Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat ”vekkiasut” ja Ystävänpäivä arvonta

Ystävänpäivä lähestyy! Meillä on Ystävänpäivän lisäksi muutakin juhlanaihetta, koska samana päivänä on mieheni syntymäpäivät. Olen kehittänyt kivan ohjelman kyseiseksi päiväksi, mutta en voi paljastaa sitä vielä. Ohjelma tulee olemaan yllätys miehelleni ja paljastan yllätyksen myös teille, mutta vasta ensi viikolla.

Vietätkö sinä Ystävänpäivää? Onko sinulla joku perinne Ystävänpäivänä? 

 

Ryanna mekko

Muistatko, että meillä on ollut vastaavan tyylistä Ryanna mekkoa ennenkin? ”Vanhassa” Ryanna mallissa oli suorat hihat kuminauhakujalla hihansuissa, mutta nyt hihat ovat erilaiset. Nämä hihat ovat ihanat! Hihat ovat läpikuultavat ja noin 10 cm hihan reunasta ylöspäin on kuminauha kuja. Hihojen paikkaa on helppo sovitella itselle sopivaksi. Minä nostin hihoja aavistuksen ylöspäin, hieman pussille.

 

Ryanna mekossa on vuori edessä ja takana. Niskassa on nappi eli mekko puetaan yläkautta päälle. Mekko on pienempää ja tihempää vekkiä yläosasta ja hieman vyötärön alaosasta vekki aavistuksen suurenee. Mekkoa voi pitää ilman vyötä, mikä näyttää kauniilta, koska mekko laskeutuu kerrassaan upeasti. Mutta sovitin vyötä, laitoin sen vyötärölle ja nostin mekkoa hieman pussille vyön päälle. Huomaatko kuinka mekon fiilis muuttui? Mekko myös hieman lyheni kun siihen puki vyön.

Minusta kummatkin tyylit eli mekko ilman vyötä sekä vyöllä, ovat pukevia. Ehkä itse kuitenkin pukisin mekkoon vyön, koska pidän kaikesta ”pussimaisesta” lookista. Se on minusta rennon nuorekasta.
Mitä mieltä sinä olet, vyöllä vai ilman?

 

Ryanna mekon ja paidan pohjasävy on tumma beige, sanoisin väriä nutriaksi ja epäsymmetriset pilkut ovat mustia

 

Zella nyörihousut ja Sahara laukku

Zella nyörihousuja löytyy myös vaaleana beigenä eli samana sävynä kuin Zella kickflare housut. Löydät Zella kickflare housut täältä. Vaikka housujen sävy on vaaleampi kuin Ryanna paidan pohjaväri, sopivat ne kauniisti yhteen.

Eikö olekin hauska laukku? Sahara laukku on pieni ja pyöreä ”nyssykkä”, johon mahtuu puhelin (jopa minun Iphone 12 Pro Max, joka on iso), avaimet (jos avainnippu ei ole iso) ja pankkikortti tai huulikiilto tai -puna eli ne tärkeimmät 🙂 Laukun yläosassa on beige kangas ja narut, jolla laukun saa kiinni. Laukussa on pitkä säädettävä hiha. Minulla on hiha laukun yläosassa kiinni. Hihnan voi irroittaa ja laittaa sen myös laukun pohjareunaan kiinni, joten kun laukun laittaa olan yli, asettuu se vinottain vartaloa vasten. Nyssykän voi pitää silloin edessä tai takana, mielensä mukaan.

 

Ryanna paita

Ryanna paidassa on sama  kuin Ryanna mekossa eli yläosa on tiheätä ja pientä vekkiä ja vyötärön alaosasta vekki hieman suurenee. Tämä kikka antaa illuusion lasketusta vyötäröstä. Muistathan, että laskettu vyötärö sopii erityisen hyvin suoralle vartalotyypille.

Ryanna paidassa on sama kuin Ryanna mekossa eli hihat ovat läpikuultavat ja vuori on sekä edessä että takana. Paidassa on samanlaiset hihat kuin mekossa ja paita loppuu haarasauman kohdalle.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Aika mitä elämme, on monille varsin raskasta aikaa. Moni on yksinäinen ja sosiaaliset kontaktit ovat vähissä. Jokainen reagoi poikkeustilanteisiin eri tavoin ja olen huomannut ihmisten väsymyksen ja kyllästymisen tähän tilanteeseen. Enkä yhtään ihmettele, itsekin olen kerrassaan kyllästynyt ja sanoisinko turtunut uutisiin, mitä lähinnä iltapäivälehdet rummuttavat. Kaikesta tästä huolimatta, me haluamme pitää positiivistä ilmapiiriä yllä, mitä sitten teemmekään. Tämän vuoksi haluamme järjestää teille Ystävänpäivä arvonnan, jonka palkinnoilla saamme ilahduttaa kahta onnekasta.

 

Ystävänpäivä arvonta

Ilahduta ystävääsi ja kerro kenen kanssa haluaisit tulla DOPPiin shoppailemaan! Voitte shoppailla myös verkkokaupassamme, mikäli matka liikkeeseemme on liian pitkä.

Arvomme vastanneiden kesken 2 kappaletta lahjakortteja liikkeeseemme eli sinulle ja ystävällesi. Saatte kummatkin € 150,00 shoppailurahaa!

Kommentoida voit tähän alas kommenttikenttään. Arvonta päättyy lauantaina 13.2.2021 klo. 12.00. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 15.2.2021 sekä täällä Katan tyyliblogissa alkuviikosta. Arpaonnea kaikille!

Alla stailausvideo postauksen tuotteista!

Kategoriat,

163 kommenttia

  1. Vieläkö ehtii?!
    Vastavalmistuneen tyttäreni kanssa tulisin ja ehkä siskoni kun otettaisiin mukaan 😉

  2. Tyttäreni kanssa tulisin. Haluaisin näyttää hänelle vähän tyylikkäämpää hänen käyttämänsä ”henkkamaukan tilalle”.

  3. Ihanaa ystävänpäivää! Shoppailisin tyttären kanssa.

  4. Olisi ihanaa yllättää ystävänpäivän kunniaksi rakas tyttäreni, joka ei vielä tunne teitä, upeita, tyylikkäitä valikoimianne ja loistavaa, asiantuntevaa palveluanne. Dopp-shoppaus olisi iso yllätys ja pukeutumishuolien helpotus myös hänelle.

  5. Ihanaa ystävänpäivää ❤️
    Shoppailisin ystäväni Monan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *