Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Työlookki, treffilookki ja juhlalookki myös stailausvideona

Teimme Gabin kanssa stailausvideon jonka aiheena on työlookit, treffilookit ja juhlalookit. Erityisesti  treffilookit kuului toivepostauksiin, kun kysyimme Instagramissa millaisia asupostauksia toivoisitte.

Pääset katsomaan Instagram TV:n videon täältä ja Facebookista täältä.

 

Gabin työlookki

Gabin työlookkiin kuuluu super ihastuttava puhvihihainen kauluspaita. Puhvihihat ovat todellakin tämän asun suola! Zella kynähame on Zella sarjaan kuuluva (meiltä löytyy useita eri housumalleja Zella sarjasta, samoin jakkuja) tyylikkään mallinen kynähame. Edessä on vetoketju ja napit ja vyölenkit, jotka tekevät hameesta rennomman. Vyö tuo asuun pukevuutta. Petit liivi on söpö ja kaunis puhvihihaisen kauluspaidan päällä. Liivi on juuri oikean pituinen, kun se loppuu vyötärölle eikä peitä vyötä ja hametta.

Puolipitkät saappaat tuovat asuun rentoutta ja pieni ruutulaukku kruunaa tyttömäisen, mutta asiallisen asun

Puhvihiha paidat ovat napakymppejä A-vartaloisille eli alapainotteiselle vartalotyypille. Puhvihihat tasapainottavat vartalon linjaa

 

Katan työlookki

Minun työlookkiini kuuluu nilkkamittaiset Beck housut. Koska rakastan paitoja, mitä ei tarvitse silittää (valkoisia paitiksia ei lasketa tähän mukaan) niin valitsin päälleni musta/kerman paidan, jossa voin valita napitanko napit ylös saakka kiinni vai jätänkö ne auki, kuten kuvassa. Mikään ei voita mustaa klassista neuletakkia, eihän? Minulla on päälläni pitkästä aikaa tämä meidän kestosuosikki neuletakki, joka menee kesät talvet ja se on helppo pukea kaikkien päälle. Otin asuun mukaan vyön ja nilkkureiden muodossa ripauksen ruskeata, jotta asu ei mennyt täysin ennalta arvattavaksi eli mustavalkoiseksi. Kädessäni oleva  kassi on juuri oikean kokoinen kantaa mukana päivittäin, sinne mahtuu läppäri yms.

Rita neuletakki ja Beck housut löytyvät myös tummansinisinä eli vaihtamalla vain eri paidan, toimii työsetti myös siinä väri combossa loistavasti

 

Gabin treffilookki

Kun Gabi lähtee puolisonsa kanssa perjantai iltana syömään, niin hän pukee jalkaansa rikotut farkut, mustan pitsitopin ja jakun. Jalkaansa hän pukee röyheät saappaat. Rikotut farkut tuovat mukavasti särmää tyylikkääseen jakkuun. Jakku on hieman pidempi, se ylettyy reippaasti pepun alle. Jakun sivuissa on leveät nauhat, jotka voi sitoa jakun taakse tai eteen.

Gabilla on päällä napakka toppi, jossa on ohuet spagetti olkaimet, edessä rinnan päällä ja topin helmassa on pitsikaistale. Toppi istuu ”kuin toinen iho”. Topin tilaukset/tiedustelut shop@dopp.fi. Toppia löytyy koot XS,

 

Katan treffilookki

Minä puen lähtiessäni mieheni kanssa treffeille pitsipoolon, mustat nahkahousut ja mustan jakun. Pehmoinen pitsi ja kova nahka sopivat loistavasti yhteen ja klassinen jakku rauhoittaa kumpaakin vaatekappaletta, tehden asusta asiallisen. Jalkaani valitsin tarkoituksella maiharit. Mieheni nimittäin aina huomauttelee, jos laitan jalkaani korkkarit, että ”Voi ethän sä nyt noilla voi mukala kivillä kävellä jne…” aina sama juttu, vaikka mukalakiviä ei olisi lähimainkaan.

Päälläni oleva pitsipoolo on huippu! Pitsi pooloa löytyy mustan lisäksi punainen ja kameli. Löydät kaikki poolot verkkokaupastamme

 

Gabin juhlalookki

Gabin juhlalookki koostuu kevyestä keijumaisesta mekosta ja kauniista asusteista. Mekossa on musta vuori, joka on neulottu mekkoon kiinni. Hihat ovat läpikuultavat, puolipitkät ja hihan suissa on pieni kuminauha. Mekon helman ja hihoihin on ommeltu mustasta kankaasta poikkinauhat, mitkä tuovat mekkoon kivasti ulkonäköä eikä helma näytä liian tyhjältä.

Lasketut vyötäröt ovat täydellisiä H-vartaloisille naisille! 

 

Katan juhlalookki

Tämä on minun lempimekkoni! Rakastan sen tyttömäistä ja pikkusievää lookkia ja upeaa kolmiulotteisuutta. Pienet päällikankaan päälle ommellut mustat kukat ovat viehättävät. Mekossa on vuori edessä ja takaa, se on ommeltu mekkoon kiinni. Hihat ovat puolipitkät, hieman pussimaiset ja läpikuultavat. Vuori on myös lyhkäisempi kuin itse mekko. Mekossa on empiiri linjaisuutta eli poikkileikkaus rinnan alla saa sen fiiliksen aikaiseksi.

Arkeen aion pukea tämän mekon alle mustan ohkaisen poolon, joka löytyy täältä. Jalkaani puen mustat 66 den tommy control sukkahousut ja maiharit. Tällä tekniikalla mekko soveltuu myös arkeen, eikä jää kaappiin!

 

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset