Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kotoilua tyylikkäästi Gavisa mekossa

Muistatko Joululahjavideomme, jossa esittelimme Gabin kanssa mustan Gavisa kotoilu/etätyöpäivä mekon? Mekko olikin todella suosittu eli se pääsi monen kotoilumekoksi. Mekko onkin siisti ja helppo käyttää. Sen alle voi pukea legginsit, merinovilla sukkahousut tai olla paljailla jaloilla karvatossujen kanssa.

Toivottavasti sait ennen joulua ihanan lämpöiset karvatossut! Ilman niitä en tulisi kotona toimeen. Puen ne jalkaani  heti, kun olen riisunut kengät. Välillä tosin joudun etsimään toista  tossuani, koska Valora kuskaa tossuja eri paikkoihin, mutta onneksi se ei pure niitä 🙂

 

Gavisa mekko toimii myös kesällä, rentona käyttömekkona. Kesällä Gavisa mekon kanssa jalkaan puetaan valkoiset tennarit! Tutustu myös vastaavaan Elvia mekkoon, löydät sen täältä!

Meille saapuu ensi viikolla kevään-21 lenkkareita! Odotamme niitä kuin kuuta nousevaa ja kyllä,  kuvaamme ne teille mahdollisimman pian!

Ps. Mustaa Gavisa mekkoa löytyy vielä XS ja S kokoisina. Laita meiliä shop@dopp.fi jos kiinnostuit.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Video mustasta Gavisa mekosta löytyy You Tubesta täältä.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Gavissa-mekko on upea kotoilu mekko. Neutraali harmaa sävy, ihanat hihat ja materiaali vaikuttaa pesä&pidä mekolta.

    Kotona sisällä mekon kanssa karvatossut, kesällä valkoiset lenkkarit, mikäs sen ihanampaa. Etämekko taatusti mukava päällä.

    Oh, joko nyt kevään lenkkarit tulee Doppiin? Kun kuvat niistä ilmestyy blogiin, niin ei kauan kannata aikailla tai jää ilman. Valkoiset ehdin kotiuttaa viimeksi, mutta muut värit meni nenän edestä. Kun vain tietäisi mitkä värit on kesä 2021 in, niin olisi helpompaa tämä pohtiminen. Valkoiset on aina varma valinta.

    • Hei Jaana! Olemme itsekin ihmeissämme, että kevään lenkkareita jo saapuu ensi viikolla. Mutta suurin osa saapuu vasta helmikuussa, kuten ennenkin. Jotkut vasta maaliskuussa. Tämä maailman tilanne vaikuttaa myös toimituksiin, mutta onneksinäin päin että tavaraa saadaan. Me emme lähde suuriin väri ilotteluihin laadukkaiden lenkkareiden/tennareiden kanssa, koska haluamme että ne ovat mahdollisimman monikäyttöisiä. Kenkien ei pidä määrätä mitä yläosaksi puetaan vaan se menee toisin päin. Valkoiset ovat aina varma valinta, itse suosin niitä! Mustia suosittelen myös, ne antavat usein asuille asennetta. Beiget ja siniset toimivat myös loistavasti. Beiget ovat neutraalit, siniset loistavat ”siniselle naiselle”. Mutta jos mustasta väristä pitää enemmän kuin sinisestä, niin silloin unohtaa siniset ja valitsee mustat. Katsotaan mitä sieltä tulee, mekin olemme jännityksessä 🙂 Mukavaa päivää, kata

  2. Hei! Tulisikohan joskus Gavisa-mekkoa joissain muissa väreissä, sininen, liila, joku punertava sävy, vihertävä? 😊

    • Hei Tuula! Gavisa mekkoa on valmistettu sininsenä, mutta en luota kuvien väreihin, koska en ole nähnyt mekkoa livenä. Jos väri on tummansininen, se on hyvä, mutta jos se on hailakan sininen, niin tässä matskussa se ei näytä kivalta. Laita viestiä shop@dopp.fi jos kiinnostuit, koitan selvittää sinisen sävyn. Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *