Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekko ja paita jotka sopivat työ- ja etätyöasuiksi

Välillä kaivataan sellaista mekkoa, jonka voi pukea töihin, mutta sitä voi pitää myös kotona. Tämä onkin hieman haasteellista, koska kummallakin paikalla on omat vaatimukset. Töissä pitää olla siisti ja asiallinen, mekko ei saa olla liian lyhyt eikä paljastava. Kotona mekon tulee olla mukava päällä, hieman kenties löysähkö mutta siisti, jolla voi lähteä kaupassa käymään tai voi avata oven, jos ovikello soi. Mekolla täytyy voida myös osallistua etätyöpalaveriin ja siten, ettei tarvitse pimentää näytön ruutua 🙂

Savannah mekko ja paita soveltuvat työhön, etätöihin ja vapaa-aikaan

 

Meri trikoopaita nauhoilla

Halusin pukea mekon alle jonkun paidan. Ohut poolo on takuuvarma valinta, mutta sitten keksimme, että puemmekin mustan Meri trikoopaidan nauhoilla mekon alle ja oivallus toimi loistavasti! Meri trikoopaita on pehmoista viskoosi elastania ja siinä on nauhat edessä. Paidan käyttötarkoitus on nimenomaan olla kaikkien alla ja tuoda lisäarvoa sen edessä olevilla nauhoilla.

 

Savannah kuviomekko

Savannah mekossa on malli, joka on hyvin suosittu malli tulevan kevään mallistoissa. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on muutamia nappeja. Hihat ovat täyspitkät ja koska puin pitkähihaisen trikoopaidan mekon alle, niin avasin rannekkeennapit ja käänsin hihansuut tuplasti. Nappilistan alla on poikkileikkaus, jossa on muutama vekki. Lantiolla ja helmassa on vielä kaksi poikkileikkausta ja pieniä vekkejä. Savannah mekko on sievä päällä!

 

Vogue toppaliivi

Vogue toppaliivin voi pukea mekkojen, neuleiden ja paitojen päälle. Toppaliivissä on leveä vyö ja hauska huppu. Liivi on kätevä, sitä voi käyttää ympäri vuoden. Talvella liiviä voi käyttää sisällä, juuri vaikkapa mekkojen päällä. Muina vuodenaikoina liivin alle voi pukea esim. ohkaisen nylontakin.

 

Sally paita ja Bella huivi

Sally kuviopaita on ympyrä aukkoinen klassinen paita. Hihat ovat täyspitkät ja malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle. Paita toimii loistavasti alaosien päällä, mutta sen voi pukea myös alaosien sisälle, koska se on ohutta viskoosia. Minulla on paidasta päällä koko 36.

Bella huivissa on täydellinen cafe latte sävy. Huivin voi pukea kaulaan tai harteillekin se soveltuu kokonsa puolesta

 

Fiola farkut

Fiola farkuissa on korkea vyötärö. Se on 4 cm korkeampi kuin Dream skinnyissä eli ne ylettyvät mukavasti navan yläpuolelle. Edestä farkut ovat ihan erilaiset kuin ns. ”normaalit farkut”. Näissä farkuissa on edessä kaksi nappia. Etutaskut on laskettu alemmas, kuten kuvasta huomaa. Nämä pienet kikat ovat erittäin edullisia vartalolle. Farkut näyttävät loistavilta edestä ja takaa myös! Takataskut ovat mielestäni hyvällä kohtaa. Fiola farkuissa on kapea lahje, samanlainen kuin skinnyissä. Lahkeessa ei ole vetoketjua ja lahkeen mitta on 30″.

Fiola farkkumalli on ollut meidän syksyn hittihousumalli. Moni tykkää Fiolan korkeammasta vyötäröstä. Minä pidän siitä myös, se tuntuu hyvältä kun vyötärönauha ylettyy kunnolla massukan päälle

 

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei
    Tuleeko tuota ihanaa savannah-meikkoa verkkokauppaan?

    • Hei Helena! Mekko tuli jo tiistaina aamulla verkkokauppaan ja se loppui, valitettavasti. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Mukavan näköinen mekko. Onko noita kuvassa näkyviä maihareita myös myynnissä Dopissa?

    • Hei Anne! Kiva kun tykkäsit. Meillä oli maihareita myynnissä, mutta ovat kaikki valitettavasti loppu. terkuin kata