Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat ”vekkiasut” ja Ystävänpäivä arvonta

Ystävänpäivä lähestyy! Meillä on Ystävänpäivän lisäksi muutakin juhlanaihetta, koska samana päivänä on mieheni syntymäpäivät. Olen kehittänyt kivan ohjelman kyseiseksi päiväksi, mutta en voi paljastaa sitä vielä. Ohjelma tulee olemaan yllätys miehelleni ja paljastan yllätyksen myös teille, mutta vasta ensi viikolla.

Vietätkö sinä Ystävänpäivää? Onko sinulla joku perinne Ystävänpäivänä? 

 

Ryanna mekko

Muistatko, että meillä on ollut vastaavan tyylistä Ryanna mekkoa ennenkin? ”Vanhassa” Ryanna mallissa oli suorat hihat kuminauhakujalla hihansuissa, mutta nyt hihat ovat erilaiset. Nämä hihat ovat ihanat! Hihat ovat läpikuultavat ja noin 10 cm hihan reunasta ylöspäin on kuminauha kuja. Hihojen paikkaa on helppo sovitella itselle sopivaksi. Minä nostin hihoja aavistuksen ylöspäin, hieman pussille.

 

Ryanna mekossa on vuori edessä ja takana. Niskassa on nappi eli mekko puetaan yläkautta päälle. Mekko on pienempää ja tihempää vekkiä yläosasta ja hieman vyötärön alaosasta vekki aavistuksen suurenee. Mekkoa voi pitää ilman vyötä, mikä näyttää kauniilta, koska mekko laskeutuu kerrassaan upeasti. Mutta sovitin vyötä, laitoin sen vyötärölle ja nostin mekkoa hieman pussille vyön päälle. Huomaatko kuinka mekon fiilis muuttui? Mekko myös hieman lyheni kun siihen puki vyön.

Minusta kummatkin tyylit eli mekko ilman vyötä sekä vyöllä, ovat pukevia. Ehkä itse kuitenkin pukisin mekkoon vyön, koska pidän kaikesta ”pussimaisesta” lookista. Se on minusta rennon nuorekasta.
Mitä mieltä sinä olet, vyöllä vai ilman?

 

Ryanna mekon ja paidan pohjasävy on tumma beige, sanoisin väriä nutriaksi ja epäsymmetriset pilkut ovat mustia

 

Zella nyörihousut ja Sahara laukku

Zella nyörihousuja löytyy myös vaaleana beigenä eli samana sävynä kuin Zella kickflare housut. Löydät Zella kickflare housut täältä. Vaikka housujen sävy on vaaleampi kuin Ryanna paidan pohjaväri, sopivat ne kauniisti yhteen.

Eikö olekin hauska laukku? Sahara laukku on pieni ja pyöreä ”nyssykkä”, johon mahtuu puhelin (jopa minun Iphone 12 Pro Max, joka on iso), avaimet (jos avainnippu ei ole iso) ja pankkikortti tai huulikiilto tai -puna eli ne tärkeimmät 🙂 Laukun yläosassa on beige kangas ja narut, jolla laukun saa kiinni. Laukussa on pitkä säädettävä hiha. Minulla on hiha laukun yläosassa kiinni. Hihnan voi irroittaa ja laittaa sen myös laukun pohjareunaan kiinni, joten kun laukun laittaa olan yli, asettuu se vinottain vartaloa vasten. Nyssykän voi pitää silloin edessä tai takana, mielensä mukaan.

 

Ryanna paita

Ryanna paidassa on sama  kuin Ryanna mekossa eli yläosa on tiheätä ja pientä vekkiä ja vyötärön alaosasta vekki hieman suurenee. Tämä kikka antaa illuusion lasketusta vyötäröstä. Muistathan, että laskettu vyötärö sopii erityisen hyvin suoralle vartalotyypille.

Ryanna paidassa on sama kuin Ryanna mekossa eli hihat ovat läpikuultavat ja vuori on sekä edessä että takana. Paidassa on samanlaiset hihat kuin mekossa ja paita loppuu haarasauman kohdalle.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Aika mitä elämme, on monille varsin raskasta aikaa. Moni on yksinäinen ja sosiaaliset kontaktit ovat vähissä. Jokainen reagoi poikkeustilanteisiin eri tavoin ja olen huomannut ihmisten väsymyksen ja kyllästymisen tähän tilanteeseen. Enkä yhtään ihmettele, itsekin olen kerrassaan kyllästynyt ja sanoisinko turtunut uutisiin, mitä lähinnä iltapäivälehdet rummuttavat. Kaikesta tästä huolimatta, me haluamme pitää positiivistä ilmapiiriä yllä, mitä sitten teemmekään. Tämän vuoksi haluamme järjestää teille Ystävänpäivä arvonnan, jonka palkinnoilla saamme ilahduttaa kahta onnekasta.

 

Ystävänpäivä arvonta

Ilahduta ystävääsi ja kerro kenen kanssa haluaisit tulla DOPPiin shoppailemaan! Voitte shoppailla myös verkkokaupassamme, mikäli matka liikkeeseemme on liian pitkä.

Arvomme vastanneiden kesken 2 kappaletta lahjakortteja liikkeeseemme eli sinulle ja ystävällesi. Saatte kummatkin € 150,00 shoppailurahaa!

Kommentoida voit tähän alas kommenttikenttään. Arvonta päättyy lauantaina 13.2.2021 klo. 12.00. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 15.2.2021 sekä täällä Katan tyyliblogissa alkuviikosta. Arpaonnea kaikille!

Alla stailausvideo postauksen tuotteista!

Kategoriat,

163 kommenttia

 1. Tulisin aikuisen tyttären kanssa tuulettumaan, hän on tyyliguruni

 2. Siskon kanssa mielellämme etänä shoppailisimme teidän ihanasta valikoimasta jotain kivaa piristystä tulevaan kevääseen : )

 3. Taas ihania vaatteita, keväisiä.
  Ottaisin mukaan tyttäreni.
  Etenkin neuleenne on houkuttelevia

 4. Kiitokset arkea piristävästä tyyliblogista! Jos arpaonni suosii, tulisin tyttäreni kanssa shoppailemaan. Ja paikan päälle tultaisiin, sillä asiantunteva palvelu on mielestäni juuri se Dopp Womanin juttu. Hyvää ystävänpäivää!

 5. Kiitos ihanista asukokonaisuus ideoista blogissanne❤️! Tyttäreni kanssa ostaisimme ihanat asut verkkokaupastanne🤩!

 6. Tyttäreni kanssa käyttäisimme verkkokauppa, koska välimatka liikkeeseen on niin pitkä.

 7. Lea Rajantie, eli äitini, joka rakastaa kauniita vaatteita , kanssa tultaisiin 🤗🍀😍
  Meillä on kesällä poikamme häät, johon niihin haettaisiin jotain ihanaa ❤️

 8. Shoppailureissu Heksinkiin ystävän kanssa olisi ilman muuta ihanaa❤️! DOPP:a olen nyt innokkaasti seurannut ja ajatellut poikkeavani liikkeeseen, kun vaan se on mahdollista… ihanaa kuitenkin on, että olette pitäneet ahkerasti blokia ja välillä kuvanneet myös liikkeen sisällä. Näin on päässyt etänä ”astumaan sisään” Doppiin😊

 9. Tyttäreni Lotan ottaisin mukaan – olisi ihana piristys tähän korona-arkeen!

 10. Kauniita postauksia🌹 Shoppailemaan tulisin vanhimman tyttäreni kanssa. Hänellä on maaliskuussa syntymäpäivä ja tämä olisi ihana piristys 💖

 11. Tyttären kanssa tultaisiin shoppailemaan ja viettämään yhteistä aikaa❤️

 12. Odotan niin tulevaa kevättä ja kesää. Sitä piristäisi myös ihanat vaatteet itselle ja ystävälle😍

 13. Tulisin shoppailemaan rakkaan sisareni kanssa, joka myös paras ystäväni.

 14. Tyttären kanssa haluaisin ostoksille, hän kaipaa rutkasti piristystä pienen vauvan äitinä.

 15. Antaisin molemmat lahjakortit kahdelle sairaanhoitajalle jotka tekevät raskasta työtä hoitamassa koronapotilaita. Heidän esimiehensä saisi valita heidät tai arpoa saajat.

 16. Pikkusiskoni kanssa ehdottomasti. Samalla saisin itse mukavan retken Helsinkiin ja pientä vaihtelua arkeen.

 17. Jos arpaonni suosisi, pyytäisin mukaan shoppailemaan ihanan työkaverini. Hyvää ystävänpäivää!

 18. Shoppailemaan tulisin ex- miniän,siskon tai ystävän kanssa. Kiitos taas mukavasta piristyksestä! Arpavoitosta haaveilu vie ajatukset keväiseen Helsingin matkaan.Olisipa mukavaa!

 19. Tulisin ystävättäreni kanssa – molemmilla edellsistä vaateostoksista aikaa:)

 20. Mallan kanssa tekisimme verkko-ostoksia; näin kotona-aikaan emme sinne etelään tohtisi tulla 😀

 21. Jos voittaisin toisin shoppailemaan muksnani äitini. Hän kaipaisi erityisesti pirustystä koska yli 70-vuotiaana on ollut eristyksissä vielä enemmän kuin me työikäiset.

 22. Palkinnon antaisin kahdelle ahkeralla ja työelämässä hyvin menestyneelle tyttärelleni ❤❤

 23. Ihania vaatteita ja asusteita – taas kerran! Shoppailemaan tulisin yhdessä tyttäreni kanssa <3

 24. Lahjan saisi ehdottomasti ystäväni Rea, olisi upeaa ilahduttaa häntä tällaisella lahjalla 🙂

 25. Kiitos piristävistä postauksista näinä haastavina aikoinakin. Shoppailemaan tulisin ystäväni kanssa, jota haluaisin ilahduttaa ystävänpäivän merkeissä tällä huikealla tavalla.

 26. Tulisin siskoni kanssa ja samalla pitkästä aikaa Helsinkiin ja shoppailemaan 🙂
  Hyvää ystävänpäivää!

 27. Eilen valtasi rusettikuume ja tänään vekkikuume. Tykkäsin ehdottamasti mekosta vyön kanssa: nuorekas. Ilman vyötä tyylikäs mademe-look.

  Pusero on style, vaikkakin mekon sekä puseron väritys muistuttaa minua lokin munista. Hassua, eikö?

  Vaikea on valita kevääksi vaaleita housuja. Nämä Zella nyörihousut vai Zella kickflaret? Eri tyyliset, mutta molemmat viehättää. Tuleeko tulevaisuuden housuja vaaleina?

  Mieheni katsoi tätä vekkulia Sahara laukkua, mitä ihastelin ja tokaisi: Onpa tyylikäs taskumatti-laukku ladyille tehty! Repesin ja hän jatkoi, että kai sinne pikku skumppapullo mahtuu? Tollo, sanoin. Onneksi ei tullut perheriitaa, vaan naurettiin koko perhe heti aamusta.

  Jos Doppista saisi miesten vaatteitakin, shoppailemaan tulisi mieheni, jos voittaisin. Mieheni, elämäni luotettavin ystävä.

  Jos onni suosisi, niin vaikea on valinta ystävien joukosta yhtä, joten antaisin oman lahjakortin sydänystävälle Arjalle sekä toinen lahjakortti menisi sielunsiskolleni Virpille. He saisivat shopata, ovat piristyksen tarpeessa ja minuun tarttuisi ilo ja nauru, kun katsoisin kahden rakkaan ystäväni shoppailua. Ostettaisiin taatusti kaikki kolme tyylikkäät aurinkolasit Doppista. Shoppaus-päivä olisi täydellinen.

  Ihanaa, kun Kata järjestät miehellesi ystävönpäivä- yllätyksen samoin teen minäkin. Äidilleni ja anopille myös jotain pientä sekä tyttärelleni. Kun antaa, niin saa myös itse.

  Ihanaa päivää ja onnea kaikille arvontaan. Olipa ihana postaus, video ja vielä arvontakin. Toivottavasti Kataakin hemmotellaan ystävänpäivänä.

 28. Siskoni kanssa shoppailisimme verkkokaupassa.
  Ihanaa ystävänpäivää❤️

 29. Kiitos Katan tyyliblogista! On ihana odottaa kevättä ja suunnitella siihen sopivaa puvustoa😍
  Ostoksille tulisin miniän kanssa❤️

 30. Kiitos iloa tuottavista, esteettisistä postauksista ja tästä arvonnasta! Toisin Sari-ystäväni. Terv. Anna Asiallinen

 31. Ihana Dopp Woman ja ystävänpäivän shoppailureissu ihan livenä paikan päällä yhdessä ystäväni kanssa, jonka työhön kuuluu ajoittain edustaminen gaala illoissa loistokkaasti ja itselläni arjessa työpukeutuminen selkeän musta-valkoista, HeidiS

 32. Ihania asuja!❤
  Jos arpaonni suosisi,niin ottaisin mukaani tietenkin
  shoppailemaan rakkaan ystäväni Tarjan.
  Hän rakastaa myös kauniita vaatteita❤.

 33. Kiitos mukavasta blogista 🙂 shoppailemaan tulisin siskoni kanssa ja samalla Helsinkiin muutenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *