Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Keskiviikon päivän asu

Keskiviikon päivän asu on täynnä huumoria, trendikkyyttä ja tyyliä. Huumorin vetäisen järkyttävän kovasta tuulesta ja Jadesta, joka poseeraa kuin vanha tekijä. Trendikkyyden vetäisen näistä mustista Huba maihareista ja piposta ja tyylikkyyden vetäisen military henkisestä takista ja pienestä nahkalaukusta.

Keskiviikon päivän asu on aika chic, vai mitä mieltä olet?

 

Mikä väricombo! Edie midimekosta löytyy mustaa, konjakkia, valkoista ja kultaa. Mekossa on napit ylhäältä alas asti eli mekon saa kokonaan auki. Paitakaulukset ovat tyylikkäät ja mekko ylettyy reilusti pohkeiden alle.

 

Haluatko tyylikkäät, eleettömät, ajattomat ja samalla ajan hengessä olevat maiharit, jotka ovat pumpulia jaloille? Jos vastasit kyllä, katso Huba maiharit täältä.

 

Riga minilaukku on ”megasuperylisöpö” laukku!

 

Marion takki on military tyylinen takki. Pieni pystykaulus ja ylhäällä oleva nappi saavat tämän fiiliksen aikaiseksi.Takki on kauniisti slimmattu, ihanan ajaton ja tyylikkään näköinen takki.

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. No kyllä! Samaa mieltä, erittäin chic kokonaisuus! ??
    Voisin kuvitella ylleni koko asun! Takki on kutkuttavan rock, olemalla samalla erittäin tyylikäs. Hauska nimi maihareilla, Huba! Voisi olla erittäin hubat jalassa, Högleissä on kyllä erittäin hyvä lesti. Jade sopii hyvin sävymaailmaan, hän on kyllä niin söpö?
    Hurja kun kävi vilun väreet, kun katsoi kuvia, voin kuvitella tuulen. Itse tulin juuri saunasta, paleli, niin oli pakko käydä hieman lämmittelemässä.

    • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 No eikö vain:)) Juu, juu maiharit ovat erittäin hubat jalassa! Jade on niin hellunen ja kiltti, ihan liikuttavan kiltti 🙂 Ihanaa tulevaa viikon loppua sinulle, terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *