Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat ”vekkiasut” ja Ystävänpäivä arvonta

Ystävänpäivä lähestyy! Meillä on Ystävänpäivän lisäksi muutakin juhlanaihetta, koska samana päivänä on mieheni syntymäpäivät. Olen kehittänyt kivan ohjelman kyseiseksi päiväksi, mutta en voi paljastaa sitä vielä. Ohjelma tulee olemaan yllätys miehelleni ja paljastan yllätyksen myös teille, mutta vasta ensi viikolla.

Vietätkö sinä Ystävänpäivää? Onko sinulla joku perinne Ystävänpäivänä? 

 

Ryanna mekko

Muistatko, että meillä on ollut vastaavan tyylistä Ryanna mekkoa ennenkin? ”Vanhassa” Ryanna mallissa oli suorat hihat kuminauhakujalla hihansuissa, mutta nyt hihat ovat erilaiset. Nämä hihat ovat ihanat! Hihat ovat läpikuultavat ja noin 10 cm hihan reunasta ylöspäin on kuminauha kuja. Hihojen paikkaa on helppo sovitella itselle sopivaksi. Minä nostin hihoja aavistuksen ylöspäin, hieman pussille.

 

Ryanna mekossa on vuori edessä ja takana. Niskassa on nappi eli mekko puetaan yläkautta päälle. Mekko on pienempää ja tihempää vekkiä yläosasta ja hieman vyötärön alaosasta vekki aavistuksen suurenee. Mekkoa voi pitää ilman vyötä, mikä näyttää kauniilta, koska mekko laskeutuu kerrassaan upeasti. Mutta sovitin vyötä, laitoin sen vyötärölle ja nostin mekkoa hieman pussille vyön päälle. Huomaatko kuinka mekon fiilis muuttui? Mekko myös hieman lyheni kun siihen puki vyön.

Minusta kummatkin tyylit eli mekko ilman vyötä sekä vyöllä, ovat pukevia. Ehkä itse kuitenkin pukisin mekkoon vyön, koska pidän kaikesta ”pussimaisesta” lookista. Se on minusta rennon nuorekasta.
Mitä mieltä sinä olet, vyöllä vai ilman?

 

Ryanna mekon ja paidan pohjasävy on tumma beige, sanoisin väriä nutriaksi ja epäsymmetriset pilkut ovat mustia

 

Zella nyörihousut ja Sahara laukku

Zella nyörihousuja löytyy myös vaaleana beigenä eli samana sävynä kuin Zella kickflare housut. Löydät Zella kickflare housut täältä. Vaikka housujen sävy on vaaleampi kuin Ryanna paidan pohjaväri, sopivat ne kauniisti yhteen.

Eikö olekin hauska laukku? Sahara laukku on pieni ja pyöreä ”nyssykkä”, johon mahtuu puhelin (jopa minun Iphone 12 Pro Max, joka on iso), avaimet (jos avainnippu ei ole iso) ja pankkikortti tai huulikiilto tai -puna eli ne tärkeimmät 🙂 Laukun yläosassa on beige kangas ja narut, jolla laukun saa kiinni. Laukussa on pitkä säädettävä hiha. Minulla on hiha laukun yläosassa kiinni. Hihnan voi irroittaa ja laittaa sen myös laukun pohjareunaan kiinni, joten kun laukun laittaa olan yli, asettuu se vinottain vartaloa vasten. Nyssykän voi pitää silloin edessä tai takana, mielensä mukaan.

 

Ryanna paita

Ryanna paidassa on sama  kuin Ryanna mekossa eli yläosa on tiheätä ja pientä vekkiä ja vyötärön alaosasta vekki hieman suurenee. Tämä kikka antaa illuusion lasketusta vyötäröstä. Muistathan, että laskettu vyötärö sopii erityisen hyvin suoralle vartalotyypille.

Ryanna paidassa on sama kuin Ryanna mekossa eli hihat ovat läpikuultavat ja vuori on sekä edessä että takana. Paidassa on samanlaiset hihat kuin mekossa ja paita loppuu haarasauman kohdalle.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Aika mitä elämme, on monille varsin raskasta aikaa. Moni on yksinäinen ja sosiaaliset kontaktit ovat vähissä. Jokainen reagoi poikkeustilanteisiin eri tavoin ja olen huomannut ihmisten väsymyksen ja kyllästymisen tähän tilanteeseen. Enkä yhtään ihmettele, itsekin olen kerrassaan kyllästynyt ja sanoisinko turtunut uutisiin, mitä lähinnä iltapäivälehdet rummuttavat. Kaikesta tästä huolimatta, me haluamme pitää positiivistä ilmapiiriä yllä, mitä sitten teemmekään. Tämän vuoksi haluamme järjestää teille Ystävänpäivä arvonnan, jonka palkinnoilla saamme ilahduttaa kahta onnekasta.

 

Ystävänpäivä arvonta

Ilahduta ystävääsi ja kerro kenen kanssa haluaisit tulla DOPPiin shoppailemaan! Voitte shoppailla myös verkkokaupassamme, mikäli matka liikkeeseemme on liian pitkä.

Arvomme vastanneiden kesken 2 kappaletta lahjakortteja liikkeeseemme eli sinulle ja ystävällesi. Saatte kummatkin € 150,00 shoppailurahaa!

Kommentoida voit tähän alas kommenttikenttään. Arvonta päättyy lauantaina 13.2.2021 klo. 12.00. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 15.2.2021 sekä täällä Katan tyyliblogissa alkuviikosta. Arpaonnea kaikille!

Alla stailausvideo postauksen tuotteista!

Kategoriat,

163 kommenttia

 1. Reilun viikon koronakaranteeni takana. Onneksi voi tehdä töitä ja ulkoilla ja karanteenikin päättyy pian.
  Ystävääni Miiaa piristäisin shoppailulla.

 2. Jag skulle pigga upp min äldsta dotter som också är förtjust i era kläder 🙂

 3. Rakkaan siskoni kanssa tulisin ostoksille. Ostoshetki olisi meille molemmille tervetullut yllätys.

 4. Ystäväni kanssa tulisin heti kun siirretty Helsingin reissu onnistuu. Onneksi valoa tunnelinpäässä! Kiitos Kata ja Gabi ihanasta blogistanne😊

 5. Tyttöni kanssa valitsisin kauniita asuja. Iloista ystävänpäivää, 🧡

 6. Toisin siskoni ihanaan liikkeeseenne 🙂 Olisi mukava piristys hänelle ja tietenkin itsellenikin.

 7. Ystäväni Virva-serkkuni kanssa, joka on menettänyt viimeisen kahden vuoden aikana miehensä, sairastunut rintasyöpään sekä sinnittelee voimiensa äärirajoilla työnsä ja talouden kanssa. Iloitsen hänen positiivisuudestaan ja kyvystään nähdä kauneutta ja unelmoida.

 8. Ilahduttaisin rakasta ystävääni Leaa🥰joka jaksaa raskaan työn lisäksi huolehtia myös läheisistään. Teidän liikkeestä löytää aina jotain ihanaa niin arkeen kuin juhlaan.

 9. Tulisin ystäväni kanssa ostoksille. Jotain kivaa kevättä odotellessa🌷

 10. Tulisin ostoksille sisareni Leenan kanssa kevätvaatteiden päivitystä.

 11. Siskoni Eevaliisa, joka kaipaa päivitystä vaatekaappiin töihin paluun kunniaksi.

 12. Tulisin rakkaan ystäväni Saaran kanssa. Doppista löytyisi varmasti molempien tyyliin jotain sopivaa. Emme ole koronan takia nähneet pitkään aikaan ja olisi aivan ihanaa viettää yhteinen shoppailuhetki juuri Doppissa.

 13. Ottaisin mukaan tyttäreni, koska myös hän on ihastunut tyylikkäisiin vaatteisiinne.

 14. Tulisin tyttäreni kanssa. Hänkin on ihastunut teidän vaatteisiin👍❤️

 15. Shoppailisin verkkokaupassanne äitini kanssa, sillä hän tykkää kovasti vaatteistanne! 😍

 16. Tulisin shoppailemaan tyttärieni kanssa. Nyt kun toinen tyttäristäni on muuttanut sinne pääkaupunki seudulle, tai tekisin ostokset verkkokaupan kautta niinkuin olen tehnyt jo jonkin aikaa. Olisi kiva saada jotain piristystä raskaan vuoden jälkeen meille kaikille.

  Anne

 17. Tulisin 80–vuotiaan äitini kanssa, kunhan hän on saanut koronarokotteen. Ostaisimme ehkä jotain poikani loppukesän rippijuhliin ja ostosten jälkeen menisimme kahville tai syömään.

 18. Ehdottomasti 74-vuotiaan äitini kanssa, joka on monessa asiassa nuorekkaampi ja rohkeampi kuin minä (mm. hän opetteli viime vuonna tekemään kajal-rajaukset silmiinsä). Hän on täysin väsynyt koronaan ja siihen, että joutuu eristäytymään kotiin, eikä voi nähdä ”elämää”.

 19. Haluaisin ilahduttaa rakasta ystävääni Pirkkoa ja viettää aikaa yhdessä shoppaillen, ihan vain kahdestaan. Siitä on viimeksi aikaa, kun molemmilla on lapsia ja arki pyörii aikalailla etenkin tällä hetkellä
  kotinurkissa :))

 20. Rakkaan ystäväni Evan kanssa olisi ihanaa tulla hankkimaan piristystä kevääseen!

 21. Tulisin ystäväni Terhin kanssa, hänellä on ollut raskas vuosi ja haluaisin ilahduttaa häntä.

 22. Sisareni kanssa tulisin shoppailemaan! Vaatekaapin vanhat klassikot alkaa olla loppuun pidettyjä ja kaupoista ei oikein tunnu uutta löytyvän tilalle. Teidän mallistoissa on ollut monta mieluisaa ja siihen teidän ammattitaito kun yhdistetäön, niin eiköhän jotain uutta löytyisi kevääksi molemmille😊

 23. Tulisin miniän kanssa,asuu Helsingissä ja saivat juuri kuukausi sitten pienen poikalapsen,sisar kaksivuotinen,pientä hemmottelua lapsiperhearkeen ja vapaahetki pienoisista,isä hoitaa silläaikaa mieluusti🤗💙💗….💃👗👠👜👢👡

 24. Tyttäreni kanssa heti, kun korona saadaan kuriin. Hän on kahden pienen lapsen äiti, opiskelu loppusuoralla ja siinä puristuksessa onnistunut saamaan itsensä oikealla liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla timmiin kuntoon. Toki puolison suurella avulla ja tuella. Minä tietysti siitä riemusta, kun korona on nujerrettu. Kauniita vaatteita ja asusteita olisi ilo sovittaa. Ja, olisihan mukava nähdä ihan livenä teidät siellä. Kuvista päätellen olette miellyttäviä ja helposti lähestyttäviä. Kauniita! Hymynne motivoi ostajiakin.

 25. Tulisin siskoni kanssa, hänkin kaipaa piristystä näinä ankeina aikoina.

 26. Tyttären kanssa, koska olisi ’pakko’ tulla Helsinkiin häntä tapaamaan ja soppailemaan.

 27. Oi että jos pääsisin shoppailemaan työkaverini Päivin kanssa. Aina välillä ihaillaan jtn ikkunassa kun kävellään ohi!

 28. Veisin ehdottomasti rakkaan puolisoni shoppailulle, olemme jo kauan ihastelleet teidän valikoimaanne. Mallistonne on juuri puolisoni tyyliä, sopivan eleganttia. 🤩Huippua, että mahdollisuutena on myös verkkoshoppailu! ❤️

 29. Ystäväni Merjan kanssa olisi ihana tulla shoppailemaan kauniita asukokonaisuuksia 💗

 30. Siskoni Kristiinan kanssa tulisin. Olisi ihana saada viettää Helsinki-päivää kauniiden vaatteiden parissa. 😊

 31. Tulisin sovittamaan ihania asukokonaisuuksia siskoni kanssa. Hänellä on takana haastava vuosi, mutta nyt jo toivoa näkyvissä.

 32. Tulisin Roosan kanssa hankkimaan Kevät vaatteita. Meillä on molemmilla muutosten kevät edessä.

 33. Ehdottomasti tyttäreni kanssa, joka on ensimmäisen lapsenlapseni tuore äiti.

 34. Tulisin serkkuni Teijan kanssa, jonka kanssa
  olemme suunnitelleet mm. pukeutumisneuvojalle menoa jo vuosia💃💃

 35. Olen niin ihastunut tässä vuoden sisällä teidän vaatteisiin ja tyyleihin 💜 Riitan kanssa tulisimme kevätvaate ostoille
  🎉🌞🎉

 36. Tämä menisi ihanalle äidilleni, joka on saanut paljon uutta inspiraatiota ja valoa teistä! ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *