Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Leo hameen kolme eri tyyliä

Kata Leo hame päällä kahvilla

Leo hame on i-h-a-n-a. Se on sellainen hame, jonka voi pukea päällensä mihin käyttöön tahansa, se ei ansaitse jäädä kaappiin. Se haluaa ulkoilla kera erilaisten yläosien ja kenkien. Tässä postauksessa olemme stailanneet Leo hameen arkeen/vapaa-aikaan, työkäyttöön sekä pieneen menoon.

Leo hame ansaitsee useita tilaisuuksia arjesta juhlaan ja se rakastaa olla asun keskipiste! 

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Leo hameen arki/vapaa-ajan asu

Arkeen tai vapaa-aikaan Leo hameeseen yhdistetään Elfa vaarinpaita. Elfa paita toimii vielä näin syksyllä ulkojakkuna ja talvella sisäjakkuna. Pidän Elfasta koska se on yksivärinen ja siinä on vuori. Elfa vaarinpaitaa löytyy myös mustana, mikä sopii myös Leo hameen kaveriksi.

Elfa vaarinpaita ei ole liian ”country henkinen” omaan makuuni. Miten ihanasti se tuo hieman raffia twistiä asuihin!

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Elfa vaarinpaidan alle puimme ohkaisen Eyrun poolon. Poolo on tämän syksyn ”must have” tuote. Poolo onkin kätevä ja varsinkin tällainen hieman ohkaisempi poolo. Se on helppo pukea kaikkien yläosien alle ja myös hihattomien mekkojen alla se toimii kivasti. Myös musta Eyrun poolo sopii Leo hameeseen ja konjakin värisen Elfa vaarinpaidan alle.

Doris pipo on söpö ja miten se sopiikaan Elfa vaarinpaitaan ihanasti 🙂 Yli olan menevä Evika laukku on yksinkertaisen selkeä ja kangashihna on loistavan leveä ja tuo klassiseen laukkuun särmää ja raffia lookkia.

Mutta huomasitko ihanat konjakit Clarisse maiharit? Lue lisää Clarisse maihareista verkkokaupastamme.

 

Kata kahvilla

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Leo hame töihin

Töihin Leo hame stailataan klassisen tyylikkäästi. Yhdistimme Leo hameeseen raikasta valkoista yläosaksi. Jos tarkkoja ollaan, niin hameeseen sopii kauniisti luonnonvalkoinen, koska Leo hameen värisävyt ovat lämpöisiä sävyjä. Mutta miten ihanasti vitivalkoinen raikastaakaan asun.

Voisin sanoa näin äkkiseltään, että ei ole alaosaa mihin vitivalkoinen yläosa ei sopisi vai tuleeko sinulla mieleen joku erityisesti?

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Koska hihattomalla ei Suomen talvessa pärjää, niin nyt on syytä katsoa omaan vaatekaappiin ja päivittää neuletakit ja jakut. Kannattaa käydä läpi viime vuoden talvivaatteet yleensäkin ja katsoa mitä aikoo käyttää tänä tulevana talvena ja mitä laittaa kiertoon. Muistathan myös laittaa kesävaatteet kaapistasi pois tai erillisille hyllyille, jotta näet paremmin ne paksummat vaatteet. Jos kaappi on ihan täynnä kesä- ja talvivaatteita, saattaa jokin hyvä ja käyttökelpoinen tuote jäädä unholaan. Se hukkuu muiden vaatteiden sekaan.

On aika päivittää vaatekaappi syksyisemmäksi ja muista siivota se! Laita kesävaatteet erilleen talvivaatteista, jotta  löydät helposti ne helmet mitä voit käyttää tulevana syksynä

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Leo hame

Leo hameessa on leokuosinen harso päällä ja hameen sisällä on musta vuori. Vyötäröllä on leveä musta kuminauha, joka venyy kun hame puetaan päälle. Vuori estää sen, että hame ei tartu sukkahousuihin kiinni eikä ole läpikuultava. Kuminauhavyötärö venyy reilusti eli hame on todella helppo pukea päälle.

 

Leo hame pieneen menoon

Pieneen menoon Leo hameeseen puetaan sirot kengät ja kevyt yläosa. Laukuksi valitaan pieni laukku ja jalkaan puetaan joko ihonväriset tai mustat, mutta ohkaiset sukkahousut.

 

Leo hameen kolme eri tyyliä

Lauda villakangastakki

Minä olen enemmän toppatakki naisia juuri niiden kätevyyden ansiosta. Minusta toppatakki on kätevä ja se on helppo aamulla pukea päällensä kun hyppää autoon ja lähtee töihin. Mutta itselläni muutama toppatakki jo onkin viime vuosilta, joten aikomukseni on hankkia laadukas ja kaunis villakangastakki täksi syksyksi ja talveksi. Yksi tärkeistä kriteereistäni on, että sen on tunnuttava hyvältä päällä. Se ei saa olla liian ahdas, varsinkaan kärsivarsista. Minulla on ”traumat” 80-luvun villakangastakeista, jotka eivät istuneet yhtään. Hyvä kun käsiä sai sen verran ylös, että auton ratista pystyi pitämään kiinni. Villakangastakin on oltava myös kevyt ja tarpeeksi pitkä. Tämä Lauda takki kauniilla beige sävyllä täyttää kriteerini eli tämän aion hankkia.

Lauda villakangastakissa on kaunis leikkaus, kaulus, keventävät halkiot sivuissa ja upea beige sävy

 

Tuntuuko musta väri kovalta kasvojasi vasten? Valitse mustan sijaan kaunis ja lämminsävyinen ruskea Leo hameen yläosaksi. Voit valita Leo hameeseen myös kauniin beigen sävyisen yläosan.

 

Mutta jos tuntuu siltä, että asusta haluaa vielä astetta juhlavamman, niin kyllä musta tuo hameeseen juhlavuutta. Mustat ohkaiset sukkahousut kruunaisivat vielä tämän juhla-asun.

Meiltä löytyy useita kauniita vöitä. Vyöllä tuot asuun lisää pukevuutta. Tämäkin asu sai pisteen iin päälle kun puimme mustan nahkavyön kultaisella soljella hameen kuminauhavyötärön päälle

 

Rinda paita

Rinda, pitkähihainen paita on käyttökelpoinen ja kaunis paita arkeen ja myös pieneen menoon. Paidassa on V-kaula-aukko, edessä kaula-aukon alapuolella on vekki ja muuten paita on malliltaan löysähkö. Se laskeutuu kauniisti ohuen materiaalinsa ansiosta ja paita loppuu juuri haarasauman kohdalle. Hihansuissa on ohut kuminauha. Pesun jälkeen Rinda paita on käyttövalmis ilman silitystä. Minulla on paidasta päällä koko 34. Rinda paita on reiluhkoa kokoa eli moni ottaakin paidasta yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Kiitos Sari! Setiti ovat kauniita ja ihanan värisiä 🙂 terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.