Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Tässä postauksessa on kaksi minun ihan lempparituotetta tulevaan syksyyn. Olen odottanut näitä tuotteita liikkeeseemme kuin kuuta nousevaa ja nyt ne saapuivat. Toinen niistä on midimittainen bomber takki ja toinen coolit Hawa neopereeni nilkkurilenkkarit.

Neulemekko on helppo vaate talveen. Alle puetaan superihanat Wolfordin 66 den sukkikset ja päälle mekko. Asu on aina puettu ja siisti ja siinä on ihana olla!

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Edith midimittainen bomber takki (Katan suosikki)

Tässä on takki, joka kirjaimellisesti heitetään aamulla päälle ja riennetään menoihin. Se on kevyt, helppo, tyylikäs, ajaton ja tarpeeksi pitkä myös midimekkojen päälle. Takissa on klassinen bomber neuloskaulus, edessä on pitkä vetoketju ja sivuissa on taskut. Takki on malliltaan suht suorahko ja takin sivuissa on mustat painonapit, jotka antavat takille näköä. Napit voi avata, jos tuntuu siltä, että välillä pitää harppoa pitkillä askelilla eteenpäin.

Minulla on takista päälläni koko 34. Sanoisin, että takki vastaa normaalia kokoa, mittataulukko löytyy täältä. Takin hihat eivät ole hurjan pitkät eli myös siksi suosittelen ottamaan siitä oman koon.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Edith midimittainen bomber takki on juuri sellainen takki, jonka mielelläni heitän aamulla päälle ja hyppään autoon ja hurautan liikkeeseen. Pärjään sillä varmasti jopa koko talven, jos muistan laittaa aamulla ennen töihin lähtöä auton etukäteen lämpenemään

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Sanja neulemekko

Sanja neulemekko on helppo ja kätevä mekko. Jos olet villalle allerginen tai se tuntuu liian kuumalta, niin tässä Sanja mekossa ei ole villaa. Mekossa on puolipoolo kaulus, ragla hihat ja itse asiassa ne hihat ovat mekon katseenvangitsijat. Leveät rannekkeet ja pussimaiset hihat saavat klassiseen neulemekkoon ilmettä.

Tähän vihreään neulemekkoon puin vyön, mutta neulemekko toimii loistavasti myös ilman vyötä.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Doppwoman Delta pipo, kassi, vyö ja sukkahousut

Delta pipo on Doppwoman mallistomme pipo. Halusimme valmistaa pipon, joka ei ole liian iso ja raskaan näköinen. Halusimme piposta siron, mutta nuorekkaan ja onnistuimme mielestäni hyvin pipon mallissa. Mitä mieltä sinä olet? Delta pipoja löytyy neljä eri väriä, beige ehti jo liikkeestämme loppua, mutta saamme sitä lisää ensi kuun alussa.

  • Delta pipo € 69,00 löydät kaikki Delta pipot täältä

Travel tote kassi € 39,95  on todella kiva ja helppo laukku jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu kassiin täällä.

Hauskan Morgan vyön € 54,95 löydät täältä ja ihanat Wolfordin 66 den sukkahousut € 41,00 massukkatuella ja pepunkohotuksella täältä.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Hawa nilkkurilenkkarit (Katan suosikit)

Monella teistä on meidän loistavat Höglin lenkkarit mustina, valkoisina tai rosina, eikö vain?

Nyt minulla on ilouutisia, sillä nämä Hawa nilkkurilenkkarit ovat ihan samalla lestillä valmistetut jalkineet kuin lenkkarit. Vedin nämä jalkaani ja oih! Mikä istuvuus ja mikä ulkonäkö. Ne ovat juuri sellaiset jalkineet, joita itse rakastan jokapäiväisessä käytössä. Kun katsot kuvaa, niin huomaat että jalkineiden sisällä on neopreeni kangasta ja päällä on vettä hylkivää kangasta ja edessä on vetoketju, joten ne on helppo pukea jalkaan.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Hawa nilkkureiden pohja on kuten lenkkareissa ja itse pidän juuri valkoisesta pohjasta. Se keventää mustat lenkkarit kivasti.

Hawat hupenivat jo perjantaina kun ne saapuivat, mutta saamme niitä uuden erän lokakuun lopussa. Voit tehdä verkkokaupasta tilauksen normaalisti, niin ilmoitamme sinulle kun Hawat ovat saapuneet. Lue nilkkurilenkkareiden kokomitoituksesta täältä.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Sanja neulemekosta löytyy myös kaunis suklaan ruskea. Kuten huomaat, mekko ei kaipaa välttämättä vyötä, koska se ei ole leveä ja pussimainen. Neulemekko on ihanan rento kun se saa vapaasti roikkua päällä. Tässä neulemekossa on sopiva pituus, se ylettyy juuri polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päälläni koko S ja olen 163 cm pitkä. Mekon mittataulukko löytyy täältä.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Alice nilkkurit

Ten Pointsin nilkkureissa on aina hyvä konjakin sävy. Alice nilkkurit ovat reippaat nilkkurit hyvällä kumipohjalla. Alice nilkkurit ovat klassiset nilkkurit, jotka menevät vuodesta toiseen. Ne voi pukea niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Niissä on hyvä lesti, ne eivät ole kapeat edestä ja niillä jaksaa kävellä sekä olla ilman pelkoa, että ne kiristäisivät tai puristaisivat.

 

Neulemekko ja Katan suosikkituotteet

Liya takki

Liya takki on näyttävä juuri vaalean värinsä ansiosta. Aina takin ei tarvitse olla tumma, eihän? Eikä  varsinkaan, jos kaapista löytyy jo ennestään tumma takki. Liya takki on untuvaa ja se on muhkea, mutta ei missään nimessä Michelinukko takki 🙂

Takissa on kaunis shaalikaulus. Shaalikaulus on aina näyttävä ja pukeva. Edessä on vetoketju ja takin yläosassa on muutama nappi. Takin sivuissa on taskut. Takin sisällä on nauha, jonka voi kiristää. Nauha kiristää takin selkäosan, ei etuosaa. Näin selkäosan saa istuvammaksi ja lämpöisemmäksi vartaloa vasten. Takki ylettyy reilusti polven alle.

 

 

Shaalikaulus on aina kaunis ja pukeva. Kun kauluksen nostaa ylös, suojaa se korvia kylmältä ja tuulelta eikä pipoa tarvitse pukea päähän, jos ei halua

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *