Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Shotgun untuvatakki ja siihen sopivat asusteet myös videolla

Instagramissa meitä seuraavat ovatkin jo nähneet meidän Reels videoita. Olemme tehneet viikon sisällä jo viisi videota ja jatkossakin teemme niitä teille lisää. Pienet asuvideot näkyvät siis vain Instagramissa eli niitä ei valitettavasti voi jakaa Facebookiin eikä tänne blogiin. Mutta tiedäthän, että Instagramista löydät meidän stailausvideot feedistä, kuvien yläpuolelta ja ne ovat toinen ja kolmas nappula vasemmalta. Toisessa on TV:n kuva ja toisessa on nuolen kuva.

Shotgun untuvatakki videon stailattuna eri pipoilla ja laukuilla löydät Instagramista, kun vierität untuvatakki kuvia vasemmalla, niin se on siellä viimeisenä!

Instagram 

Shotgun untuvatakki

Shotgun untuvatakki on tyylikäs ja ajaton takki, joka on tyylikäs ja arvokkaan näköinen kultaisilla vetoketjuilla. Takissa on pysty kaulus ja vetoketju kauluksen ylös saakka ja vetoketjua suojaa nappilista. Takin sivuissa on taskut ja takki ylettyy polveen. Hihansuissa on resorit.

Shotgun takki on tyylikäs untuvatakki. Se ei ole malliltaan hurjan iso, se on ihan aavistuksen slimmattu kainaloiden ja vyötärön kohdalta. Takki vastaa normaalia kokoa.

 

Minulla on jalassani Haylie gore-tex nilkkurit. Nilkkureissä on valkoinen pohja ja muuten nilkkurit ovat goretex kangasta, jotka vain vetäistään jalkaan. Valkoinen pohja on niin raikas ja se on helppo pitää puhtaalla mm. taikasienen avulla.

Gore-tex on vedenpitävä ja hengittävä materiaali

 

Gabilla on Trio laukku, jossa on kolme lokerikkoa. Laukut voi irroittaa toisistaan, ne ovat kiinni toisissaan neppareilla. Laukuissa ei ole taskuja sisällä. Lokerikoissa pysyvät tavarat järjestyksessä ja jos haluaa, voi mukaansa ottaa vain yhden lokerikon hihnalla tai ilman hihnaa. Laukussa on säädettävä kangas hihna.

Löydät lisää laukkuja stailausvideostamme!

 

Gabilla ja minulla on käsissä mustat nahkahanskat. Ne ovat pehmoista nahkaa ja niiden sisällä on ohuehko villavuori.

Gabilla on mustat pitkät Bukelan nahkasaaappaat jalassa. Saappaat istuvat jalkaan napakasti ja niissä on resori sivussa. Resori joustaa ja antaa tilaa pohkeelle, mutta sanoisin, että resori ei jousta super paljon. Saappaissa on kumipohja, joka on tukeva.

Bukelan nahkasaappaat tuovat asuun kuin asuun särmää! Miten ihanasti ne sopivatkaan edellisen postauksen Vail villakangashameen kanssa!

 

Katso stailausvideo Shotgun takista ja useista pipoista ja laukuista-> Katso video

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,