Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP tiimi

Hei, minä olen Henna. Olen pirteä ja ulospäinsuuntautunut nainen. Taustaltani olen vaatetusalan muotoilija ja ammatillinen opettaja. Vapaalla minua kiehtoo hyvinvointi, henkiset arvot ja ihmisenä kehittyminen. Olen ollut mukana DOPP Helsingin taipaleella ihan alusta lähtien, reilut kolme vuotta. Ilolla ja hyvällä fiiliksellä autan ja stailaan naisia ja sitä olen tehnyt kohta 15 vuotta.
DOPPissa viihtyy, kun kaikki päivät ovat niin erilaisia ja hyvä meno pitää ajan hengessä mukana.  Piristystä päiviin tuovat mukavat työkaverit ja ihanat, iloiset asiakkaat.

 

Hei! Olen Simone ja olen ollut töissä DOPPissa reilut kaksi vuotta. Olen opiskelija ja opiskelen viimeistä vuotta maisterin tutkintoa varten. Työskentelen DOPPissa parina päivänä viikossa. Olen aina ollut kiinnostunut muodista ja myynnistä. Minulla on myös koira, joten juttua riittää työkavereiden kanssa.

 

Heippa! Olen Gabi (Katan tytär) eli DOPP on ollut luonnollisesti osa minun elämääni viimeiset 20 vuotta. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi pari vuotta sitten, jonka jälkeen olen ollut täyspäiväisesti mukana DOPPin toiminnassa. Vastaan meidän omasta Doppwoman mallistosta, markkinoinnista, visuaalisesta ilmeestä, kuvauksista ja editoinnista sekä verkkokaupasta.Tämän lisäksi minut löytää välillä myös liikkeen puolelta. Jade koira on mukanani DOPPissa lähes päivittäin.

 

Minä olen Kata, DOPPin perustaja ja tämän liikkeen jokapaikan touhuaja. Perustin tämän vaateliikkeen 20 vuotta sitten. Intohimoni on muoti ja olen tyytyväinen kun löydän ratkaisuja asiakkaiden asukriiseihin. Mottoni onkin ”Mitään ei osteta kaappiin”. Vastuullani on myös Katan tyyliblogin kirjoittaminen useasti viikossa.

Meille on tullut paljon uusia seuraajia ja blogin lukijoita, joten esittelimme itsemme, jotta tiedätte ketä me olemme:)

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Ihania persoonia ja tooodella ammattitaitoisia olette kaikki! ❤️
  En kyllä ole missään törmännyt niin hyvään palveluun kuin teillä on. Teette kyllä kaikkenne, että asiakkaalle löytyy pukevat asut. Aito välittäminen. Valikoima sekä liike on ihana. Teillä on kaunista ja viihtyisää sekä ihana ilmapiiri. Niinpä siellä muutama tunti aina vierähtää, kun tulee käymään.

  Ja sitten vielä videot, pienet muotinäytökset, näkee asut edestä ja takaa, sekä mitä kaikkea voi yhdistää toisiinsa. Saa monta eri asua muutamasta vaatekappaleesta. Ihan Superia.

  Ja verkkokauppa toimii 10+, vaikka en mielellään verkkokauppa ostoksia tee, täällä voi tehdä, kun siellä vielä mittaillaan ja pohditaan, että tulee oikea koko.

  Olette te kyllä sellainen supertiimi jotta!❤️ kiva katsoa teitä täällä, kun nyt ei taas oikein pääse matkustelemaan. Kiirettä pukkaa sekä tämä pahkeinen nimeltä mainitsematon, viheliäinen tilanne hieman hankaloittaa.

  Aurinkoista viikonloppua! ❤️

  • Hei Maarit! Voi ihanuus mikä kommentti! Olet niin ystävällinen 🙂 ja se on totta, me oikeasti välitämme mitä asiakas ostaa. Haluamme että vaatteet tulevat käyttöön, en kestä että vaatteita ostellaan sieltä täältä vaatekaappiin! Ihana kun tykkäät myös videoista. Olemme tehneet niitä nyt aika paljon ja jatkamme niiden tekemistä. Itsekin tykkäisin katsoa niitä asiakkaana ja täytyy kyllä paljastaa, että niiden taakse kätkeytyy paljon naurua ja kohellustakin välillä…ja outoja ilmeitä 🙂 Mutta onneksi Gabi on hyvä editoimaan. Toivottavasti nähdään pian! Terkuin Kata