Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaihtoehdot farkuille

Cargo housut ovat loistava vaihtoehto farkuille. Itse en aina halua laittaa farkkuja jalkaani, vaan kaipaan jotain muita housuja, mutta en liian hienoja housuja. En ns. ”suoria housuja” vaan jotain siltä väliltä. Cargo housut ovat rennot, mutta siistit ja niihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia. Cargo housuihin yhdistetään nilkkurit, maiharit, lenkkarit, espadrillot tai mitkä muut reippaat kengät tahansa.

Cargo housuja löytyy kolme eri väriä. Mikä väreistä sopii sinun olemassa olevaan vaatekaappiisi?

 

Birdy neule

Viime keväänä meillä oli Birdy neuletta keltaisena. Minulla on kyseinen neule ja voin kertoa, että se kuului minun top 3 neuleisiin viime vuonna. Pidin sitä todella paljon, koska koin sen helpoksi sen lyhkäisyyden takia. Puin sen alle kauluspaitaa, kuten tässäkin kuvassa ja pidin sitä myös yksistään varsinkin hameiden ja mekkojen päällä, koska se loppuu juuri oikeaan paikkaan eli noin vyötärölle. Itse koen vaikeaksi neuleet, jotka ovat löysiä ja tipahtavat lantiolle. Ne neulemallit toimivat kapeiden farkkujen kanssa, mutta hameiden ja mekkojen päällä, ne eivät toimi. Tai ne toimivat, jos ne nostaa vaikkapa vyöllä hieman ylemmäs tai koittaa kääntää neuleen helmaa lyhyemmäksi. Jos ne jättää suorana lantiolle, niin minusta tulee suora pötkäle ja vyötäröni katoaa neuleen uumeniin.

Birdyn kaula-aukko ei ole liian syvä, sitä voi käyttää myös ilman mitään alla. Beigen Birdyn alle puin klassisen Venus kaulauspaidan, mutta katso myös meidän Hydda toppi täältä. Topit ovat käteviä, joska ne lämmittävät eli ovat ns. ”second skin” , ne eivät rullaa ja ne ovat tarpeeksi pitkiä.

Löydät viime vuoden postauksen Birdy neuleesta täältä.

 

Ensi viikolla meille saapuu jo kevään-21 lenkkereita! Jalassani  olevat lenkkarit ovat loppu

 

Cargo housut

 • Materiaali 97% puuvilla 3% elastani
 • Ylettyvät navan päälle
 • Edessä on pienet vekit
 • Sivutaskut
 • Takana on vale läppätaskut, housujen kuva takaa löytyy DOPPshop verkkokaupastamme
 • Reiden oikealla puolella, hieman edessä on pystytasku vetoketjulla (hyvällä kohdalla)
 • Lahkeen pituus on 28″, sisäsauman mitta löytyy DOPPshop verkkokaupastamme
 • Lahkeen ulkosaumoissa on vetoketjut
 • Housut saavat olla aavistuksen löysähköt, kuuluu tyyliin. Mutta huomio myös, että ne venyvät hieman käytössä
 • Minulla on päällä koko 36. Mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme
 • Värit ovat ruskea, tummansininen ja army green. Alla olevista kuvista näet housujen värit.
 • Housujen koot ovat 34-44
 • Cargo housut ruskeat € 109,95

 

 

 

Mikä on varma kevään merkki? Ne sehän on farkkutakki!

 

Lindy farkkutakki

Tämän kevään -21 InWearin Lindy farkkutakissa on raikas sininen pesu. Farkkutakki on klassisen mallinen takki, joka ylettyy juuri vyötärön alapuolelle. Farkkutakissa on stretchiä, joten se on notkea ja joustava. Loistava farkkutakki InWeariltä jälleen kerran.

Minulla on farkkutakista päällä koko 34, joka on juuri oikean kokoinen. Farkkutakin ei tarvitse olla iso, koska se näyttää kivemmalta mm. mekkojen päällä kun se ei ole liian iso.

Farkkutakki on loistava valinta kaikkien asujen päälle, koska se sopii kaikkeen! Asuja valittaessa ei tarvitse miettiä, mitä aamulla pukee päällensä, koska farkkutakki ei ole nirso kavereistaan!

 

Vinny paita

Vinny paita on kaunis arkipaita, mutta  tyylikkäiden housujen tai hameen kanssa se soveltuu myös pikkumenoihin. Meillä on ollut tästä samasta InWearin materiaalista paitoja ennenkin, mutta malli on ollut erilainen. Tässä kevään -21 mallissa on kaulukset, kaunis V-kaula-aukko ja paita on vale kietaisupaita. Rypytys, joka laskeutuu toiselle lonkalle on vartaloa imarteleva, koska massukka jää ryppyjen sisälle. Minulla ei ole paidan alla toppia, mutta voisin pukea sellaisen varsinkin töihin, koska kumarrellessa paita voi avautua liikaa edestä. Tämäkin riippuu taas vartalotyypistä, aukeaako se vai ei. Jos paita on timmimpi vartalon keskikohdasta niin se ei aukea samalla tavalla kuin se on siitä löysähkö, kuten minulla.

Myös Vinny paidan alle sopii Hydda toppi täältä.

 

Tummansinisen lisäksi Vinny paitaa löytyy army green väri. Huomioithan, että sävy on eri army green cargo housujen kanssa eli en suosittele pukemaan niitä yhteen. Aina sävyerot eivät haittaa vaan ovat jopa hyväksi, mutta tässä sävyerot eivät mielestäni toimi.

 

Sammy neule

Jos kaipaat valkoista neuletta, joka on vartalon myötäinen, niin neule löytyy tästä. Sammy on klassinen neule, vyötärön kohta on aavistuksen slimmattu ja erikoisuutena neuleessa ovat sen pussihihat. Neule  on helppohoitoinen ja loistava perusneule, joka toimii kaikkien alaosien kanssa.

Sammy neuleen alla minulla on klassinen Venus paitapusero vaaleansinisenä. Löydät paitapuseron täältä.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Alla video blogin tuotteista!

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Eilen selasin Doppin verkkokauppaa miettien mitkä ne oli ne housut, jotka oli rennot, mutta siistit eikä farkut. En saanut housujen nimeä päähäni eikä verkkokaupassa ollut niitä. Kata taitaa olla ajatusten lukija, kun blogiin ilmestyi tänä aamuna juuri pähkäilemäni housut: Gargot ja väreissähn löytyy. Pää meni pyörälle jo heti aamusta. Ihanaa!

  Birdy neuleen viime kevään väri oli pirteä. Mietin liian kauan silloin,ilman neuletta jäin. Nyt mietityttää tuo sävy sopiiko se minulle? Tuleekohan neuletta muissa sävyissä?

  Lindy farkkutakki ja Sammy neule on jo niin kevättä. Farkkutakin sävy on raikas ja neule huokuu puhtautta sekä hihat sykähdyttää. Tykkään.

  Vinny paidan malli, materiaali ja värit ovat tyrmäävät. Paita pakko koitiuttaa, mutta väriä pohdin. Ollako Army vai tuttu turvallinen sininen?

  Voi kun vielä tulisi naisille paitapusero, mikä ei kaipaa silitystä, sisältäisi jonkun jipon, mikä sykähdyttäisi, niin tilaukseen menisi.

  Ulkona täysi talvi, mutta kevät putkahtelee Doppiin. Jännää ja kutkuttavaa, mitkä värit ja jutut on kevään2021 in? Lenkkaritkin saapuvat jo ensi viikolla. Saadankohan nauttia kenkä-showsta? Voi kun saataisiin.

  • Hei Jaana! Ihanaa, kun postaus osui ja upposi 🙂 Birdyn beige sävy sopii sinulle 🙂 Juu, just mietitään tässä hauskaa videota kengistä, kun ne saapuvat. Katsotaan mitä keksitään ja odotellaan vielä heti yksi ihania yläosia kenkiin niin saadaan video tehtyä. Nyt alkukevät saadaan nauttia mm. seuraavista väreistä sininen, musta, vaaleansininen, valkoinen, luonnonvalkoinen, hiekka, tumma hiekka, army green, rosa…ja sitten kun mennään kesää kohden niin värit muuttuvat kirkkaimmiksi ja saadaan mm. punaista ja pinkkiä:)
   Mukavaa sunnuntaita! Kata