Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruudullinen mekko ja farkkujen yläosat

Ruudullinen mekko

Ruudullinen mekko, malli ja ruudut  vievät minut pienelle aikamatkalle. Itse pidän vaatteissa raidoista, mutta ne koen kuuluvan enemmän kevääseen ja kesään. Mutta ruutu kuuluu ympärivuotiseen käyttöön. Ruutu on ollut hieman pannassa viimeisinä vuosina, mutta me nostamme ruudun jalustalle ensi kevään Doppwoman mallistoissa. Ruutu on klassinen kuosi, joka kuuluu samaan perheeseen raitojen ja pallojen kanssa.

Ruudullisessa mekossa on klassinen malli, sellainen malli, jota ei ole joka päivä muutamaan vuoteen nähtykään

 

Ruudullinen mekko

Ruudullinen mekko

Ruudullinen mekko Piper

Ruudullinen mekko Piper ilahduttaa kuosillaan, mutta erityisesti mallillaan. Olemme eläneet midimekon aikaa muutaman viimeisen vuoden, joten tällaiset klassiset mekot ovat jääneet taka-alalle. Tällaiset mekot eivät ole koskaan pois muodista, mutta silloin kun jokin trendi painaa päälle, on välillä klassisia vaatteita vaikeata löytää. Se on vain näin, eikä sille mahda mitään.

Ruudullisessa mekossa on istuva yläosa, puolipitkät hihat ja poikkileikkaus vyötäröllä. Hameosa on hieman väljemmän mallinen, mutta kapea, koska siinä on muutama laskos massukan kohdalla. Laskokset toimivat hyvin, ne eivät korosta massukkaa. Sivuilla on taskut ja itselläni mekko ylettyy juuri polven alle, päälläni on koko 36. Ruudullisessa mekossa on myös vuori, joka tekee mekosta työstetyn ja mukavan päällä. Mekon mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Ruudullinen mekko

Asusteet

Muistatko vanhoja blogitekstejäni, missä kerron sinisestä väristä ja mitä väriä siniseen voi yhdistää? Yksi suosituista blogiteksteistäni on tämä: ”Miten rakennan talven garderobin siniseen värimaailmaan”. Postaus on edelleen ajankohtainen ja tuotteet postauksessa on klassisia. Suosittelen lukemaan postauksen jos sininen väri kiinnostaa sinua.

Curry tuo siniseen piristysruiskeen. Minulla on jalassani mustat paksut 66 tommy control sukkahousut, mutta jos minulla olisi ollut käytössä vastaavat sukkahousut tummansinisinä, olisin valinnut ne tähän asuun. Mutta jos olisin pukenut asuun mustat nilkkurit/saappaat, olisin jättänyt jalkaani nämä mustat paksut sukkahousut.

HUOM: Mekon hihansuissa on ihanat hopean väriset napit!

 

Ciara kietaisuneule

Fyrry kauluspaita

Diandra fyrrykauluspaita

Valkoinen kauluspaita ja fyrrykantti kauluksessa, voiko fyrry/rusettien rakastaja enempää valkoiselta kauluspaidalta toivoa?

Itse olen innoissani, että mallistoista löytyy klassisen mallisia paitapuseroita. Tarkoitan tällä sitä, että paitapuserot ovat slimmattuja, ei suoran mallisia paitapuseroita. Juuri tällaiset vartalonmyötäiset paitapuserot on helppo pukea neuleiden alle. Kangasta ei ole vartalon keskikohdalla liikaa. Ja ovathan nämä kauniita myös yksistään. Minulla on paidasta päällä koko 36.

Minulla on Diandra paitapuserosta päällä koko 36. Mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Ciara kietaisuneule

Ihana selkeä asu ja itsestäni voin todeta, että tämä asu ei kyllästytä koskaan!

Ciara kietaisuneule oli tykätty Mankan stailauksen jälkeen. Postauksessa ja stailausvideolla näytimme kuinka moneen eri asukokonaisuuteen Ciaran voi pukea. Löydät postauksen täältä.

 

Dream skinny tumma pesu

Dream skinnyissä tämä tumma farkku pesu on onnistunut. Se on hieman rennompi pesu kuin mustikka, joka on tasaisen sininen tai musta. Tässä tummassa pesussa on hieman vaaleata kulutusta edessä, mutta sanoisin että ei suinkaan liikaa. Nämähän istuvat kuin hansikas ja ovat helpot yhdistää eri yläosien kanssa. Voisin todeta, että kaikki käy!

 

Betty neuletakki

Betty neuletakki

Betty neuletakki on samaa sarjaa Ciara kietaisuneuleen kanssa. Kummatkin ovat 100% merinovillaa ja kuuluvat Doppwoman neule-tuoteperheeseen. Tummansininen väri, kuten myös beige väri, ovat melerattuja sävyjä. Melerattu tekee tuotteesta elävä pintaisen ja näyttävän näköisen. Betty neuletakissa ei ole nappeja eikä taskuja. Bettyn tarkoitus on olla ”helppo tapaus” tuoden näköä ja lämpöä kantajalleen. Betty neuletakki ei dominoi alla olevaa asua.

 

Cora paisley paita

Kauniissa paisley paidassa on tummansininen päävärinä. Paita on malliltaan suora, se ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Hihansuissa on kuminauha venykkeet. Kauluksessa on nauha, jonka voi vetäistä nauhakujasta irti. Minulla on paidasta päällä koko 36.

Huomaatko, että ylemmässä kuvassa minulla on Cora paita suorana farkkujen päällä. Tässä alemmassa kuvassa, laitoin hieman paidan helmaa toiselta puolelta sisälle. Kumpiko tapa on sinun mieleen? Minun on se, että paitaa laittaa hieman housun sisälle.

Järisyttävää, miten upeasti curry nilkkurit sopivatkaan Cora paisley paidan kaveriksi!

 

Betty merinovilla neuletakki

Onko se ruudullinen mekko, vai farkut ja yläosat, jotka puhuttelevat sinua tässä postauksessa? Taidatte tietää minun vastaukseni. Aivan oikein, se on valkoinen Diandra fyrrykauluspaita ja Ciara yhdistettynä farkkuihin.

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kyllä mua puhutteli toi ruutumekko!!!! Olis aivan ihana, mutta tää korona on vieny työt joten ostoksia ei voi tehdä tuosta vaan. Mutta onneksi voi katsella tätä blogia ja ihailla kivoja juttuja! Mukavaa marraskuun jatkoa!

    • Hei Manta! ihana kuulla, että tykkäät 🙂 harmi, mutta toivotaan että tilanne muuttuu pian! Kiitos samoin sinulle 🙂 Kata