Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Perjantain päivän asu

Perjantain asu on yksi minun syksyn lemppariasuistani. Se on täysin musta, jota kullan väri keventää takin vetoketjuissa, nahkalaukussa, aurinkolaseissani ja myös koruissani.

Sanoisin, että tässä asussa on paljon vaatekappaleita, jotka toimivat tällaisena settinä, mutta myös muiden vaatteiden kanssa.

 

Ohuehko poolo on yksi talven luottovaate. Se on helppo pukea kaikkien alle. Se tuntuu lämpöiseltä ja ihanalta ihoa vasten.

 

Ihanan tuntuiset päällä, korkea vyötärö, joustavat ja vartalolle edulliset eli hoikentavat Fiola farkut. Fiolat löytyy sinisinä ja pestyinä mustina kuten kuvassa.

 

Huippujakku! Pidä ulkojakkuna ja sisäjakkuna, pue kaikkien päälle, myös mekkojen. Aina style, aina mukana = Corps!

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Ihana perjantaipäivän asu! Cool! ??
    Edellisen päivän kommentissa mainitsinkin, että toi tikkijakku on kivempi, kuin viimevuotinen, tikkaukset on kivemmat ja olkapäiden eri matskun oleva kaistale antaa näköä. Suosittelut jakulle! On ihana ! Minä menen nyt viimevuotisella?.
    Oi miksi en tilannut samalla tuota pooloa, kun paisleyhuivin tilasin! Joka postauksesta jää joku vaate pyörimään mieleen?. Se paisley huivi sopisi myös tähän
    Ihanaa, perjantai ! Harvinaista, mutta tänä aamuna oli todella vaikeaa kömpiä sängystä ylös, olisi tehnyt mieli vetää vaan peittoa korville ja jatkaa makoilua. Syksy ja pimeyskö sen tekee, vai mikä lie. Yleensä olen hereillä jo ennen kellon soittoa, mutta nyt heräsin aivan sitkeästä unesta ! No kyllä se tästä vielä kone käynnistyy ☕️ Ainakin kun näitä postauksia lukee ja kuvia katselee ?Ihanaa viikonloppua !

    • Hei Maarit ja kiitos kun kommentoit:) Tosiaan, jakku on loistava. Mutta sinunkin on hyvä:) Välillä on vaikeata päästä ylös sängystä. Meillä on nelijalkainen herätyskello. Se hyppää sänkyyn 6.30 about ja sitten se ryömii kasvojani kohten ja lopuksisen viikset kutittaa mun nenää 🙂 Joskus käännän sille selän ja sitten se parkkeeraa itsensä ihan kiinni mun selkään. Mies ei aamuisin kelpaa, se on vain minä…ihana, mutta välillä niin raskas tapaus :))) Mukavaa alkavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *