Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulepäivät: Pidempi Adette pooloneule

Adette pooloneule

Nyt kun ilmat viilenivät, niin on Neulepäivien aika eli postaamme tästä päivästä lähtien lauantaihin saakka joka päivä uuden neuleen ja siihen sopivan asukokonaisuuden. Syksyn 2020 Neulepäivät aloittaa pidempi neulepoolo nimeltä Adette.

Adette neulepooloa löytyy värit musta ja kerma

 

Adette pooloneule

Adette neulepoolossa on pitkät resorit hihoissa

 

Adette pooloneule

Adette pooloneule

Etsitkö neuletta, jossa ei ole villaa?
Haluatko neuleen, joka on turvallinen ja ylettyy reippaasti pepun alle?
Haluatko neuleen, jota voit käyttää kotona vaikkapa legginsien kanssa ja kun lähdet töihin, voit pukea sen kanssa joko siistit kapeat housut tai hameen?

 

Adette pooloneule

Dream ancle luxury legginsit ja nahkasaappaat

Adette pooloneuleen kaveriksi puin Dream Luxury legginsit. Jos sanon näitä maailman pehmoisimmiksi ja mukavimmiksi, mutta myös tyylikkäimmiksi legginseiksi niin puhun asiaa! Rakastan niiden laadukasta materiaalia, jonka tuntee ja näkee.

Mustat Bukelan nahkasaappaat ovat ihanan selkeät ja totean, että ne sopivat moneen asuun ja tuovat asuun ripauksen raffia lookkia. (Näillä saappailla ei saa ”tätsylookkia” aikaiseksi vaikka kuinka yrittäisi).

 

DAY Logo Band laukku

Adette pooloneuleiden kanssa haluamme esitellä teille myös meidän kaksi suosikkilaukkua.

DAY Logo Band laukku on mustaa nylonia. Siinä on jämäkät kullanväriset vetoketjut ja kolme reippaan kokoista taskua. Isoimman taskun sisällä on vielä yksi pienempi tasku, ilman vetoketjua. Laukun hihna on Leveä nylon hihna ja siinä on sävy sävyyn DAYn logo.

Laukussa on säädettävä hihna eli sen saa hyvinkin pitkäksi jotta sen voi pukea olan yli vaikkapa paksun untuvatakin päälle

 

Adette pooloneule

Adette pooloneule

Adette pooloneule on pidempi neulepoolo, joka ylettyy reippaasti pepun alle. Hihansuissa on leveä resori ja olkasauma on laskettu. Poolo on malliltaan löysähkö mutta pooloneule on silti sievä ja se johtuu juuri kapeista hihoista. Jos hihat olisivat leveät ja pussimaiset, olisi pidempi ja löysempi pooloneule huomattavasti isomman näköinen päällä.

Minulla on pooloneuleesta päälläni kuvissa koko S. Koko S on ok, mutta koko XS on myös ok. Sanoisin, että ei ole väliä kummanko koon näistä valitsisin.

 

Adette pooloneule

DAY Logo Triple laukku

Kerroin jo hyviä asioita ylläolevasta DAY Logo Band laukusta ja nyt kerron hyviä asioita sen siskosta DAYn Logo Triple laukusta. Triple laukussa on myös kolme lokerikkoa. Ulommainen lokerikko on ilman vetoketjua. Koitin laittaa sinne isoa iPhone 11 Max Plussaa ja sinne se mahtui. Laukussa on kaksi vetoketjullista taskua, joissa toisessa on korttitaskupaikat. Näiden vetoketjupussukoiden välissä on myös tasku, jossa ei ole vetoketjua.

DAYn Logo laukut ovat käteviä laukkuja! Mietin heti, että tarvitsen ehdottomasti tällaisen laukun kun lähden/pääsen taas Espanja kotiimme. Tämä on niin helppo ottaa mukaan joka paikkaan, sen kanssa voi pukea vaikkapa lenkkivaatteet tai sitten mekon, meni sitä sitten kävelylle tai syömään

 

 

Vail villakangashame

Vail villakangashameessa on täydelliset värit Adette pooloneuleeseen. Mutta hamehan on kameleontti eli siihen voi yhdistää monia eri sävyjä, mm. musta Adette neulepoolo sopii hameeseen myös.

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,