Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkupusakka tai vaarinpaita? Kumpikin käy

En osaa päättää, onko päälläni oleva farkkuinen vaate farkkupusakka vai vaarinpaita. Ehkä se on sekoitus kumpaakin 🙂 No, ihan sama kummaksiko sitä nimittää, koska se on kerrassaan ihana. Sinähän tiedät, että r-a-k-a-s-t-a-n kaikkea kätevää, käytännöllistä ja monikäyttöistä ja koska tämä farkkupusakka on juuri sellainen, kuuluu se minun lemppareihini kevät-21 mallistoista. Postauksen lopusta löydät vielä fiilisvideon farkkupusakasta.

Näetkö sielusi silmillä, miten puet farkkupusakan pellavamekon päälle ja helmat heiluvat  kun tennarit jalassa ja korikassi olalla kävelet keväisiä katuja? Taitaa olla kevättä rinnassa täällä ruudun toisella puolella, kun luon mielikuvia ihanista asuista keväisillä kaduilla 🙂

 

Hilborg farkkupusakka

Hilborg on joustavaa denimiä ja juuri siksi se on mukava päällä. Farkkupusakka on kuin farkkupaita, mutta takkimaisempi. Se on myös hieman paksumpi kuin tavallinen farkkupaita. Edessä olevat taskut tekevät siitä myös enemmän pusakan. Pusakan helma on pyöristetty ja minusta on kiva, että pusakan edessä on kunnon klassiset farkkunapit, eikä painonapit, kuten monessa farkkupaidassa on. Farkkupusakan pesu on raikas.

 

Hame ja neule

Muistatko Aubree jakun? Tässä on Aubree jakulle Adalynn hame, jos haluaa kauniin klassisen puvun, jossa on hame ja jakku samaa sarjaa. Puvut ovat käteviä, ne voi pukea juhlavasti, rennosti ja niitä voi yhdistellä erikseen eri asujen kanssa. Yhdellä koko setillä saa lukuisia asukokonaisuuksia aikaiseksi, kunhan värit sopivat olemassa olevaan vaatekaappiin. Hame on melko suorahko, sen kuuluu tipahtaa hieman vyötärön alapuolelle ja se ylettyy polven päälle. Hameen edessä on napilliset taskut. Taskut ovat siis taskut, ne eivät ole koriste. Tämä oli mukava yllätys! Yleensä tällaiset taskut ovat tehty koristeeksi. Taskuihin mahtuu mm. avaimet.

Hameeseen on helppo yhdistää sini- ja vaalean sävyisiä yläosia. Yhdistin hameeseen raikkaan vaalean neuleen kauniilla pussihihoilla. Ja asiallisemman hameesta saa valkoisella paitapuserolla ja sirommilla kengillä.

 

Penelope paita

Penelope paidassa on loistava väritys. Paitaan on yhdistetty taidokkaasti sinisen eri sävyjä ja hailakan rosan eri sävyjä. Paita on malliltaan suora. Se on helppo pitää suorana kapeiden housujen päällä. Se on myös helppo pukea alaosan sisälle, koska se on ohuehkoa viskoosia. Juuri tällaisten Cargo housujen kanssa puen paitaa hieman edestä, sivusta housun sisälle, niin vartalo saa kauniimman muodon. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Farkkupusakka on reiluhkoa kokoa, mutta niin sen kuuluu ollakin. Minulla on päälläni koko 34 ja se on minulle sopiva. Käännän mieluusti hihoja, minusta se tuo asuun elävyyttä ja kivan pienen yksityiskohdan. Farkkupusakan mittataulukko löytyy täältä.

 

Rich cargo

Suosittua ja rentoa Rich Cargoa saapui tummansinisen, ruskean ja army greenin lisäksi myös tämä beige sävy. Näistä housuista ei sen enempää, voit lukea niistä enemmän blogipostauksesta ”Vaihtoehdot farkuille” täältä.

 

Hame setti farkkupaidan kanssa oli hieman erilainen veto, tämä housuasu on taas klassisempi veto. Klassisuus vetoaa minuun, mutta hame toi asuun kontrastia ja ripauksen naisellista twistiä, mistä pidin. Mutta kumpiko asukokonaisuus iski sinuun enemmän?

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Kyllä kolahti molemmat keväiset setit minuun ja lujaa.

  Farkkuinen vaarinpaita on ihana. Todellakin sen voisi heittää hihattoman pellavamekon päälle, korikassi käteen ja kesä voi alkaa.

  Adalynn hame viehätti. Ihana chanel-hame ja kun kangas ei ole paksu eikä tönkkö sekä taskutkin löytyy, niin näppärä menovaate. Asiallinen, siisti ja taipuu myös rennommaksi.

  Sammy neule on raikas ja näytti aivan erilaiselta ilman kauluspaitaa. Style.

  Penelope paidan värit hivelee silmiä. Vaikka värit ovat hempeä pehmeät, niin paidan kuviot tuovat siihen särmää eikä paita ole lälly.

  Rich gargo- housut on ihanat, mutta näin talven keskellä beige väri kauhistuttaa. Miksiköhän? Keväällä ja kesällä beiget/valkoiset housut kuuluu pukeutumiseeni, mutta nyt ajatus beigejen housujen pukemisesta päälleni saa minut kananlihalle. Hassua, eikö? Nyt beiget on napattava, jos haluaa, kun kesällä niitä ei enää ole.

  Itseäni viehätti hamesetti tänään. Naisellinen twisti: klassikko hame, raikas neule, lenkkarit ja farkkuinen vaarinpaita osui ja upposi. Katalta oppii aina jotain uutta jippoa pukeutumiseen.

  • Hei Jaana! Jihuu, kiva kuulla 🙂 Olemme sitä sukupolvea, että syksyllä ja talvella pukeudumme tummiin vaatteisiin ja keväällä otamme väri mukaan vaatetukseen 🙂 Toki muotikin yleensä sanelee tämän asian, mutta jos katsoo nuoria naisia, niin heillä näkee vaaleita farkkuja myös keskellä talvea. Mutta olen itse samanlainen, talvella tummaa ja sitten vaihdetaan vaaleaan, varsinkin farkuissa. Tällaisia Cargo voin käyttää vaaleina myös talvella, ne tuntuvat enemmän puetuimmilta kuin skinnyt. Mukavaa lauantai-iltaa 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *