Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Leppoisaa Joulua!

Tulimme juuri veneajelulta Suomenlinnasta. Me vietämme tänä vuonna jouluaaton kolmistaan. Gabi on appivanhempiensa luona ja pojat tyttöystävien perheen luona. Mutta huomenna, joulupäivänä saamme porukan meille jouluillalliselle, tuskin maltan odottaa että he saapuvat!

 

Ostin super söpöt Airamin termospullot, joihin laitoin kuumaa glögiä ja pipareitakin otin mukaan, lähinnä Valoralle. Suomenlinnassa oli rauhallista ja oli loistava kävelysää.

Illalla aiomme syödä Ravintola Saslikista haetut blinit lisukkeineen ja katsoa ainakin viisi Downton Abbey jaksoa. Nyt näin, mutta jos elämä olisi normaalia, niin istuisin tällä hetkellä Espanjan kotimme terassilla ja nauttisin shampanjaa ja katsoisin huikeaa auringon laskua. Ikävöin Espanjaan.

 

Hyvää ja rauhallista joulua! toivoo DOPPin tytöt

 

Kategoriat

4 kommenttia

  • Kiitos samoin Maarit! Ja hyvää Uutta Vuotta, Kata

 1. Voi miten söpöt tontut veneajelulla. Ihana Valora sekä kaunis Kata ja onneksi olitte pukeutuneet lämpöisesti.
  Toki glögi ja piparit lämmittivät raikkaassa meri-ilmassa kävelyn jälkeen, mutta blinit kuulostavat tosi herkulta. Huomenna saatkin koko perheesi ympärillesi. Ihanaa.

  Kävimme juuri hautausmaalla sekä katsomassa venettämme, mutta joulun vietämme turvallisesti mantereella oman perheen kesken.

  Vielä tulee se aika jolloin Kata pääset ihailemaan Espanjaan auringonlaskua ja siemailemaan shamppanjaa. Usko pois! Tänä iltana vietätte rauhallista joulua syöden blinejä ja hei niiden kanssahan sopii shamppanja. Mikäs sen mukavampaa kuin nautiskella hyvästä ruuasta, seurasta ja sarjasta. Olet ansainnut rauhallisen joulun.

  Olemme jättäneet taaksemme vuoden pimeimmän päivän joten valoa kohden mennään, kun päivät pitenee. Ihanaa.
  Rauhallista, rentouttavaa joulua sinulle sekä perheellesi ja tietty Doppin enkelimyyjille.

  • Hei Jaana! Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 Meillä oli tosiaan rauhallinen aatto, päivä olikin sitten vilkkaampi kuin saimme lapset kumppaneineen kylään 🙂 Hautausmaalle emme päässeet, koska lähimmäiset on haudattu Vaasaan, mutta sytytimme lyhdyt meidän pihalle heidän muistolleen. Oih, miten odotankaan lämpöä ja aurinkoa ja kyllä, mahtavaa kun vuoden pimein ajankohta on selätetty! Nyt on edessä vain valoa pikkuhiljaa. Ihanaa kun selvisimme pimeästä syksystä vaikkakin syksyn sää eivät olleet hassumpia. Hyvää joulun jatkoa, Kata