 Ihan vielä ei ole niiden aika, mutta pian. Aurinkoista päivää, vielä on aamu harmaa ja kaksi joutsenta seisoskelee tuossa jäällä. Nyt lenkille ja sitten uimaan! Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *