Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Stailasimme kauniin villakangashameen Katan ja Gabin tyyliin. Villakangashameessa on todella kauniit värit ja materiaaliltaankin se on ihana. Siinä on jopa silkkiä, enemmistö on kuitenkin villaa ja hieman polyamidia. Hameessa on vuori, joka on tärkeä, niin ettei se tartu sukkahousuihin kiinni.

Gabin tyyli on rento ja reipas ja minun tyylini on enemmän klassinen työtyyli

Löydät meidän stailausvideon myös Instagramista täältä!

 

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Gabin tyyli 1.

Gabi puki Vail villakangashameeseen pitkän Lulas paidan valkoisena ja Lulaksen päälle hän puki Doppwoman Ciara kietaisuneuleen. Itse pidän Lulas kauluspaidasta lyhkäisemmän hameen kanssa, koska hame keventää reiluhkoa paitista. Ciara on kaunis ja asu on mielenkiintoinen, kun Ciara on huomattavasti lyhkäisempi kuin Lulas paita. Mustat nahkasaappaat resorilla ja musta nahkalaukku ovat ihanan raffeja elementtejä asussa.

 

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Gabin tyyli 2.

Elfa vaarinpaita on ollut suosittu. Me olemme olleet siitä niin innoissamme, että haluamme stailata sen kaikkiin asukokonaisuuksiin, koska se sopii niin helposti moneen! Tähänkin Vail villakangashameeseen se sopii kuin nenä päähän. Gabi rakastaa pooloja, joten musta poolo oli hänelle helppo valinta Elfa paidan alle. Mustat 66 den sukkahousut ja Ancona saapikkaat konjakilla Doris pipolla ovat ihana lisä Gabin asukokonaisuuteen.

 

Vail villakangashame

Vail hame on hyvin helpon mallinen hame. Hameessa ei ole erillistä vyötärönauhaa, vaan se asettuu napakasti lantiolle, lonkkaluiden päälle. Hame on malliltaan suora ja takana on pieni halkio. Minulla on Vail hameesta päällä koko 36 ja Gabilla on koko 38. Hameen mittatulukko löytyy Doppshop verkkokaupastamme. 

 

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Katan tyyli 1.

Minä tykkään yhdistellä eri kuoseja keskenään, kunhan värit sointuvat yhteen. Yhdistin Vail hameeseen Leo rusettipaidan. Leo rusettipaidan kaulus on muutenkin kaunis, koska se on takaa niskasta hieman korkeampi kuin edestä. Mutta voit lukea lisää Leo rusettipaidasta Doppshop verkkokaupastamme, josta löytyy myös paidan mittatulukko. Merinovillaliivi on helppo heittää asujen päälle, se tuo asuihin lämpöä ja näköä.

 

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Katan tyyli 2.

Ruskea Zella jakku tuo hameeseen virallisempaa työlookkia. Zella suklaan ruskea jakku on kätevä, koska se toimii irtojakkuna mm. farkkujen kanssa. Valkoinen raikastaa minkä tahansa alaosan ja juuri tämä kaunis vesiputous toppi onkin loistava toppi käyttää koko talven kaikkien alla. Mustat paksut sukkahousut ja mustat nilkkurit saavat sääret näyttämään pidemmiltä kun jalkaosassa mikään ei katkea.

 

Söpö villakangashame äidin ja tyttären tyyliin

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Samaa katsoin, että Kata värjännyt hiuksensa. Olette kyllä näissä kuvissa niin saman näköisiä?

    Ihana tuo vaarin paita. Odotan kovasti omaani saapuvaksi?

    • Hei Kaarina ja kiitos kommentistasi 🙂 varmasti samat vaatteet vaikuttavat, että näytämme niin samoilta, kiitos kohteliaisuudesta 🙂 Vaarinpaita on ihana, laitamme viestiä kun se on saapunut! Terveisin kata

  2. Kumpi on äiti ja kumpi tytär!?Katsoin ensin, että Kata on tuossa ekassa kuvassa pipo päässä. Ihmettelin, oletko tummentanut hiusten väriä, kunnes tajusin, että kuvassa onkin Gabi! Näissä kuvissa olette hyvin saman näköisiä keskenänne. Ihania asuyhdistelmiä molemmilla ja nuo ruskean eri sävyt ovat aivan herkullisen ihania! ????

    • Hei Marja! Kiitos kun kommentoit! Oi, olemmeko niin samannäköisiä? Itse sitä ei huomaa, mutta monet sanovat samaa 🙂 Mutta aika ihanaa ja minulle todella imartelevaa :)) Kiitos, hame ja setit ovat herkullisia, ihanan syksyisiä. Mukavaa viikkoa, Kata