Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näin stailaat kietaisumekon kolmella eri tavalla – video

Stailasimme Doppwoman Eden long kietaisumekon kolmella eri tavalla ja teimme siitä videon. Laitoin tähän postaukseen tuotteet, joita yhdistimme kietaisumekkoon. Löydät stailausvideon Insta TV:stä TÄÄLTÄ ja Facebookista TÄÄLTÄ.

 

 

Halusimme ruskean paisley kuosin kanssa jotain muuta väriä, kun turvallisia sävyjä eli ruskeaa ja beigeä, joten valitsimme metsän vihreän. Minä tykkään, katso videolta miltä se näyttää livenä!

 

 

 

 

 

Tämän asun väliin siis takin alle, puetaan kietaisumekko 🙂

 

 

 

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Ihanat vihreän sävyt! Pidän vihreästä kovin, sopii se vihreäkin tosi moneen väriin yhdistettäväksi. Tosi hyvin Yllä olevaan Edeniin?.
    Ihanat tikkaukset Pbon jakussa, näyttää kivemmalle kuin se viime vuoden malli. Vaihdetaanko ? ? No hyvä se viime vuoden mallikin on. Mutta on tuo kyllä kivempi. Onko tuossa hopean värisen vetskarit ? Ei kyllä ne taitaa olla kultaiset. Kuvat täynnä houkutuksia. No nyt menen katsomaan videon! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *