Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan suosikki neuletakit

Neuletakkeja ei voi koskaan olla liikaa, eihän voi? Neuletakit käyvät ympäri vuoden, niillä saa rennon mutta siistin eikä liian virallisen lookin. Ne ovat helppokäyttöisiä, ne eivät kiristä eivätkä purista ja ne lämmittävät keskellä talvea, kun pelkkä mekko tai paita tuntuu liian kylmältä.

Tässä postauksessa esittelemme kolme minun omaa neuletakki suosikkiani tältä talvelta! Katso myös postauksen lopussa oleva stailausvideo!

 

Polly neuletakki

Jos kaipaat todella tyylikästä ja ajatonta neuletakkia, joka on hieman kiiltäväpintainen ja loisteliaan näköinen, niin Polly on juuri sellainen. Pollyssä on käännetty kaulus, edessä on taskut, hihat saa napeilla lyhkäisemmiksi ja neuletakissa on vyö. Polly toimii loistavasti keväästä syksyyn myös ns. ”ulkotakkina” eli se on tyylikäs niin housujen kuin mekkojenkin kanssa.

Pollyn alle puimme raitasen silkkipaitiksen, Leonoren. Paita on tosiaan silkkiä ja on niin ajaton kuin paita voi olla. Pohjaväri on valkoinen ja raidat ovat mustat. Tässä on loistava paita työpukeutumiseen mustien housujen tai mustan hameen kaveriksi.

Jalassani minulla on Dream Chic nilkkafarkut harmaina. Jalkaani puin konjakit Alice nilkkurit tuomaan asuun hieman väriä ja kaulaani heitin Gesitana konjakin villahuvin, jota saimme juuri lisää. Musta/valkoinen Pica laukku on loistavan kokoinen laukku, sinne mahtuu tärkeimmät tavarat ja sitä voi kantaa olalla tai olan yli.

 

Betty neuletakki

Betty neuletakki on 100% merinovillaa. Betty on eleetön ja ajaton, siinä ei ole nappeja, taskuja eikä vyötä. Neuletakin tarkoitus ei ole varastaa huomiota alla olevalta asulta vaan tuoda siihen tyylikkyyttä ja lämpöä. Betty on loistavan mittainen, se ylettyy juuri polven alle eli se peittää polveenkin ylettyvät mekot.

Betty neuletakin alla on Melina mekko, joka on ”pese ja pidä” mekkoja, joka soveltuu loistavasti arkeen, mutta korkkareilla, kuten minulla on kuvissa, soveltuu se myös pieneen menoon. Melina on hieman slimmattu kainaloiden alta, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja ylettyy polveen.

Melinaa parempaa reissuvaatetta saa etsiä! Se ei moksahda vaikka sen ryttää laukkuun tai sillä matkustaa maailman ääriin. Se pysyy siistinä ja salonkikelpoisena oli meno sitten mikä hyvänsä

Jos sinulta puuttuu hyvä lestiset mustat korkokengät niin suosittelen tutustumaan Gaborin korkokenkiin täällä. Sieltä löytyy mustat korkokengät sekä 5 cm että 7 cm korolla

 

Virginia Beach neuletakki

Virginia Beach on myös 100% merinovillaa. Se on hieman paksumpi neuletakki kuin Betty. Virginia Beach neuletakissa on edessä taskut ja kaulus on shaalimainen, pukeva kaulus. Se on myös loistavan mittainen ja ylettyy juuri polven alle ja peittää polvimittaiset mekot ja hameet. Virginia beachin väri on melerattu beige.

Neuletakin alla minulla on musta V-aukkoinen Quiana mekko, joka on malliltaan suora, mutta siinä on nauhat sivuissa eli mekkoa voi vetää hieman pienemmäksi. Mekko on hihaton, joten talvella juuri neuletakki on loistava mekon päälle.

Jalkaani puin ruskeat nahkaiset Heidy croko nilkkurit ja olalle nappasin ruskeasävyisen Mixia laukun, joka ylettyy myös olan yli.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Jouluaaton aattona palvelemme 11-16. Olemme suljettuna 24-28.12. Palvelemme jälleen maanataina 28.12.2020 klo. 11.00.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. No nyt Katan klassiset ajattomat vaatevinkit esittelyssä. Tykkäsin ja ihastuin värien sulosointuihin, mitkä hivelivät silmiä. Ah, niin kaunista ja tyylikästä.

  Beigessä neuletakissa upea meleerattu sävy ja shaalikaulus.Harmaassa neuletakissa juuri oikea sävy ja pituus. Materiaali merinovillaa mikä taatusti lämmittää. Harmaat farkut ovat chic ja vaihtelua sinisiin ja mustiin farkkuihin.

  Silkkipusero ajaton klassikko, joka naisen viisas investointi. Musta neuletakki helpompi ja rennompi kuin musta blazer, mutta antaa silti asiallisen lookin. Musta hihaton mekko on hyvä hankinta ja perusvaate, mikä taipuu moneen menoon.

  Laukkuja oli vaikka kuinka monta erillaista ja ne nappavat jännästi vaatteista väriä. Nilkkureista koot menneet, eikä ihme ajattomia ja nahkaisia kenkiä edullisesti. Onneksi mustia korkkareita löytyy, oikeita ale- löytöjä. Vaikka niissä on korkoa, niin jalka lepää niissä.

  Konjakki huivi kaulassa oli mielettömän ihana. Konjakki värinä ja villaisena lämmittää, mutta itse juomalle sanon kiitos ei. Äitini mielestä en ole vielä siis mummoiässä..

  Olipa ihana postaus ja video. Kauniita, klassisia vaatteita ja värejä bonuksena aina säteilevän kaunis Kata. Saammeko huomenna Gabin suosikit esittelyyn?

  • Hei Jaana! Eikö olekin, ihanian klassisisa asuja ja neuletakit toimivat aina. Mitä olikaan aika ennen neuletakkeja? hah, hah et ole mummoiässä, lähelläkään 🙂 Itse uskon, että en tule koskaan siihen ikään, jos se mitataan konjakilla 🙂 Se on liian tyjyä minulle. Uuh, nyt ei tullut Gabin suosikkeja, mutta eivätköhän ne sieltä vielä ilmesty 🙂 Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! Toivoo Kata ja ps. ISO kiitos koko henkilökunnan muistamisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *