Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ideoita pitkän Anne paitapuseron stailaukseen

Minä en tulisi toimeen ilman pidempää paitapuseroa. Se kuuluu minun vaatekaappini peruspilareihin. Meillä on ollut valikoimissa jo hetken aikaa Lulas paitapusero, joka ylettyy pepun alle. Lulas on loistava paita edelleen, mutta nyt saimme Lulaksen kaveriksi Annen. Anne on vielä pidempi kuin Lulas, joka antaa sille vielä enemmän käyttötarkoituksia.

Housun kanssa pitkä paitapusero toimii siis takuuvarmasti. Pitkää paitapuseroa voi pitää myös rentona jakkuna eli sen alle voi pukea topin tai klassisen t-paidan. Valkoinen laadukas t-paita kauniilla kauluksella toimii aina. T-paidoista lisää myöhemmin. Paitapuseron päälle on helppo pukea eri pituisia neuleita ja neuletakkeja, jakkuja, farkkutakkeja, pusakoita jne. Paidan helma näkyy lyhkäisempien neuleiden/takkien alta ja se näyttää kivalta ja rennolta. Pitkän paitapuseron voi pukea mm. uimapuvun päälle eli se toimii vaikkapa reissussa tai rannalla loistavasti myös niin. Pitkän paitapuseron voi pukea kesällä myös paljailla säärillä, jos haluaa (minä tykkään). Silloin kannattaa valita jalkaansa matalat kengät, jotta paita ei näytä liian lyhkäiseltä. Itse valitsisin jalkaani varvastossut.

Pitkä paitapusero toimii myös hihattomien kesämekkojen päällä! Mieti mielessäsi yksiväristä t-paitamekkoa ja Anne paitaa aukinaisena sen päällä. Loistava combo!

 

Anne paitapuseron stailaus vinkit löytyvät alla olevasta videostamme. Nämä tuotteet ovat mukana videossamme:

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Jep. Ihana valkoinen paitapusero! Ihastuin myös kukkahuiviin ja siniseen neuleeseen. Molemmat helppo yhdistää vaikka mihin, joten postipoika tuo. Kukkahuivissa todella hyvät värit. Sopisikohan vihreän army rotsin kanssa…näin tuumailin. Oi kun oli ihana postaus!

  • Hei Maarit! Ihanat tuotteet ehdit napata 🙂 kyllä, huivi on ihana Army rotsin kanssa! Ja kokeile huivia vyön kanssa Lulaksen päälle 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Kyllä valkoinen paitapusero on monikäyttöinen ja raikas. Vaatekaapin peruspilari ja sitähän voi yhdistellä mihin vain. Miksei naisille tehdä silittämättä siistiä paitapuseroita kuten miehille?

  Video oli pakko katsoa heti aamusta ja varmaan vielä toistekin. Kata ja Gabi olette kyllä hauskoja, kauniita, taitavia ja laitatte itsenne aina koko sydömellä mukaan. Se näkyy kaikessa mitä keksitte ja teette. Ihania olette!

  Opin aina uutta blogistanne sekä videoistanne. Tänään huomasin, että huivin voi laittaa paitapuseron päälle, laittaa päälle vyön ja se on melkein kuin liivi. Isolle villahuiville saa näin uutta käyttöä, piristää asua ja lämmittää.

  Le pusakka näyttää jatkavan syksystä kevääseen voittokulkuaan. Materiaali vain muuttuu kesäisemmäksi. Onko Le Pusakka tämän vuoden juttu, mikä ui salaa kotiini ja vie sydämeni? Se jää nähtäväksi. Pikku hiljaa alan jo lämmetä Le Pusakalle.

  • Hei Jaana! Se on totta, ettei naisille oikein löydy klassisia paitiksia, mitä ei tarvi silittää. Toki polyesteri paidat ovat silittämättä siistejä, mutta jos haluaa ns. klasisita matskua eli puuvilla/elastania niin ne vaativat silittämistä, edes vähän. Doppwoman mallistoomme on tulossa uusi vaatesarja, katsotaan pitääkö niitä silittää kun saamme mallarit kokeiluun:) Juu, eikö kiva idea huivi ja vyö? nyt voi huivitkin ottaa erilailla käyttöön. Usein niitä pitää ainoastaan kaulassa ja niiden upeat kuosit jäävät viikkauksien sisälle, mutta näin ne näkyvät. Lee pusakka voisi olla se juttu, joka paikan pusakka 🙂 Sopii kaikkeen! Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *