Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.8.2020 |

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Parcy mekossa on syksyn kaikki upeat värit. Siitä löytyy sinistä, konjakkia, tummanruskeaa ja luonnonvalkoista. Väritys on kerrassaan upea, samoin kuin mekon mallikin. Minulle tulee aina näistä kuminauharesoreista vyötäröllä mieleen 70-luku. No, nythän 70-luku on trendikästä ja siihenhän kuuluu juuri tämä ruskea, vihreä, konjakin keltainen ja materiaalina vieläpä sametti.

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Parcy mekko

Parcy mekko on ohutta viskoosia ja siinä on vuori, paitsi hihoissa. Mekossa on ihanat pussihihat ja pituudeltaan se on midimittainen. Kuminauha resorit löytyvät mekon kauluksesta, rannekkeista sekä vyötäröltä. Kauluksessa oleva poloresori ei ole tiukka eikä ahdistava. Itse vedän rannekkeet aina ylöspäin, jotta ranteet tulevat näkyville, tällöin resorit jäävät pussihihojen alle. Myöskään resorit hihansuissa eivät ole tiukat. Vyötäröllä on myös leveä resori, joka saa aikaiseksi kapean uuman, jota korostaa vielä keskeltä nostettu vyötäröleikkaus. Myöskään vyötäröresori ei ahdista, mutta napakka se on eikä mekko tule valahtamaan vyötäröltä alaspäin. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Emly neuletakki

Emly neuletakki on 100% villaa. Villa on ohkaista ja pehmää. Neuletakki on klassisen mallinen takki, jossa on ympyrä kaula-aukko, napit edessä, pitkät hihat ja se ylettyy lantiolle. Nappien alla on kaunis satiinikaistale. Neuletakki ylettyy hieman vyötärön alapuolelle.

 • Emly neuletakki € 99,95 tummansininen ja konjakki

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Percy on ihanan laskeutuvaa viskoosia, jonka voi pukea arkeen, mutta se soveltuu myös juhlaan. Näyttävä mekko ei vaadi kuin kauniit korkkarit, pikkulaukun, korut, meikin ja hiusten laiton niin juhla-asu on valmis.

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule on juuri sellainen neule, joka sopii mekkojen päälle. Talvisin on sen verran viileätä, että mekon päälle tulee pukea jotain. Kietaisuneule on yleensä sopivan mittainen, se ei tule helman päälle vaan jää vyötärölle, eikä se vie liikaa huomiota mekosta.

Mekon päälle voi pukea myös tummansinisen, beigen tai mustan Ciara kietaisuneuleen

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Mihin Army rotsi ei sovi? No, siihen ei ole vastausta. Se sopii kaikkeen, kun sen vain pukee kaikkien asujen kanssa. Itse en mieti yhtään, vaan heitän se päälleni oli minulla sen alla mitä tahansa.

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Genua maiharit

Ruskeat Genua maiharit ovat loistavat jalkaan, ovathan ne Gaborin. Edessä on nauhat ja sisäsaumassa on vetoketju. Pohja on kumia ja pohja on uurteita, joten ne eivät ole liukkaat. Maiharit sopivat niin hameiden kuin housujenkin kanssa ja ne ovat todella kevyet!

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Olin yhdeksän vuotias, kun isäni rakensi meille omakotitalon. Onneksi olin vasta yhdeksän, jotta suostuin muuttamaan ns. ”Jumalan seljän taakse”. Uusi talo sijaitsi vain 7 km Vaasan keskustasta, mutta se oli melkein keskellä metsää, pienen tien varrella, ilman katulamppuja ja ilman naapureita. Naapurit, jotka siellä olivat, olivat ns. kesänaapureita eli he asuivat talvet keskustassa ja kesät huvilalla, juuri kuten mekin teimme ennen muuttoa. Se miten tähän juttuun pääsin, on se 70-luku. Meillä oli koko talossa kokolattia matot. Noh, hauskinta on se, että olohuoneen ja ruokasalin kokolattia matot olivat pohjaväriltään tummanruskeat ja niissä oli isoja luonnonvalkoisia ja beigejä kukkia. Nyt kun näen ne matot silmissäni, niin naurattaa ja kauhistuttaa, mutta silloin 70-luvun lopussa ja 80-luvun alussa ne olivat upeat. Mutta miettikää, ei enään käytetä kokolattia mattoja koko talossa ja vieläpä isokukkaisia mattoja, mutta samantyylisiä vaatteita kyllä käytetään, mutta ovathan kokolattiamatot eri kuin vaatteet.

Mitä vastaavia muistoja sinulla on 70-luvulta?

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Sabotage takki

Nyt on valikoimissamme kaunis takki, joka on ajaton, upea, hienostunut ja tyylikäs! Takki on malliltaan suora ja siinä on yksi näkyvä iso nappi ja loput kaksi nappia ovat piilonappeja. Takissa on vyö, jolla se sidotaan napakasti vyötärölle. Hihansuissa  on tampit, takissa on taskut ja edessä on klassinen trenssi läppä. Takissa on puoli vuori eli vuori on hihoissa ja takin yläosassa puoliselkään saakka. Muuten takki on vuoreton. Takissa on upea beige sävy.

Minulla on takista päälläni koko 34. Takin mittataulukko löytyy täältä.

Sabotage on upean mittainen takki! Se peittää alleen myös midimekot

 

Tyylikkäästi syksyyn Parcy mekolla ja Sabotage takilla

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.


4 kommenttia

 1. HeidiS sanoo:

  Hei, nuoruuden muistoissani ovat kirkkaat 70-luvun värit; keltainen ja vihreä maalattu seinä,ruskea, huopapintainen vihreä kokolattiamatto, kuviollinen vihreä isokuvioinen villapintainen kokolattiamatto, haltex sinapinkeltaiset kangaspintaiset seinät, Aarikan moderni ikkunaverho ( muoviset keltaiset pallot nauhana) ja oranssit Sarviksen astiat-siinä sitä koko värikimaraa uudessa 1972 valmistuneessa huippumodernissa tasakattoisessa omakotitalossa kattoikkunoineen ja upeine parkettilattoineen ja juuri nämä värisävyt ovat nyt niin pinnalla ja silloin niin niin huippumodernia, sinulle hyvää alkavaa syyskuuta, HeidiS

  • Kata sanoo:

   Hei Heidi ja kiitos kommentistasi 🙂 Wau, ihana kuvaus! Mahtavalta kuulostava talo. Aarikan nuo muoviset pallot olin jo ihan unohtanut! Mutta Marimekolta muistan hyvin niitä kuviollisia kangasverhoja. Sinäkin muistat ne kokolattiamatot, olivat kyllä niin hurjat, mutta niin valloittavat:) Aivan ja ne kattoikkunat! Mukavaa viikkoa, kata

 2. Tuula sanoo:

  Hei! Milloin teille tulee lisää suklaanruskeaa kietaisuneuletta? Kaipailen kokoa M. Ihania syysvaatteita postauksen tuotteet!

  • Kata sanoo:

   Hei Tuula ja kiitos kun tykkäät! Lisää pitäisi tulla lokakuussa, ilmoittelemme kun saapuvat. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *