Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin joululahjavinkit osa 4.

Meillä on ilo esitellä teille meidän oma Doppwoman korumallisto! Kuten ehkä tiedätkin, minä rakastan helmiä, joten korut ovat pääosin helmiä. Meiltä löytyy kolme erilaista helmikorvakoru mallia ja kaksi eri mittaista helmiriipusta. Gabi taas rakastaa kultaa ja timantteja, joten hän halusi toteuttaa sen mukaiset korvakorut.

Kaikki Doppwoman korut ovat kullattua hopea ja helmet ovat makeanveden helmiä eli ne ovat erikokoisia ja erivärisiä. Jokainen helmi on omanlaisensa.

Katso alla oleva video ja toivottavasti ihastut koruihimme 🙂 kaikki korut löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Katan suosikkisetti 🙂 Aria korvakorut ja sekä lyhyt että pitkä Rudy kaulakoru yhdessä 🙂

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Mitä upeuksia ❣️ Olette niin energisiä ja luotte hyvää mieltä meille iloisella asenteellanne.

 2. Voi teitä tehokaksikkoa, mitä kaikkea saattekaan aikaan. Pyöritätte Doppia sekä kotianne, suunnittelette oman vaatemalliston ja nyt vielä oman korumallistonkin!

  Mitäköhän keksitte seuraavaksi? Oma laukku ja kenkämallisto? Teillä kahdella riittää energiaa ja iloa, mikä välittyy ympärillenne sekä tarttuu jopa blogin välityksellä.

  Kiitos taas teille kahdelle ilopillerille. Mieheni on ihan kade, kun kukaan ei ole perustanut miesten vaateliikettä, pitäisi blogia, tekisi videoita ja levittäisi iloa sekä energiaa ympärilleen. Kyllä meitä naisia kerrankin hemmotellaan. Dopp on pop!

  • Hei Jaana! Kiva, kun energiaa kumpuaa näin ruudunkin takaa. Myönnän, että olen itsekin välillä ihan hengästynyt meidän touhuista. On kuvausta ja on videota ja verkkokauppaankaan tuotteet eivät päivity itsestään. Olemme kuin kameleita Gabin kanssa kun juoksemme iltapäivisin postiin 🙂 Mutta olemme niin tyytyväisiä ja onnellisia kun saamme tehdä työtä, jota oikeasti rakastamme ja meillä on ihan huippumahtavia asiakkaita! Kaikki palaute mitä teiltä tulee, on niin positiivista ja kannustavaa. Ihanaa viikon alkua, Kata
   Voih, mistä löytyisi miehille vastaava vaateliike?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *