Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka on meillä aina suosittu tuote. Minunkin suosikkini se on, koska se on ihanan rento pusakka eikä vaadi juuri miettimistä mihin sen pukee. Talvisin sitä voi käyttää sisäjakkuna ja keväisin ja kesäisin se toimii ulkotakkina. Tämän keski talven värit Shot jakusta ovat rosa, musta ja tummansininen.

Shot pusakan voi yhdistää mihin vaan mm. mekon päälle, housujen ja hameiden kanssa, farkkujen kanssa jne. Jakun alle voi pukea t-paidan, topin, poolon, kauluspaidan tai mitä tahansa

Katso Reels video Shot pusakoista Instagramista täältä.

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka; Rosa

Rosa sävy on ns. vanha rosa eli sävy on murrettu. Murrettu sävy on hienostunut rosan sävy ja se on helppo yhdistää eri värien kanssa.

Rosa Victoria paitapusero on täysin samaa sävyä Shot pusakan kanssa. Minusta sävy sävyyn oleva yläosa näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Minulla on päälläni Quiana hame, joka on sievän mallinen. Itse pidän sen raskaasta ja laskeutuvasta materiaalista. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö, jossa on nyörit. Hameen sivutaskut on tuotu hieman eteenpäin sivusaumasta. Hame ylettyy polven päälle ja siinä on ripaus tyttömäisyyttä juuri helmansa ansiosta. Pieni ja söpö 100% silkki kukkahuivi sopii pusakan ja Victoria paidan sävyihin kauniisti.

 

Victoria paitapuserossa on klassinen kaulus, napit edessä, malliltaan se on suora ja se ylettyy lantiolle. Paitapusero ei ole leveä ja ”over size”, se on juuri sopiva jätettäväksi kapeiden housujen päälle, mutta se on helppo pukea myös hameiden/housujen sisälle tai hihattomien mekkojen alle.
Victoria paidassa on erikoisuutena sen hihat. Olkapäillä on sievät rypytykset ja hihat ovat puhvimaiset jotka loppuvat leveisiin rannekkeisiin. Ylänapin voi pitää kiinni, jolloin lookista tulee terävä tai jättää napit auki, jolloin lookista tulee rennompi.
Minulla on paidasta päälläni koko S eli paita vastaa normaalia kokoa.

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka kolmessa värissä

Shot pusakka; Musta

Kaikissa Shot pusakoissa on taskut. Taskut on tuotu eteen, hieman viistoon. Jakun hihat ja takaosa sekä myös olkapäät ovat laadukasta joustavaa jerseytä. Shot pusakka on vuoreton ja se on helppo vetäistä päälle, hihat eivät ole liian kapeat. Kaikissa Shot pusakoissa on kullanvärinen vetoketju, mutta kullan sävy ei ole voimakkaan keltainen vaan hailakkaampi kulta. Uskon, että vetoketjun sävy ei häiritse ”hopea naisia”.

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Puimme Shot pusakan myös midimekon päälle, jotta näet, että pusakan voi pukea myös mekkojen päälle ja jopa hieman tyylikkäämpien mekkojen päälle. Fabrina pallomekossa on musta pohja ja pallot ovat beigen sävyisiä. Puin jalkaani gore-tex nilkkurit, jotka Shot pusakan kanssa tuovat asuun rentoutta ja arkifiilistä.

Olethan katsonut ”Miten rakennan toimivan vaatekaapin” videon Instagramista tai facebookista? Videolla stailaamme Fabrina mekon usealla eri tavalla. Löydät videon Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

 

Shot pusakka; Tummansininen

Shot pusakka on reiluhkon kokoinen. Minulla on pusakasta päälläni koko XS. Sain pusakan myös kiinni, ilman ongelmia. Pusakan selkäosassa on sisäänotot, joten pusakka istuu kauniisti myös selästä. Tutustu Shot pusakan mittataulukkoon, joka löytyy DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Tässä on Shot pusakan kanssa ihan erilainen look, kuin ylemmissä kuvissa. Yhdistimme siniseen Shot pusakkaan valkoisen Fonda poolopaidan ja revityt Rich slim farkut. Mustat nahkasaappaat ja musta rengasvyö tuovat asuun kontrastia.

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Siitä on kauan kun Shot pusakkaa on ollut klassisena tummansinisenä värinä. Mustaa meille tulee muutaman kerran vuodessa (seuraava erä saapuu heinäkuussa) ja rosakin oli viime keväänä, mutta silloin rosan sävy oli hieman eri kuin nyt.

 

Shot pusakka kolmessa värissä

Mikä Shot pusakka iskee eniten sinuun? Itse taidan päätyä tummansiniseen.

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Shot-pusakat ovat tosiaankin käytännöllisiä ja hyvännäköisiä. Minulla on kolmessa värissä💙🤍💗. Käyköhän tuo Rosa paitis viime kevään rosaan? Mainitsit kyllä, että uudessa Shotissa eri rosan sävy kuin keväisessä.

    • Hei Marianne! Loistavaa, sinulta löytyy juuri oikeat värit. keväällä saat pusakan beigenä, jos haluat 🙂 Minusta kevään roosa oli aavistuksen tummempi, mutta voin muistaa väärin…Mutta uskon, että sävy on niin pieni että rosa paitis kyllä käy myös kevään pusakkaan. Terkuin Kata