Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Punainen paisley sopii mihin vuoden aikaan tahansa

Punainen paisley

Alle kuusi viikkoa jouluun! Yhtään en pistä pahaksi, että aikaa jouluun on noin vähän, samoin talvipäivän seisaukseen, jolloin päivät rupeavat taas pitenemään. Mutta sitä ennen on vielä muutamia kohokohtia elämässä. Tämä Katan tyyliblogi täyttää 6 vuotta, Gabilla ja minulla on synttärit, meillä on miehen kanssa 30-vuotishääpäivä ja sitten tuleekin joulu ja Uusi Vuosi. Isoa juhlintaa ei ole tiedossa, mutta koitetaan kuitenkin edes jotenkin ottaa näistä pienistä aiheista ilo irti. Vaikka korona painaa päälle ja ulkona on pimeätä, niin pidetään yllä hyvää huumoria ja nautitaan pienistäkin asioista.

Itse rakastan ns. arjen luksus juttuja mm. pilateksen jälkeen aamupuurolla käymistä tai iltapäivä kahvilla piipahtamisesta läheisessä kahvilassa. Olen aina sanonut, että arki on parasta ja kun arkeen saa ympättyä pienen pieniä kohokohtia, niin arjesta saa helposti luksuksen ja arki tuntuu miellyttävämmältä

 

punaista paisleytä

Kuusenhavut ja valot liikkeemme ikkunanlaudoilla saavat aikaan jouluista tunnelmaa!

 

Punainen paisley

Sianna paisley mekko

Sianna mekon pääväri on punainen. Mekon punainen vivahtaa oranssiin, ei siniseen eli sävy on lämmin, ei kylmä.

Sienna mekossa on loistava V-kaula-aukko. Itse en tule toimeen liian syvien kaula-aukkojen kanssa ja se onkin ensimmäinen asia mihin varsinkin V-aukkoisissa tuotteissa kiinnitän ensiksi huomiota. Mekossa on pitkät hihat ja hihansuissa on rannekkeet, jotka voi kääntää. Mekon vyötärölinjaa on nostettu empirelinjaisesti ja mekon edessä onkin nauhakuja, jossa on nauhat. Nauhat sidotaan taakse. Katso alempi kuva. Mekossa on taskut, jotka on tuotu sivusaumoista eteenpäin. Mekko laskeutuu kauniisti alaspäin, hieman tulppaani mallisesti ja ylettyy reippaasti polven alle.

Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekon mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

 

Punainen paisley

Mekon vyötäröllä olevat nauhat sidotaan taakse

 

Tämä punainen paisley ei ole jouluinen kuosi ja väritys. Toki se sopii myös tähän ajankohtaan, mutta tämä kuosi ja väri sopii loistavasti myös kesään. Kuten ylempänä kerroin, tämä punainen on oranssiin taittuva sävy. Kuviosta löytyy beigeä ja sinistä. Näen sieluni silmillä mekon ja paidan yhdistettynä vaaleisiin farkkuihin, valkoisiin farkkuihin, farkkutakkiin ja valkoisiin tennareihin korikassin kera.

 

Punainen paisley

Stella paisley paita

Myös Stella paisley paidassa on juuri sopivan kokoinen V-aukko. Paidassa on pitkät hihat ja seuraava asia onkin kiva! Paidan helmasssa, kummallakin sivulla, on kuminauha, joka nappaa lantiolle kiinni ja tekee paidasta pussimaisen. Pussimainen helmaosa häivyttää vartalon keskikohdan ja paita pysyy hyvin lantiolla. Minulla on päällä paidasta koko 34. Mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme.

Puin Stella paisley paidan kanssa nilkkamittaiset mustat nahkahousut. Mutta Stella paidan kanssa voi pukea myös hameen tai rennommat housut, vaikkapa siniset farkut.

 

Punaisessa Christal huivissa on sinipohjainen sävy. Tämä huivi on rehellisen punaisen värinen. Huivi on 100% villaa ja sen voi kietaista kaulaan tai harteille.

 

Punainen paisley

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset