Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Rakastan mokan pehmeää tuntua. Se tuntuu samalla ylelliseltä ja hienostuneelta, pehmoiselta ja mukavalta. Mokka, kuten nahkakin ovat klassikkoja, jotka toimivat aina. Kesällä mokka- ja nahkavaatteita ei pahemmin käytetä, mutta muuten ne ovat ihania materiaaleja. Sekä mokassa että nahassa kannattaa muistaa, että ne venyvät käytössä. Ihan kuten nahkakengätkin venyvät, kun niitä käyttää.

Harteillani oleva musta Sammy neuletakki löytyy täältä

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Zoe poolopaita

Zoe on poolopaita, jota voi käyttää yksistään tai se sopii aluspaitana niin neuletakkien, neuleiden kuin jakkujenkin alle. Ja mekkojen alle sen voi pukea myös. Poolokaulus ei ole kiristävä, vaan kauluksen ja kaulan väliin jää happea. Poolon hihat ylettyvät kyynervarren yläpuolelle ja malliltaan poolo on vartalon myötäinen, mutta ei liian tiukka ja pinkeä. Poolo on päällä pehmoinen ja ribbineuloksen ansiosta se on  venyvä. Minulla on päällä poolosta koko S.

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Rengasvyö

Rengasvyö (leveys 3 cm) menee housujen looppeihin mutta sitä voi käyttää myös neuletakkien ja paitojen päällä. Vyössä on kaunis kullanvärinen solki. Vyötä löytyy mustan lisäksi konjakki ja beige. Laukkuun palaan myöhemmin, unohdimme kuvata sen ja katsoa hinnan…

Vyö tuo kivan lisän muuten yksinkertaiseen asuun!

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Olimme Porvoossa venereissulla viime lauantaista sunnuntaihin. Kyselin Insta storyn puolella teiltä suosituksia Vanhan Porvoon ravintoloista ja niitä tulikin useita, kiitos niistä:) Valitsimme ravintolaksi El Pation, koska ravintolan sisälle sai myös Valora tulla. Toinen ravintola, mihin koirat olivat tervetulleita sisälle oli Zum Beispiel. Mutta tosiaan El patio vastasi viestiini nopeampaa, niin valitsimme sen. Valinta oli hyvä, ruoka oli ihanaa. Ravintola oli sisältä mielenkiintoinen, koska kun taloon tultiin sisälle, niin oli pienehkö huone, missä oli kolme pöytää ja sen jälkeen oli hieman isompi huone jossa oli ehkä noin 8 pöytää. Ravintola oli kuulemma ollut 80-luvulla vielä asuntona.

Valora voi toki jäädä myös veneeseen, siellä se istuu salongin keskellä olevalla pöydällä, että se näkee ulos. Ainut on, että se voi haukkua, jos joku tuijottelee sitä liian pitkään tai rupeaa juttelemaan sille ikkunan läpi (näky on hieman huvittava ja erikoinen). Ja toiseksi on kätevää, kun se saa iltalenkin samalla kun kävellään ravintolaan ja takaisin veneelle. Tiedättehän minut, kaikki pitää aina olla ”kätevää”:)

Sanonta ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla” on ihan lempparisanontani ja nautin kun saan toteuttaa sitä lausetta!

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Monica mokkahame

Monica mokkahame on super pehmoinen hame, joka istuu kauniisti vyötäröstä. Se levenee aavistuksen alaspäin ja ylettyy polven alle. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36, joten hame on normaalia kokoa.

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Paloma paita

Paloma paidassa on kaunis kaulus. Kauluksessa on kolme pientä nappia, jotka ovat kauniit kiinni poolomaisesti, mutta ne toimivat myös auki. Hihat ovat pussimaiset ja ranteessa on loopit, jotka laitetaan napilla kiinni, jotta rannekkeesta tulee tiukka. Muuten paita on malliltaan suora. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on malliltaan reiluhko.

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Erline neuletakki

Erline neuletakki on over size mallinen ja super pehmoinen. Neuletakki on lyhyehkö ja se on ihana lisä kaikkiin vaatteisiin. Neuletakin edessä on taskut ja muutama nappi. Neuletakissa on kaunis melerattu neulos. Minulla on päällä koko XS, neuletakki on reiluhkoa kokoa.

 

Pehmeä mokkahame poolokauluksilla

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hienot on asut mutta milloin tulee syksyn nahka muoti? Hyvin sinulle kaikki asut istuvat vainko olet melko pienikokoinen mutta toki varsin muodokas Lady.

    • Hei Marleena ja kiitos kun tykkäsit 🙂 Huomenna tulee mustat nahkahousut ja nahkahameetkin ovat tulossa ihan pian 🙂 Nahkahameita meiltä löytyy kaksi erilaista. Joten kuvataan ne pian! Mukavaa päivää, Kata