Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulepäivät: Neuleliivit

Neulepäivien toinen neule on neuleliivi, slipoveri tai slipari. Muistan, kun olin pieni tyttö, niin isäni käytti usein kauluspaitojen päällä liiviä ja sitä hän kutsui slipoveriksi. Se taitaakin olla niin, että miesten liivistä käytetään sanaa slipoveri, lempparinimellä slipari ja naisten liivistä sanaa neuleliivi.

Mitä sanaa sinä käytät liivistä?

 

Keyjas neuleliivi; Musta

Musta Keyjas neuleliivi on paksumpaa ja hieman tukevampaa neulosta kuin kaksi allaolevaa Keyja neuleliiviä. Neuleliivissä on ympyrä kaula-aukko, joten se on naisellisempi kuin V-kaula-aukkoinen slipoveri.

 

Neuleliivin voi pukea myös mekkojen päälle! Usein miettii, että neuleliivin voi pukea ainoastaan paitojen päälle

 

Pauline mekko

Pauline mekossa on kaunis väritys. Pohja on musta ja kuviot ovat konjakin sävyisiä. Mekko on malliltaan suora, mutta mekon sivuissa on nauha, jotka voi kiristää, joten mekko kapenee. Mekon vyötärölinja on laskettu, joten hieman löysä sen kuuluu ollakin. Pauline mekon hihat ovat hieman pussimaiset, rannekkeet ovat leveät joten ne voi kääntää. Mekon kaulus on kilpikonnamallinen eli matala ja väljähkö poolo. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Keyja neuleliivi; Beige

Beige Keyja neuleliivi on 90% villaa ja 10% cashmiriä, joten materiaali on pehmoinen. Myös tässä neuleliivissä on pyöreä kaula-aukko. Puimme beigen neuleliivin alle ihanan viskoosipaidan, jossa tulee kauniisti eri materiaalien kontrastia esille.

 

Feodor paita ja Ninsa hame

Feodor nauhapaita on upea! Siinä on nauhat niskassa, jotka voi sitoa rusetille tai pelkälle solmulle joko eteen tai taakse.  Edestä paita on klassisen mallinen, kauluksessa on muutama vekki ja olkapäillä myös. Paidan voi jättää housujen/hameiden päälle tai laittaa sisälle.

Ninsa hame on ohkaista ns. pukulaatua, jossa on villaa mukana. Hame istuu napakasti vyötäröltä, se ylettyy napaan. Lantion kohta on pyöristetty. Hameessa on vuori ja halkio takana. Hame on klassinen ja siihen on helppo yhdistää erilaisia yläosia.

 

Keyja neuleliivi; Harmaa

Harmaa Keyja neuleliivi on sama liivi kuin beige Keyja liivi. Molemmat liivit ovat melerattuja, mikä tuo kauniita eri värivivahteita neuloksen sävyyn. Neuleliivi on loistava vaihtoehto neuletakille. Joskus voi tuntua siltä, että neuletakki on liian kuuma. Silloin liivi on hyvä vaihtoehto, koska hihat ovat yleensä ne, jotka saavat kuumuutta aikaiseksi.

Mustasta ja harmaasta neuleliivistä minulla on päälläni koko S, mutta beigestä koko M

 

Lulas paitapusero

Meidän suosikki paitapuseroa Lulasta löytyy valkoisen ja vaaleansinisen lisäksi musta. Lulas on pukeva ja ihana sen pituutensa takia. Lulaksella saa aikaiseksi mielenkiintoista kerrospukeutumista.

 

Mikä liiveistä sopii parhaiten sinun vaatekaappiisi?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset