Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulepäivät: Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Adette lepakkohihainen neule on samaa tuoteperhettä kuin tiistain neulepäivien aloittanut Adette neulepoolo. Tämä tarkoittaa sitä, että molemmat neuleet ovat samaa materiaalia. Hihat ovat myös neuleissa samanlaiset, mutta muuta yhteistä ei perheen tuotteilla ole.

Adette lepakkoneule soveltuu villa-allergisille naisille, ihan kuin Adette pooloneulekin

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Tämän asun kun puin päälleni, niin siitä tuli välittömästi lempiasuni! Tiedäthän tunteen, että joku asu nappaa enemmän kuin toinen. Itse tiedän heti kun puen jotain päälleni, viihdynkö siinä vai en. Tiedätkö sinä?

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Adette lepakkoneule

Adette lepakkoneule sai nimensä sen leveähköistä hihoista ja lyhkäisemmästä mallista. Hihansuissa on leveät resorit, olkasaumat on laskettu alas ja neuleen helmassa on leveä resori. Kaulus on venemallinen eli se on levennetty sivussuunnassa.

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Ava rusettipaita

Ava rusettipaidassa on leveät nauhat kauluksessa, jotka voi sitoa joko solmulle tai rusetille. Paita on aavistuksen slimmattu rinnan kohdalta ja se hieman levenee alaspäin. Helma on aavistuksen pyöristetty.

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Quiana hame

Quiana hameessa on leveä kuminauhavyötärö, jossa on nauhat. Hameen sivussa on taskut. Sivusaumaa on tuotu aavistuksen hameen eteen, joten taskutkin on saatu etupuolelle eikä lantion kohdalle. Näin hame pääsee laskeutumaan paremmin lantion kohdalta eivätkä pois jätetyt taskut levennä lantiota. Tämä temppu on nerokas.

Hame laskeutuu sikäli myös hyvin, koska se on suht raskasta materiaalia. Hameen helmassa on tuplakaistale, joka tekee hameesta jämäkän eikä hame tuulessakaan pääse nousemaan liian ylös.

Quiana hame on loistava arkihame. Muistathan, että yläosan on oltava lyhyt, että se jää resorin päälle tai yläosa on puettava sisälle

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Meillä oli Quiana hametta myös viime keväänä, mutta cafe latte värinä. Löydät postauksen Quiana hameesta täältä.

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Adette neule löytyy myös punaisena.

Tällainen lyhyehkö neule, jossa on hieman erilaiset hihat, on loistava neule myös pieneen menoon. Neuleen voi pukea mustien housujen kanssa ja kaulaan voi laittaa helmet tai muun kauniin kaulakorun, niin neuleesta tulee juhlava ja tyylikäs. Sanoisin elegantti ja hienostunut.

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Ava rusettipaita löytyy myös punakuvioisena.

Nyt ei kannata mieltää punaista Ava rusettipaitaa ainoastaan tähän vuodenaikaan, lähestyvään jouluun. Ava punakuvioisena yhdistettynä klassisiin farkkuihin tai valkoisiin tai beigeihin farkkuihin/housuihin toimii myös kesällä. Avan päälle voi pukea vaikkapa valkoisen farkkutakin, jakun tai neuleen.

 

Adette lepakkoneule ja näyttävät Ava rusettipaidat

Kummanko setin sinä valitsisit itsellesi? Mustan vai punaisen?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset