Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat ”vekkiasut” ja Ystävänpäivä arvonta

Ystävänpäivä lähestyy! Meillä on Ystävänpäivän lisäksi muutakin juhlanaihetta, koska samana päivänä on mieheni syntymäpäivät. Olen kehittänyt kivan ohjelman kyseiseksi päiväksi, mutta en voi paljastaa sitä vielä. Ohjelma tulee olemaan yllätys miehelleni ja paljastan yllätyksen myös teille, mutta vasta ensi viikolla.

Vietätkö sinä Ystävänpäivää? Onko sinulla joku perinne Ystävänpäivänä? 

 

Ryanna mekko

Muistatko, että meillä on ollut vastaavan tyylistä Ryanna mekkoa ennenkin? ”Vanhassa” Ryanna mallissa oli suorat hihat kuminauhakujalla hihansuissa, mutta nyt hihat ovat erilaiset. Nämä hihat ovat ihanat! Hihat ovat läpikuultavat ja noin 10 cm hihan reunasta ylöspäin on kuminauha kuja. Hihojen paikkaa on helppo sovitella itselle sopivaksi. Minä nostin hihoja aavistuksen ylöspäin, hieman pussille.

 

Ryanna mekossa on vuori edessä ja takana. Niskassa on nappi eli mekko puetaan yläkautta päälle. Mekko on pienempää ja tihempää vekkiä yläosasta ja hieman vyötärön alaosasta vekki aavistuksen suurenee. Mekkoa voi pitää ilman vyötä, mikä näyttää kauniilta, koska mekko laskeutuu kerrassaan upeasti. Mutta sovitin vyötä, laitoin sen vyötärölle ja nostin mekkoa hieman pussille vyön päälle. Huomaatko kuinka mekon fiilis muuttui? Mekko myös hieman lyheni kun siihen puki vyön.

Minusta kummatkin tyylit eli mekko ilman vyötä sekä vyöllä, ovat pukevia. Ehkä itse kuitenkin pukisin mekkoon vyön, koska pidän kaikesta ”pussimaisesta” lookista. Se on minusta rennon nuorekasta.
Mitä mieltä sinä olet, vyöllä vai ilman?

 

Ryanna mekon ja paidan pohjasävy on tumma beige, sanoisin väriä nutriaksi ja epäsymmetriset pilkut ovat mustia

 

Zella nyörihousut ja Sahara laukku

Zella nyörihousuja löytyy myös vaaleana beigenä eli samana sävynä kuin Zella kickflare housut. Löydät Zella kickflare housut täältä. Vaikka housujen sävy on vaaleampi kuin Ryanna paidan pohjaväri, sopivat ne kauniisti yhteen.

Eikö olekin hauska laukku? Sahara laukku on pieni ja pyöreä ”nyssykkä”, johon mahtuu puhelin (jopa minun Iphone 12 Pro Max, joka on iso), avaimet (jos avainnippu ei ole iso) ja pankkikortti tai huulikiilto tai -puna eli ne tärkeimmät 🙂 Laukun yläosassa on beige kangas ja narut, jolla laukun saa kiinni. Laukussa on pitkä säädettävä hiha. Minulla on hiha laukun yläosassa kiinni. Hihnan voi irroittaa ja laittaa sen myös laukun pohjareunaan kiinni, joten kun laukun laittaa olan yli, asettuu se vinottain vartaloa vasten. Nyssykän voi pitää silloin edessä tai takana, mielensä mukaan.

 

Ryanna paita

Ryanna paidassa on sama  kuin Ryanna mekossa eli yläosa on tiheätä ja pientä vekkiä ja vyötärön alaosasta vekki hieman suurenee. Tämä kikka antaa illuusion lasketusta vyötäröstä. Muistathan, että laskettu vyötärö sopii erityisen hyvin suoralle vartalotyypille.

Ryanna paidassa on sama kuin Ryanna mekossa eli hihat ovat läpikuultavat ja vuori on sekä edessä että takana. Paidassa on samanlaiset hihat kuin mekossa ja paita loppuu haarasauman kohdalle.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Aika mitä elämme, on monille varsin raskasta aikaa. Moni on yksinäinen ja sosiaaliset kontaktit ovat vähissä. Jokainen reagoi poikkeustilanteisiin eri tavoin ja olen huomannut ihmisten väsymyksen ja kyllästymisen tähän tilanteeseen. Enkä yhtään ihmettele, itsekin olen kerrassaan kyllästynyt ja sanoisinko turtunut uutisiin, mitä lähinnä iltapäivälehdet rummuttavat. Kaikesta tästä huolimatta, me haluamme pitää positiivistä ilmapiiriä yllä, mitä sitten teemmekään. Tämän vuoksi haluamme järjestää teille Ystävänpäivä arvonnan, jonka palkinnoilla saamme ilahduttaa kahta onnekasta.

 

Ystävänpäivä arvonta

Ilahduta ystävääsi ja kerro kenen kanssa haluaisit tulla DOPPiin shoppailemaan! Voitte shoppailla myös verkkokaupassamme, mikäli matka liikkeeseemme on liian pitkä.

Arvomme vastanneiden kesken 2 kappaletta lahjakortteja liikkeeseemme eli sinulle ja ystävällesi. Saatte kummatkin € 150,00 shoppailurahaa!

Kommentoida voit tähän alas kommenttikenttään. Arvonta päättyy lauantaina 13.2.2021 klo. 12.00. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 15.2.2021 sekä täällä Katan tyyliblogissa alkuviikosta. Arpaonnea kaikille!

Alla stailausvideo postauksen tuotteista!

Kategoriat,

163 kommenttia

 1. Kiitos ihanasta postauksista, kauniita vaatteita ja asusteita. Shoppailisin ystäväni Tuulan kanssa. Ulla

 2. Heippa Kata! Oi tämä olisi aivan täydellinen yllätys lahja sydänystävälleni Saijalle 🙏♥️ Piristäisi toki myös minua ennen äitiyslomani alkua 😆
  Kiitos teille positiivisesta ja ahkerasta some näkyvyydestänne, on aina ilo seurata teitä ☺️

 3. Uudet vaatteet piristää aina. Ystäväni Annikan kanssa shoppailisin.

 4. Hei Kata ja Gabi😊Ihana blogi teillä.Kiva katsella ihani vaatteitanne ja stailauksia ja videoita.Olette kyllä niin kauniita ja tyylikkäitä,että teitä on ilo seurata.Ihanaa jos arpaonni suosii,niin parhaan ystäväni Elinan kanssa olisi ihana shoppailla.

 5. Hei! Tulisin ystäväni Sirkun kanssa. Asumme eri puolilla Suomea emmekä ole tavanneet pitkään aikaan. Dopp päivästä tulisi ihana!

 6. Tyttärelle aikuisen naisen tyyliä toivoisin. Yhdessä tulisimme!

 7. Hei
  Olen seurannut kovin innolla teidän esitelle tuotuja vaatteita…tulee niin hyvä mieli katsella teidän iloisia ilmeitä.
  Olen ajatellut että olis tosi kiva tulla ostoksille sinne…vaatteenne ovat juuri sellaisia tyyliltään mistä pidän.
  Niinpä toivon että jos vaikka onni potkisi nyt näin arvonnan kautta 👍.
  Tulisin miniäni kanssa ❤.

 8. Ihania kevätvaatteita olette jo kuvanneet. Jos onni suosii arvonnassa, niin siskoni kanssa shoppailisimme verkkokaupassa.

 9. Kiitos blokista !
  Luen aina kun näen uutta ja se piristää kovasti 🤗
  Ystäväni Annan kanssa tulisin.

  • Kiitos blogista! Saa hyviä vinkkejä niin arkeen kuin juhlaan ”aikuiselle naiselle”

 10. Rakkaan Äitini kanssa pitkästä, pitkästä aikaan vanhojen hyvien aikojen kunniaksi ja piristykseksi koronan keskellä.

 11. Ihana piristys tämä bloginne arjen keskelle😍jos arpaonni suosisi, niin mukaan shoppailemaan ottaisin serkkuni.

 12. Tyttäreni kanssa shoppailisin. Hän opiskelee ja kaipaisi piristystä.

 13. Siskoni kanssa shoppailisin. Hän on joutunut koronan vuoksi olemaan paljon yksin. Dopp’in tuotteet ovat hänelle tuttuja. 😊T. Anita

 14. Ottaisin mukaan äitini, jonka kanssa olemme aiemmin shoppailleet yhdessä enemmän, mutta viime aikoina se on jäänyt vähemmälle. Tämä olisi mukava piristys molemmille!

 15. Rakkaan siskoni Jonnan kanssa tulisimme ilomielin paikan päälle ostoksille.

 16. Työkaverini Annelin kanssa nettishoppailemme, mikäli arpaonni suosii!

 17. Hei, tytärtäni haluaisin piristää, ja hänen kanssaan ehdottomasti shoppailemaan !

 18. Olisi ihanaa viedä viime vuonna isoja haasteita kohdannut ystävättäreni shoppailuretkelle tuulettumaan!

 19. Ottaisin mukaan tätini joka täyttää huhtikuussa 80v! Haluaisin piristää häntä kun kaikki tapaamiset ovat olleet lähes jäissä!

 20. Tekisin ostoksia yhdessä tyttäreni kanssa,mikäli arpaonni suosisi.

 21. Näin ”etäaikana” Ystävän kanssa pitäisimme etäkokouksen, jossa tekisimme ostokset verkkokaupasta.

 22. Hei! Tulisin pikku-siskoni kanssa. Ennen kokonaa kävimme Hgissä shoppailemassa keväällä ja syksyllä ja Dopp kuului meidän vakioihin. Nyt olen lähinnä vierailut vain teidän verkkokaupassa.
  Olisi mukava tulla paikan päälle ja voida sovitella ihan livenä ihania uutuuksia.

 23. Hei!
  Hieno arvonta näin corona-aikana!
  Kaipaan ystävien tukea ja seuraa.
  Tulisin ostoksille tyttären ja miniän kanssa.
  Heille ostokset!

  Talviterveisin tuula

 24. Rakkaan siskoni kanssa omaa, yhteistä siukkuaikaa! Ja toivottavasti ihan paikan päälle jossain vaiheessa!

 25. Jos voitto napsahtaisi kohdalleni, niin ottaisin tyttäreni mukaan ostoksille. Korona-aika verottanut tuloja niin olisi kiva piristää tytärtäni.

 26. Ihana arvonta. Ostoksille saapuisin sisareni kanssa. Molemmat tarvitsisimme uusia tuulia pukeutumiseemme.

 27. Tietenkin Maaritin kanssa. Jokaviikkoisella lenkillä tulee usein mainittua Doppin blogi ja omat tilaukset tai harkinnassa olevat hankinnat.

 28. Meillä on ihana, energinen 4 naisen ystäväpoppoo – ilot ja surut on yhdessä jaettu jo yli 20 vuotta! Toisin kaikki 3 ystävääni ja taitaisimmepa jakaa nuo rahatkin…

 29. Lukioikäisen tyttären kanssa tulisin ostoksille. Hän ei shoppailemisesta välitä ollenkaan, mutta lainailee välillä salaakin vaatekaapistani erityisesti Doppista ostettuja vaatteitani. Nyt saisi sitten ihan omaan kaappiin uutta piristystä ankean korona-ajan keskelle.

 30. Olisipa hienoa, jos arpaonni osuisi kohdalle. Siskon ottaisin mukaan.

 31. Hei ihanat Kata ja Gabi ❤️ Meillä on ollut tosi rankat pari vuotta kun menetimme iskän ja nyt yritämme tukea äitiä joka menetti myös äitinsä pari kk sitten. Koronan vuoksi emme ole pystyneet pitämään myöskään 10kk sitten syntyneen poikani ristiäisiä normaalisti ja nyt 1v juhlatkin on varmaan ulkona tai etänä. Tämmöisten tapahtumien jälkeen olisi ihan mahtava päästä shoppailemaan meidän perheen naisväellä eli jos lahjakortti napsahtaisi kohdalle ottaisin siskon tai äidin mukaan ❤️❤️

 32. Tillsammans med min dotter Anna shoppar vi gärna via nätbutiken.

 33. Tänä aamuna ajattelen ystävääni ja entistä työkaveriani Raijaa joka riskiryhmäläisenä on ollut sidottuna hiljaiseloon liiankin kauan. Verkkoshoppailu hänen kanssaan piristäisi molempia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *