Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Siniset neuleet, kun marraskuun sää on kuin huhtikuussa

Ollaan Gabin kanssa käytetty tehokkaasti hyväksi tämän viikon päivät, koska sää on suosinut kuvauksia ja videoiden tekoa ulkona. Tykkäämme valokuvata ulkona, koska luonnonvalo on kaikista parasta mitä voi olla. Nyt alkaa meidän bloggareiden ja valokuvaajien painajaisviikot, koska luonnonvalo rupeaa olemaan vähissä ja jos päivällä sataa, niin kuvaus ulkona on kerrassaan haasteellista. Mutta onneksi me kaksi asumme Helsingissä, kun teemme tätä kuvaushommaa. Olimme pari vuotta sitten uuden vuoden Levillä ja sielä valokuvaaminen jopa keskellä päivää oli haasteellista. Toinen mikä tuo haasteen ulkona kuvaamiseen on kylmyys. Muistan talvia, kun olen ollut niin kylmissäni kuvauksien jälkeen, että kroppani ei ole lämmennyt koko päivänä.

Siniset neuleet toimivat ympäri vuoden. Postauksen siniset neuleet ovat klassisia malleja, jotka sopivat myös hameiden kanssa ja voi ne mekkojenkin päälle pukea

 

Siniset neuleet

Tästä asusta minulle tuli ihanan keväinen fiilis. Haluamme tuoda myös sinisiä asuja talveen, koska kaikki eivät viihdy mustissa. Se on selvä, että musta on talven pääväri, mutta sininen tulee hyvänä kakkosena!

 

Siniset neuleet

Sininen neule: Rita neuletakki

Sininen neuletakki Rita, on klassisen mallinen neuletakki pienillä napeilla. Rita sopii moneen asuun eli sen voi pukea hameiden ja housujen kanssa sekä mekkojenkin päälle se on juuri sopivan mittainen. Rita neuletakki toimii vuoden ympäri. Neuletakki ei ole isoa kokoa eli siitä voi ottaa jopa yhden koon isomman kuin normaalisti. Minulla on neuletakista päällä koko S. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme  täältä.

Sinistä Rita neuletakkia löytyy myös mustana täältä. 

 

Tummansinen 100% silkki pallohuivi on klassinen huivi ja eikö olekin piristävää, kun huivin reunus on punainen? Huivi on hieman isompi kooltaan kuin pienet huivit, joten solmusta saa näyttävämmän ja jopa pienen rusetin, jos haluaa.

  • Sinivalkoinen pallohuivi € 49,00

Sininen neule ja siniset farkut ovat aina setti, joka toimii. Samoin sinisen neuleen sijasta farkkujen kanssa toimii valkoinen tai vaaleansininen kauluspaita

 

Siniset neuleet

Kuulemme välillä kommentteja, että ”ihanaa kun teiltä löytyy myös sinistä! ” Tapaan sanoa, että me haluamme aina pitää sinistä mallistoissamme, koska meidän mielestämme mustan rinnalle on oltava muutakin klassista väriä. Sininen toimii loistavasti meille suomalaisille naisille ja onhan se armollisempi kasvoille kun musta, varsinkin talvella kun auringon tuoma väri on kasvoista historiaa

 

Rich slim timantti farkku

Minulla on jalassani Rich Slim farkut. Nämä farkut ovat istuvat, pehmoiset ja joustavat. Vyötärö ylettyy navan päälle ja lahkeet ovat aavistuksen leveämmät kuin skinnyissä. Farkkujen edessä on jälleen se loistava V-leikkaus alaspäin. Pesu on tumma, jossa on hieman kulutusta edessä. Pieniä timantteja/hopea koristeita löytyy edestä taskujen päältä ja takataskuista. Takakuvan farkuista näkee täältä.

  • Rich Slim timantti farkut € 109,95

Minulla on farkuista päällä koko 34. Suosittelen ottamaan farkuista oman koon.

 

Venus paitapusero

Venus paitapusero on klassisen mallinen paitis. Siinä on suorahko malli, joka loppuu juuri haarasauman kohdalle. Paita ei kuitenkaan ole iso ja säkkimäinen. Paidassa on pyöristetty helma. Venus toimii yksistään tai alla pidettävänä paitana.

Venus paitapuseroa löytyy myös valkoisena täältä. 

 

Siniset neuleet

Siniset neuleet

Sininen neule: Adette neule

Sininen neule, Adette lepakkoneule, sai nimensä sen leveähköistä hihoista ja lyhkäisemmästä mallista. Hihansuissa on leveät resorit, olkasaumat on laskettu alas ja neuleen helmassa on leveä resori. Kaulus on venemallinen eli se on levennetty sivusuunnassa. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on isohkoa kokoa, koska se on leveähkö.

Sinistä Adette neuletta löytyy myös mustana täältä ja punaisena täältä.

 

Goldie mokkamaiharit

Goldie mokkamaiharit ovat ihanat jalkaan. Ne ovat pehmoiset ja mukautuvat. Mokkaa ei tarvitse materiaalina arastella vaikka Suomessa välillä taivaalta tuleekin sadetta, räntää ja lunta. Mokkanahka kannattaa suihkutella vettä ja likaa hylkivällä suihkeella ja maihareiden pohja on tukeva ja paksuhko, joten sen puolen ei ole hätää.

Goldie maiharit puetaan niin housujen kuin hameidenkin kanssa! Ja miten upeasti konjakki sävy sopiikaan siniseen farkkuun

 

Siniset neuleet

Sininen neule: Nora V-aukkoinen neule

Sininen neule, Nora neule, on ohuen ohutta 100% villaa. Neuleessa on V-kaula-aukko ja malliltaan neule on klassisen mallinen. Tarkoitan tällä sitä, että se on kapeahko eikä over size mallinen. Neuleessa on sivussa pienet halkiot. Neule toimii yksistään tai toppien ja paitisten kanssa. Nora neule on ajaton klassikko! Minulla on neuleesta päällä koko  S.

Sinistä Nora neuletta löytyy myös mustana täältä.

 

Siniset neuleet

Postauksessa on kolme loistavaa sinistä neuletta. Mikä näistä neuleista on sinun mieleesi?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset