Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulepäivät: Fresia ja Froya repaleisten farkkujen kanssa

Fresia ja Froya neuleet ihanan pehmoisia ja röyheitä repaleisten farkkujen pareina. Fresia neuleessa on ripaus kultalankaa, joka asuu asuun säihkettä. Froya neuletakki on reilu ja ihana, pepun alle ylettyvä neuletakki, jonka voi pukea minkä päälle tahansa.

 

Fresia V-neule

Fresia V-aukkoisessa neuleessa on kaunis V-kaula-aukko. Neuletta voi pitää yksistään, koska kaula-aukko ei ole liian syvä. Malliltaan neule on hieman over size. Neuleessa on mukana hieman kultalankaa. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

Neule on pehmoinen ja kultalanka antaa siihen aavistuksen särmää. Neule on ihana myös mm. nahka-alaosien kanssa

 

Rich slim revityt farkut

Rich malli onkin monelle jo tuttu viime keväästä ja periaatteessa tämä malli on sama, mutta tämä slim malli on hieman kapeampi ja pienempi malli kuin perinteinen Rich malli. Farkut ylettyvät navan päälle, mutta ei yläpuolelle. Edessä oleva V-leikkaus on loistava vartalolle. Edessä on rikottuja paikkoja, takana niitä ei ole. Takataskut tulevat pepun päälle.

 

Froya neuletakki

Froya neuletakki on kauniin värinen. Neuletakki on malliltaan reilun kokoinen ja se ylettyy pepun alle. Edessä on isot ruskeahkot napit ja taskut sivuissa. Katalla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakki on reiluhkon kokoinen.

Henry kullanvärinen silkkipaita nauhalla on juuri oikean värinen paita Froya neuletakin alle. Silkki ja villa muodostavat mielenkiintoisen parin!

 

Rich Slim revityissa farkuissa lahkeen pituus on 30″. Lahje ei ole skinnyn mallinen eli ihan kapea nilkasta, vaan se on aavistuksen suorempi lahje.

Minulla on farkuista päällä koko 34. Muuten käytän Dreameistä/Dream Chic farkuista kokoa 32. Normaali housu koko minulla on 34.

 

Logovyöt ovat taas pop! Minulla on farkuissa Rinascimenton ohut musta vyö, jonka edessä on ”kullalla ja timantteilla” koristeltu vyösolki. Vyö on 80-85 cm pitkä ja vyön hinta on € 69,00. Tiedustelut shop@dopp.fi

 

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Vautsi mitä neulejuttuja tämän viikon varrelta löytyykään! ? iiiiihania! ?
    Fresia neule v-kaula aukolla näyttää niin houkuttavalle! Ja miten silkkipaita rusetilla myöskin? Olisikohan fresia neule minun värini?

    • Hei Maarit! ihanaa kun olet tykännyt:) Fresia on kiva ja pidän siitä kun kaula-aukko ei ole liian syvä 🙂 Se on ihana ilman mitään alla, mutta kauluspaitakin sen alle käy. Juu, minusta se sopisi sinulle! Mukavaa päivää, Kata