Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikäs kaupunkilookki

Kun puin tämän asun päälleni, niin tuli heti tunne, että tämä asukokonaisuus on tyylikäs kaupunkilookki. Näin itseni kävelemässä tämä lookki päällä, pitkin Helsingin (tai ihan minkä muun kaupungin) katuja. Oi, kuinka ihana asu tämä olisikaan Euroopan kaupunkilomalla nyt keväällä. Siitä haaveillessa 🙂

Postauksen lopusta löytyy kaupunkilookista vielä fiilisvideo!

 

Kameli, valkoinen ja tummansininen ovat sanoin kuvaamattoman kaunis väricombo

Vivi neuletakki

Minulla on päälläni Doppwomanin söpö Vivi neuletakki. Vivi on lyhyt ja se on suunniteltu nimenomaan mekkojen ja pidempien paitojen päälle. Vivi lämmittää, onhan se 100% merinovillaa ja se tuo asuun nuorekkuutta ja mielenkiintoa.

 

Trinity paitapusero

Tottakai ihastuin tähän paitikseen heti, kun se saapui liikkeeseen. Gabi kysyikin, että montakohan valkoista paitaa minulta löytyy? No, tuohon kysymykseen jätin vastaamatta, mutta lisäsin heti, että tällaista paitapuseroa, missä on pystykaulus ja hiuslaskokset edessä, ei kaapistani löydy. Katso, miten pukeva kaulus onkaan! Se nousee niskasta ylöspäin ja muodostaa kauniin, juuri sopivan syvän, V-kaula-aukon eteen. Muuten paita on suorahko, mutta aavistuksen kavennettu vyötäröltä ja selkäpuolella on laskokset, jotka tekevät selkäosasta istuvan ja kauniinnäköisen.

Kun hiukset ovat niskasta lyhyet tai ne ovat kiinni, saa niska pukevuutta korkeasta kauluksesta!

 

Zella nyörihousut

Zella nyörihousut ovat toimivat housut. Ne ovat rennot housut, mutta ne voi pukea myös siistimpään menoon tyylikkäiden kenkien kanssa. Ne ovat simppelit eli niissä ei ole ihmeellisyyksiä, jotka vaatisivat erityistä yläosaa. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö, jossa on nauhat. Meiltä löytyy myös muita Zella housuja ja voin kertoa, että Zella housut eivät vaadi pesun jälkeen silitystä. Olen omani laittanut myös kuivausrumpuun (mustat Zellat menivät sinne vahingossa muun mustan pyykin mukana) ja se ei niiden menoa haitannut. Vetäisin ne jalkaani tämänkin käsittelyn jälkeen.

 

Olilasa kevytvanutakki

Uskallan sanoa, että Olilasa takki ei paina paria sataa grammaa enempää. Se on siis todella kevyt ja ilmava. Takki on tummansininen, siinä on pystykaulus ja vetoketju tulee ylös saakka. Sivuissa on taskut ja takin helma on kivasti pyöristetty. Takissa on tyylikäs V-tikkaus. Takki ylettyy polven yläpuolelle. Minulla on takista päälläni koko 34, mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme. Takin saa pestä normaalisti pesukoneessa.

 

Olilasa on kevyt, ilmava ja käytännöllinen ”heitä päälle” arkitakki!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ihania vaatteita, joiden hinta-laatusuhdekin varmaan kohdallaan. Sopii myös eläkeläisen kukkarolle.
  Mikä on liikkeesi osoite?

  • Hei Anneli! Kiitos 🙂 Sijaitsemme Yrjönkatu 21, Hotelli Tornia vastapäätä. Tervetuloa! Mukavaa viikonloppua, kata

 2. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus!
  Niin juuri, tuon kysymyksen kuulen minäkin. Noh, onhan niitä valkoisia paitapuseroita, mutta ei kahta samanlaista. Jokaisessa on oma jujunsa, niin kuin tässäkin ihanassa paitsikassa. Miten tämä valkoinen paitis käy neuleliivin alle? Kaulus ei liene pulma?Mukavaa loppuviikkoa😊

  • Hei Kirsi! Kiitos 🙂 Älä muuta sano, kaikki olevat erilaisia. Kaulus sopii ainakin V-kauluksisen liivin alle. Silloin tulee paidan kaunis kaulus myös edestä esille. O-aukkoinen liivi painaa kauluksen edestä tasaiseksi, mikä ei ole välttämättä hyvä asia. Mukavaa viikonloppua, kata

 3. Voi miten tyylikäs kaupunkilook!
  Ajaton, klassinen ja värit sointuvat keskenään yhteen.

  En yhtään ihmettele Katan ihastusta tähän valkoiseen paitapuseroon. Kaulus on niin erilainen kuin peruspaidan. Kaulus, hiuslaskokset edessä ja selkäpuolen laskokset tekevät siitä virtaviivaisen elegantin. Upea!

  Zella housut on taatusti helpot. Tulevaisuuden housuille kilpailijat ja silti stailit.

  Takin V-tikkaus hoikentaa ja väri on klassinen. Kevyeltä näyttää ja tuskin ryttääntyykään? Joten helppo napata menoon mukaan.

  Doppin merinovillatakki lämmittää ja huivi kaulassa myös.

  Video oli ihana ja todellakin Kata:
  You are beautiful just the way you are.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät, kiitos 🙂 Olet oikeassa, Zella nyörihousut voivat kilpailla Tulevaisuuden housujen kanssa:) Jep, takki ei moksahda mistään! Kiitos :))) Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *