Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mitä pukea jouluna päälle osa 3/3

Jos hame tai mekko ei ole sinun jouluasusi, niin sitten se on housut! Eipä siinä paljoa muita vaihtoehtoja jää 🙂 menimme samalla teemalla kuin eilisenkin postaus ja stailausvideo eli ensin fiilistelemme jouluaaton asuja ja sitten joulupäivän asuja.

 

Joulaatto

Aamulla pukeudutaan aamupuurolle mukavasti. Housut toimivat myös, jos lähdetään hautausmaalla käymään.

Jouluillalliselle pukeudutaan tyylikkäästi ja jalkaan puetaan pikkukengät. Itse jos en jaksa olla korkkareilla kotona, niin jalassani tapaa olla nämä ballerinat. Ne ovat tyylikkäämmät ja juhlavammat kuin tossut.

 

Joulupäivä

Kun mennään joulupäivänä brunssille niin viedään kukkia lahjaksi 🙂 Rennot mutta sopivasti juhlavat asut tuovat fiilistä jolulupäivän brunssille.

Oi sitä tunnetta, kun saa illalla lösähtää sohvalle massukkansa viereen 🙂

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Ps. posti on luvannut toimittaa maanantaina 21.12. lähtevät paketit jouluksi perille eli vielä ehtii tilata joululahjat ja jouluasut jouluksi. 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Jouluaaton aattona palvelemme 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Voi Kata ja Gabi, kun olette fiksuja ja kekseliätä, kun huomioitte myös niitä, jotka eivät ole hame tai mekko ihmisiä. Tyttäreni lukeutuu juuri niihin, joille hameet ja mekot on kauhistus. Tässä vinkki hänelle: tulevaisuuden housut/mustat housut ja pusero/juhlava neule.

  Videonne menee anoppini katseltavaksi tänään, jotta hänkin ymmärtää yskän js joulurauha säilyy. Kiitos Kata ja Gabi vinkistänne. Miehenikin kiittää, koska nyt on joulurauha taattu, kun tekin julistatte housujen käyvän myös jouluun sekä juhlaan.

  Rauhallista ja rentouttavaa joulun odotusta teille tehokaksikolle, perheellenne sekä Doppin enkelimyyjille.
  Fiilistelen vieläkin eilisiä ale-löytöjäni sekä uusia unelma farkkujani. Tiedänpähän nyt mitkä farkut jatkossa ostan. Fiola farkut istui kuin hansikas.

  Tämän päivän postauksesaa vilisi eiliset päässäni pyörineet housut. Birdie housut ovat tyylikkäät mustat housut, mutta Zella shape housut olivat ne mitä eilen mietin. Saas nähdä kuulunko niihin, jotka vielä tilaavat viime tipassa? Uskon Doppiin sekä Postiin, että tilaus tulisi ennen joulua.

  Ihana, ihana jouluvinkki postaus piristi heti aamusta ja antoi energiaa päivään. Tekisi mieli heittää voltti, mutta nyt aamulenkille pirteänä ja sitten hymy huulilla päivän askareisiin. Kiitos vinkeistänne.

  • Hei Jaana! Hyvä vinkki naiselle joka ei tykkää pukeutua mekkoon tai hameeseen. Housuista saa juhlavia asukokonaisuuksia ja pääasia on että itse viihtyy asuissa. sait ihanat farkut, Fiolat. Ne ovat minunkin suosikit, koska ovat hieman korkeammat vyötäröstä. Birdiet ovat hauskat, koska niissä on hieman levenevät ja lyhkäisemmät lahkeet ja Zella shapet ovat taas loistavat joka paikan housut. Hyvät kummatkin, ihan erilaiset. Ihanaa joulun aikaa, Kata