Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi Doppwoman Estella mekko

Estella on meidän oman Doppwoman mallistomme uusi  mekkomalli:) Estella on työstetty kietaisumekko, jossa on huoliteltu  ja kaunis etuosa. Mekossa on noin 4 cm leveä vyötärökaistale ja leveähkö vyö. Vyö solmitaan vasemmalle puolelle vyötäröä. Hihat ovat täyspitkät ja olkapäillä on muutama vekki. Helma on hieman pyöristetty edestä, mikä saakin aikaiseksi edullisen efektin vyötärölle. Katso video mekoista postauksen lopusta.

Estella mekko ylettyy juuri polven alapuolelle ja helma on hieman pyöristetty!

 

Puin beigen paisley mekon alle valkoisen Diandra fyrrykauluspaidan. Asukokonaisuus on juhlava ja näyttävä!

 

Sininen poolo mutta myös valkoinen Fonda poolo on loistava sinisen paisley mekon alle

 

Estella mekkojen paisley kuosi ja väritykset on suunniteltu ainoastaan Doppwoman mekoille. Mekkojen kuosi on painettu Suomessa ja mekot ovat myös ommeltu Suomessa! Samoin mekot on suunniteltu Suomessa by Kata & Gabi!

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihania mekkoja, tod. Tyylikkäitä. Kivoja Teidän nämä pienet muotinäytökset ja esittelyt. Ootte ihania💖💝

 2. Nyt repeän liitoksistani!!!
  Sokerina pohjalla ilmestyi vielä upea muotishow blogiin. Nämä ”herkkupalat” eivät taatusti tuo lisää kiloja, vaan häivyttävät ja tuovat upeasti naisten parhaat puolet esiin. Rosa mekko näytti aivan eri mekolta huivin kanssa. Magea kuin Linnanmäen hattara!

 3. Kyllä pidin ihanasta pienestä muotishowsta! Näkyy hyvin edestä ja takaa istuvuuden. Ihanat mekot! Kauniita ovat! Ja vielä täysin suomalaista laatua alusta loppuun. Kunnioitettavaa! ❤️ Hyvä te!

 4. Voi ihanuus mitä mekkoja Kata ja Gabi ovat taikoneet maailmaan! Te olette uskomattoman taitavia ja täydennätte toinen toisianne. Teidät pitäisi palkita vuoden yrittäjä palkinnolla! Jaetaankohan sellaisia?

  Estella beige paisley mekko fyrrykauluspaidan kanssa on niin kaunis. Elegantti ja kauniin juhlava. Mekko ilman paitaa näyttää ihan toiselta mekolta. Muuntuva mekko siis arkimekosta juhlamekoksi.

  Sininen Estella mekko viehätti minua eniten. Tykkäsin mekon tummasta kuvioista, mikä ei ole kuitenkaan synkkä. Itämainen tunnelma tuli ja poolon sininen sävy on magea. Valkoisen poolon kanssa mekko taas vaihtaa taatusti ilmettä.

  Hempä rosa paisley Estella mekko enteilee jo kevättä minulle. Upean kaunis sävy ja helmikorut täydentävät mekkoa.

  Mekkojen malli on täydellinen. Olen hulluna kietaisumalleihin. Helman sekä hihojen pituus passelit. Vilauttelu vaara ei ole ja jos sitä pelkää, niin alle poolo, toppi tai paita. Olkapäillä olevat vekit samoin kuin helman pyöristys täydentävät upeaa mekkoa. Vyötärökaistale ja vyö viimeistevät koko upeuden.

  Olette te uskomattoman taitavia Kata ja Gabi. Kiitos ja tällä viikolla olette kyllä hemmotelleet meitä Doppilaisia päivästä toiseen. Olette olleet uskomattoman energisiä, kauniita, kekseliäitä ja taitavia. Iso kiitos ja olen onnesta sekaisin. Mikä viikon huipennus ja mitäköhän keksitte ensi viikolle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *